Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

05 elokuuta 2020

Kesällä 2020 loppunutta kosmetiikkaa


Vuorostaan kesä-heinäkuussa loppuneita tuotteita aiheellista käydä läpi, kun roskat piti saada heitettyä roskikseen. Nyt on kertynyt paljon tyhjiä, käytettyä tavaraa peräti 19 tuotetta ja neljä vanhaa tai huonokuntoista huulituotetta. Kirjoitan tuotteista lyhyet arviot oman kokemuksen perusteella. Tästä kerrasta suuri osa tuotteista on ollut minullakin ensimmäistä kertaa käytössä, enkä välttämättä jokaista ostaisi uudestaan.

Itse olen tässä viettänyt myös kesälomaa ja sitä on myös hieman jäljellä, on ollut kiva pitää välillä vähän taukoa siis bloggaamisestakin ja vähän viettää sitä vapaa-aikaa, jokseenkin kuitenkin yksinkertaisemmin ja enemmän kotona kuin muina kesinä noin korona aikaa ajatellen.


Redken All Soft Conditioner 500 ml, hyvä hoitoaine joka siloittaa hiuksia ja saa niistä hoidetun tuntuiset. Tuote taitaa olla niinsanotusti kampaamotuote, eli ei ole saatavilla jokaisesta marketista. Tällaisen ison pullon saa aika halvalla Cocopandalta, mutta tästä löytyy myös monta eri kokoa, myös jopa litran kokokin löytyy. Itse tykkään tästä ja kun minulla on melko suorat hiukset, niin tämän kanssa hiukset ovat entistäkin suoremmat ja sileämmät. Ihana tuote, ostaisin uudestaan ja olenkin käyttänyt tätä jo aiemmin pari pulloa.

Naobay Protective Conditioner 250 ml, täysin vegaaninen ja ecocert -sertifikaatin saanut hoitoaine. Tämä oli kuin shampoota, aika juoksevaa, mutta myös ohuempaa kuin moni shampoo. Tuotetta sai ottaa melko reilun määrän jotta tuntui saavan riittävän määrän hoitavuutta, vaikka hiuksista ei luonnollisesti voi tulla yhtä sileän ja pehmeän tuntuisia, kuin vaikka toisen sulfaatteja ja silikoneja sisältävästä All Soft hoitoaineesta. En ostaisi uudestaan, myös muita luonnonkosmetiikan hiustuotteita jotka toimivat löytyy.


Nivea Gentle Eye Make-Up Remover 125 ml, hellävarainen meikinpoistoaine. Lupaa poistaa myös ripsivärin ja meikin kasvpoilta, mutta voin sanoa että tämä ei poista ripsivärejä tai eyelineria täydellisesti. Tämä tuli käytettyä melko väkisin loppuun. Mielestäni tuote ei ollut hellävarainen, vaikka en niinkään hinkannut silmistäkään meikkiä enempää pois, kirveli tämä minun silmiä paljon enemmän kuin jotkut 2-tehoiset putsarit. Ei jatkoon.

-417 Re-Define Micro Luffa Foaming Gel 100 ml, kevyesti kuoriva geeliputsari. Tämä oli mielestäni ennen kaikkea putsari, sillä niitä micro-rakeita oli todella vähän ja harvassa. Tätä ei siis kasvojen kuorinnaksi voisi sanoa, käytin aktiivisesti tämän suihkussa pois sillä tuote oli todella juoksevaa, niin sen käyttö lavuaarin yllä olisi ollut itselleni liian haastavaa. Mielenkiintoinen tuote, mutta itselleni en tarvitsisi tätä enempää.


Aloha After Sun Aloe Vera Gel 50 ml, kesäinen ja kevyt kosteuttava geeli keholle. Tämä oli melko tuoksuton ja täysin kirkasta geeliä, tuntui hauskalta ja kuivui ihanan nopeasti keholle. Tästä tuli hieman mieleen TBS:n body yougurt sarja joka myös kuivuu nopeasti, se on vain enemmän perinteistä ihorasvaa muistuttava sarja. Tätä ostaisin ehkä uudestaan kesää ja kuumia trooppisia öitä ajatellen, mutta tuotetta ei löydy mistään isosta tutusta verkkokaupasta eli hankalasti löydettävissä.

Sol De Janeira Brazilian Bum Bum Cream 25 ml, aivan ihanan tuoksuinen ja pehmeä kehorasva. Tämä rasva sisältää esimerkiksi kofeiinia ja sen on kehuttu "kadottavan" selluliittia. Levitin tätä takamukseen ja reisiin, mutten huomannut eroa kyllä jalkojen uloimmissa rasvakerroksissa. Tätä vielä yksi purkki käytössä, tuoksu on ihana, mutten ostaisi normaalihintaisena tuotetta lisää, ehkä tarjouksesta.

Hawaiian Tropic After Sun Body Butter Exotic Coconut 200 ml, todella paksu kehorasva joka on suunnattu auringonoton jälkeen käytettäväksi. Tuote oli ihan mieluinen, muttei mielestäni ollut mitenkään merkittävästi parempi kuin mikään tavallinen kosteusvoide. Tykkään kyllä Hawaii Tropicin kookoksen tuoksusta joten se tässä ehdottomasti plussaa!


Ziaja Goat's Milk Serum 50 ml, ihanan tuoksuinen pehmeä ja rikas seerumi kasvoille. Tykkäsin isosta koosta, joten tuote kesti pitkään. Kuivui myös nopeasti ja oli allekirjoittaneen suosikkiseerumi pitkään aikaan. Ziajan tuotteita ei ole hinnallakaan pilattu, joten tästä plussaa! Ostaisin ehdottomasti uudestaan tätä tuotetta ja koko sarjan tuotteita.

Oriflame Giordani Gold Youtful Radiance Elixir Primer 30 ml, läpikuultava ja kultaisena kimmeltävä primeri/seerumi. Mielestäni tuote ei ollut kyllä primeri vaan ennemmin seerumi, sillä se imeytyi ihoon, mutta kuitenkin jäi tahmaiseksi kuin primeri. Tämä ei minusta ollut mikään hitti, joten en ostaisi tätä uudestaan.


Loreal Paris The Replumping Mask Revitalift Filler, hyvän tuntuinen ja reilusti kosteuttava kasvonaamio. Kosteutusvoidetta oli niin reilusti, että pidettyäni naamiota kasvoillani sain vielä pussin pohjalta puristettua kivan määrän kädelle ja levitettyä kasvoille yöksi. Melko hintava joten en ostaisi joka kerta tätä maskia kasvoille.

Lumene Hellä Moisturizing Sheet Mask, Lumenen ilmeisesti ensimmäisiä sheet maskeja. Mielestäni hyvän tuntuinen ja helppokäyttöinen maski. Hintava tosin, joten ostaisin ennemmin edullisempia kasvomaskeja.

Garnier SkinActive Moisture Bomb Tissue Mask, edullinen ja hyvin kosteuttava maski. Arvo usein vain pari euroa isoissakin kosmetiikkaketjuliikkeissä, joten näitä voi ostaa useamman. Ainoa ongelma on välillä sen muotin kanssa maskin laitto. Usein irroitan muotin ja laitan perkän märän rätin kasvoille "manuaalisesti".


Lumene Blur 16H Longwear Foundation sävy Kultahiekka 30 ml, peittävämpi meikkivoide Lumenelta. Tuote ei ollut omaan mieleeni, se oli liian paksua eikä mielestäni todellakaan kestänyt 16 tuntia kasvoilla hyvänä. En ole edes hikoilevaa tyyppiä, tuntui kuin se olisi vain haihtunut ilmaan. EN ostaisi tätä uudestaan, onneksi tuli kauneusboksissa.

Manna Kadar GLO Illuminator 20 ml, hohtovoide jonka voi sekoittaa vaikka meikkivoiteeseen. Laitoin useimmiten meikkivoiteen alle tai sekoitin meikkivoiteeseen jotta tuli käytettyä. Tälle hohtovoiteelle itselläni ei olisi oikeasti virkaa.

Lumene Nordic Chic Uner Eye Concealer 5 ml, joskus stokkan hullareilta tämänkin ostanut, löytyi jostain meikkilaukusta jonka tyhjensin kirppikselle aikanaan ja nyt tuli tiensä päähän. Todella riittoisaa pienestä koostaan riippumatta! Itselläni ei edes ole tummia silmänaluisia, mutta vannoisin tämän nimeen jos ikinä silmänaluset muuttuisivat todella tummiksi.

