19 marraskuuta 2020

Aikuisten Kaverikirja


Muistatteko, kun näitä Aikuisten Kaverikirjoja pyöri enemmänkin blogeissa! Muistan itsekin joskus tähän osallistuneen ja nyt halusin toteuttaa jonkun blogihaasteen, jotta voisin vähän jakaa tietoa itsestäni, ehkä samaistutte minuun paremmin :). Viimeaikoina on ollut aikamoinen kiire ja välillä olo on ollut uupunut tuosta sateen ja pimeyden määrästä.

Kavereita ei ole juurikaan ehtinyt tai voinut fyysisesti nähdä niin paljon, kuin tavan haluaisi, mutta toivottavasti taas kevään ja kesän aikana tartunnat ovat alhaisemmat ja voimme taas nauttia melkein normaalia elämää. Sinne on vielä pitkä aika, joten eiköhän odoteta Joulua nyt alkuun ja joulukalentereita joita pääsee pian avaamaan! Tässä samassa myös jotain kuvia instan puolelta viimeisen kuukauden ajalta.

Nimeni on Katri
Jotkut tosin kutsuvat minua Katriksi, sillä ei jotenkin tohon nimeen mitään lempinimiä sitten taipunut lapsuudessa tai aikuisenakaan.
Olen syntynyt torstaina Helsingissä 27 vuotta sitten.
Lapsuuskotini langallinen numero ei ole enää missään speed dialissa, en tosiaan muista tätä.
Pienenä olin varma, että minusta tulee isona laulaja tai taiteilija, haaveilin isoista kuvioista.
Mutta isona minusta tulikin perus kaupankassa 18-vuotiaana, mutta onneksi näistäkin hommista on jo useampi vuosi sitten siirrytty parempiin hommiin ja päässyt myös haastamaan itsensä.
Täydellinen puoliso
on läsnä ja on kiinnostunut osallistumaan myös yhteiseen.
Itsehän olen täydellinen, mutta exieni mielestä saatan olla sekaisin.
Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen tekisin
enemmän pitkiä lenkkejä koirani kanssa ja katsoisin TV-ohjelmat maratonina nopeasti putkeen alta pois.
Harrastan nyt
koiranpennun kanssa harjoittelua ja lenkkeilyä sekä bloggaamista/meikkejä.


Parin lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifystä tällä hetkellä Rammsteinia tai jotain Vain Elämää sarjassa tulleita covereita.
Noloin teeveeohjelma josta pidän
juuri nyt Kardashianit. En ole koskaan aiemmin tätä sarjaa katsonut, mutta nyt syksyllä aloin tätä katsomaan C-Morelta ja olen nyt kaudessa 17. Ohjelma on toki aivan käsikirjoitettu ja tehty kiillottamaan heidän omakuviaan näissä viimeisimmissä kausissa, mutta tällaista rikkaiden elämää on sinänsä ihan mielenkiintoista myös katsoa.
Bravuurini keittiössä (viinin lipittämistä ei lasketa) on omasta mielestäni leipominen, tykkään tehdä juustokakkuja, pullia, cookieseja yms. Myös ruuan laitosta pidän ja aika tykkään tehdä kotona itse hamppareita, kun ne on paljon parempia himassa vs. ruokaravintolassa.
Melkein hävettää kertoa, mutta itken aina kun näen jotain mistä tulen tosi surulliseksi tai liikuttuneeksi. Tietyissä elokuvissa tulee tippa linssiin, myös joku tosi liikuttava päivitys jostain eläimen pelastuksesta tai sen voimaannuttavasta tarinasta joka tulee somessa vastaan saattaa saada tipan linssiin.


Lapsuuteni lempilelu ennen kovien lelujen vaihetta tykkäsin pikkulapsena pehmoleluista ja niitä oli paljon! Bratz nuket tai semmoset kovat aidon hevosen näköiset isommat muoviset lelut joita sai ostettua Prismasta ja Anttilasta siihen aikaan. Näitä ei enää myydä, mutta myös niitä Scleichejäkin löytyi loppuvaiheessa.
Salainen paheeni on sokeri. Olen kovassa sokerikierteessä aina vähän väliä elämässäni ja on vaikea pitää kiinni yhdestä karkkipäivästä viikossa. Se on kuitenkin tavoitteeni ja tukee näitä terveellisiä elämäntapoja.
Eikun se ihan oikea salainen paheeni
tuli jo tossa :) Ellei eurojaakon päävoitosta haaveilua lasketa.
Viisaus, jonka olen tähän mennessä olen oppinut "Asioilla on tapana järjestyä".

Jos ette vielä ole tähän osallistunut, niin osallistukaa ja linkittäkää oma versionne alle. Ja jos joskus olette osallistunut ja jaksatte sen linkin kaivaa, olisi näitä tosi mukava lukea. Jos muutenkin teette haastetia blogeissanne ja nimeätte haastetut, niin itse olisin ainakin ihan otettu myös osallistumaan ja välillä antamaan jotain enemmän itsestäni näin blogin kautta vaikka haasteen muodossa. Instagramin puolella toki mun elämää ja sen sisältöä pääsee seuraamaan lähemmin, vaikken sielläkään super kova ole paljastamaan kaikkia elämäni asioita.

2 kommenttia:

  1. Nää täntyyliset haasteet on ihan superkivoja, kun aina oppii jotain uutta! Kardashianit on ehdottomasti munkin vastaukseni tohon noloimpaan tv-ohjelmaan, josta pidän :D Mies ei ymmärrä miten jaksan katsoa niitä, mutta mun mielestä se on vaan hyvää viihdettä seurata niiden ihmisten elämää - vaikkakin ymmärrän ison osan olevan enemmän tai vähemmän käsikirjoitettua. Mutta onhan sarjassa kuitenkin ripaus myös sitten sitä "oikeeta elämää" ja tapahtumia, joihin ei oo pystytty ennalta varautumaan tai käsikirjoittamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Itsestäni kiv seurata samaistuttavia henkilöitä blogeissa tai instassa. KUWTK on kyllä hauska. Katsoin nyt syksyllä sarjaa ekaa kertaa alusta loppuun. Itestäni on tosi kiva seurata tuollaista ns luksuselämää.

      Poista