Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

01 heinäkuuta 2020

Uusimmat palettihankinnat

 * Julkaisu sisältää mainoslinkkejä.

Halusin jo pidemmän aikaa tilata itselleni jotain kivaa uutta kosmetiikkaa joka ei ole kauneusbokseista tai jostain löytömarketista. Tilasin itselleni Kicksiltä * pari kivaa palettia, toista olin katsellut jo pidempään ja toisen päätin tilata itselleni lyhyen harkinnan jälkeen kesän alesta.

Nämä ihanat paletit tulivat minulle jo joitain viikkoja sitten ja olen päässyt testaamaan molempia, en kuitenkaan ole saanut ehkä vielä onnistuneita kuvia meikeistä joihin näitä on tullut käytettyä, joten myöhemmin ehkä tulossa postausta paleteista meikissä. Tein näistä myös swatchit ja pakko sanoa, että laitoin sormella suoraan kädelle ilman primereita nämä puuterit!Tämä oli kesän alennuspaletti ja se on Smashbox -sarjalta enimmäkseen mattaisia sävyjä sisältävä pigmenttinen paletti, jossa on eniten tarjolla kultaisen ruskeaa ja vaalean pinkkiä kestoväreiksi eri meikkeihin. Myös muut värit ihastuttivat, vaikka näin pinkkejä sävyjä en tavanomaisesti meikeissä käytäkään. Tästä sarjasta mulla on myös Major Metals -paletti. Mielestäni sävyt on kauniisti yhdistettävissä ja kokeilinkin vihreää luomea jo syventäen sitä pinkillä ulkoreunalla.

Sävyt näkyvät alla swatchattuna, sävyjen nimet ylhäältä; Borrowed Bling ja 72 & Sunny. Vasemmalta oikealle seuraavat sävyt Fro-Yo, Flamingo Pink, WTFuchsia, Party Pants, Melon Baller ja Palm Print. Värien nimet on ainakin hauskat, mun lempparisävyt on tekstissä muutettuna pinkiksi. Kaikki sävyt oli mun mielestä tosi ihania mutta nämä kolme on lempparit!
Tätä palettia olen katsellut jo pidempään ja ensi kertaa sain siihen kosketuksen ollessani laivalla, varmaan viikkarilla oli jopa vähän laajempi valikoima näitä vegaanisia tuotesarjaa. Tämä paletti on myös puuterimainen ja aivan ihanat pinkit sävyt tästä löytyy, lisäksi highlittereita sopivasti vain kaksi, kun itse en ole niin kova korostamaan hohtoa kasvoilla. Punaisen sävyt ovat ihanat ja ne ovat aika sileitä, mutta highlitterit olivat selkeästi murenevampaa puuteria joten niitä saa ottaa varoen ettei tule turhan paljon puuteria applikaattorille.

Alla swatchattuna ylhäältä alaspäin ensin highlitterit, Sparkling Highliter ja Golden Highliter. Sen jälkeen keskeltä ylhäältä alaspäin Spring Break, Sunday Walk ja niitä seuraa Rosy Cheek ja Sunny Day. Sävyistä mun lempparit on korostettu pinkillä, uskon että niitä käytän ahkerammin kuin muita, mutta usein turvaudun myös punien blendaamiseen keskenään poskille saadakseni sävyyn vivahdetta.


Mitä tykkäsitte näistä paleteista?

2 kommenttia:

  1. Ihania paletteja kumpikin<3 Tota Vila La Divan poskipunapalettia oon muutamaan otteeseen Kicksissä hypistellyt, mutten oo kuitenkaan ostanut, kun poskipunia ym. löytyy kiitettävä määrä jo ennenkin :D Luomiväripaletissa on tosi kivat sävyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, aina jos käyn laivalla hypistelen noita kun siellä on moninkertaisesti verrattuna kicksiin mutta heilläkin on jo enemmän kuin alkuun. Nää on kyllä ihanat löydöt ja luomiväripaletti nyt myyty jo loppuun.

      Poista