IsaDora Under COver Face Primer 8 ml, minikokoisena testerinä minulle tullut primeri. Kiva sinänsä, että on ihonsävyinen joten tasoitti kasvon sävyeroja. Voisin tämän hankkia perusprimeriksi hyvinkin.


Maybelline NewYork The Colossal Volum Express Mascara 100% Black, jostain tarjouksesta ostin vähän skeptisesti, mutta tykkäsin tästä ripsiväristä todella paljon! Oli mun mieleen ja tällä sai näyttävät ja paksut ripset aikaan. Ehdottomasti voisin ostaa tämän uudestaan, vaikka harjaskin on ns. vanhanaikaisempi, ei se minulla sotkenut juurikaan ylä- tai alaluomia.

Cien Liquid Eyeliner Black, jostain kauneusboksista aikanaan tullut. Todella halpa ja huono silmänrajauskynä, joskus hinta ja laatu siis kohtaavat. Rajauskynällä ei saa ohutta viivaa aikaan ja on helposti sotkeva ja usein rajaukset venyivät jo niin paksuiksi että oli pakko aloittaa alusta. Ei jatkoon.

Winky Lux Uni-Brow Univercal Brow Pencil, kirjoitin tästä viimevuoden joulukalenteriosioissa ja olin 100% varma että annan tämän eteenpäin. Otin tämän kuitenkin käyttöön ja ihastuin tähän tuotteeseen! Nyt voisin vaihtaa kaikki kulmatuotteeni tähän tai vastaavaan kulmamassa-kynään, josta vahaa pyöritetään ulos. Todella helppokäyttöinen, kulmat olivat tasaisesti riittävän ohuet ja paksut. Nykyisin siveltimen ja pomenaden avulla tulee helposti liian paksut kulmat ja tämän kanssa paksuus löytyi nopeasti ja helposti. Pitää katsoa jos tätä löytyisi jostain verkkokaupasta lisää käytettyäni vaikka nykyisen perinteisen kynän jälkeen.



Ja sitten ne muutamat vanhentuneet huulituotteet. NYX Liquid Suede Metallic Matte sävyssä Biker Babe, rikkaan punainen ja hohtava mattahuulipuna. Mulle ehkä liian tumma huulipuna, joten en tätä kovin monesti käyttänyt. Lopulta kuivui kasaan kuten muutkin nestemäiset mattapunat yleensä. Liquid Suede on kiva sarja ja tästä sarjasta pinkki ja lila on mieleen, niitä haluaisin tilata taas uudestaan. NYX Butter Lipstick sävyt Ripe Berry & Tan Lines, pari kermaista huulipunaa. Ei vain ollut käyttöä ja oltuaan pari vuotta auki tuli aika heittää nämä vain veks. Kicks Liquid Lipstick Matte & Long Wear, löytyi kirppiksen jälkeen jo myynnissä olleen takin taskusta, ei tätä voinut enää käyttää ja varmaan kolme vuotta sitten jo avattu, joten lähti menemään. Kicksin omat nestemäiset mattapunat yllättävän hyviä, sävyt ovat nudeja tai ihonvärisiä ja tämä niistä oli oma lemppari. Sävytarra oli irronnut jo tuotteesta niin en viitsinyt tähän vannoa mikä tuote oli kyseessä.

Löytyikö tästä sinulle tuttuja tuotteita? Onko muiden kesälomat jo pidetty?

2 kommenttia:

  1. Mulla odottelee toi Naobayn hoitsikka testaamista, mutta kun en oo oikein kenenkään kuullut sitä pahemmin kehuvan, en oo pitänyt testaamisen kanssa mitään kiirettä :D Ziajan seerumi on ihanaa, samoin Brazilian Bum Bum Cream! Se tuoksu on jotain niiin herkullista tossa voiteessa<3 Ja Lumenen Blur on mun ehdoton suosikkini arkikäytössä, mutta muistelinkin ettet sä ollut ihan niin innoissasi tosta :D

    VastaaPoista
  2. Jep, ei ole mitään parasta luonnonkosmetiikkaa. Enkä tiedä miksi tuo meikkivoide ei sitten muhun iskenyt :) mutta kaikki ei toimi jokaiselle! Ehkä se oli liian paksua omaan mieleen.

    VastaaPoista