Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

09 marraskuuta 2020

Kolmen matkakokoisen käsidesin tuotevertailu


Moi!

Halusin kirjoitella parista matkakokoisesta käsidesistä joita olen käyttänyt asioidessani julkisilla paikoilla ja halusin jakaa niistä tietoa ja tuotearvostelut näin hauskasti, vaikka kyseessä ei ole nyt mikään huikea meikki- tai kosmetiikkajuttu! Käytössä kotosalla on ihan Yliopiston Apteekin koivun tuoksuinen käsidesigeeli pumppupullossa. Nyt vertaillaan matkakokoisia tuotteita. Mitä käsidesejä teillä on?

Itselläni käsidesit aiheuttaa ihon välitöntä kuivumista, kuten myös super aktiivinen käsien pesu. Käsirasvoja onkin tullut hankittua ja saatua syksyllä ihan tarpeeseen, joten toivottaasti käsieni iho ei mene ihan pilalle näinä erikoisina aikoina. Ihoni on muutenkin erittäin kuiva pohkeissa ja jaloissa enkä varmasti muista rasvata tarpeeksi talviaikana.

LV Käsidesinfiointi Geeli 100ml

Minulla oli aiemmin mielestäni sama LumiValkoisen käsidesi, mutta siinä oli korkeampi viskositeetti tai se oli nestettä, tämä on selkeästi paksumpaa, muttei kuitenkaan paksua geeliä. Tuoksusta tulee mieleen hammaslääkäri tai sairaala. Kuivuu nopeasti. 

Tässä ei lue alkoholiprosenttia, mutta haihtumisnopeudesta perustellen taitaa olla jonkin verran. Tuote sopii käsien toistuvaan desinfiointiin ja sisältää ihoa hoitavaa glyserolia. Tuote on kehitetty Allergia- ja Astmaliiton kanssa, sillä on Avainlippu-tunnus, valmistettu Suomessa. Lisäksi käsidesillä on seuraavat standardit: EN1276 teho bakteereja vastaan. EN1650 teho hiivoja vastaan. EN14476 teho norovirusta vastaan.

Jälleenmyyntihinta noin 1,95 € Prisma 

Alcogel käsihuuhde 50ml

Tuote on paksumpaa geeliä ja se kuivuu hitaammin käsille. Tämän vähentyessä saa purkista hieman voimakkaammin ns. tehdä tyhjän ketsuppipurkin liikettä eli taistella sen kanssa että tuotetta tulee purkinsuulle. Tuoksu hieman voimakkaampi kuin LumiValkoisessa.

Ilmeisesti Ruotsalaiselta jälleenmyyjältä, muta tarkkaa alkuperää ei ole saatavilla. Myöskään mitään testituloksia tästä ei löydy. Alkoholiprosentti, 70 %, lukee paketissa selkeästi.

Jälleenmyyntihinta noin 2,65 € K-Citymarket


Happy Hands Käsidesi Fresh Aqua 30 ml

 Tuote on myös geelimäistä ja paksuhkoa kuten Alcogel, se kuivuu hieman Alcogeliä nopeammin kädelle. Tuoksu on miellyttävämpi, tästä saatavilla monia eri tuoksuja joista itse valitsin Fresh Aquan kun tätä ostin. Tuoksu jää myös vähän kädelle. 

Tästä ei tarkkaa tietoa valmistajasta, eri verkkosivuilla on eri maita. Incin ensimmäinen tuote on Alkoholi, mutta tarkkaa prosenttia ei ole saatavilla. Suojaustaso ei ole tiedossa. 

Jälleenmyyntihinta noin 2,20 € K-Citymarket

Käsidesi ei luonnollisesti anna yhtä hyvää suojaa bakteereilta ja viruksilta kuin käsien saippuapesu. Käsidesi tulee hieroa kuiviin käsiin, käytä reilu määrä kerralla. Muista desinfioida tarkasti sormenpäät ja sormenvälit sekä ranteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti