06 heinäkuuta 2020

Kuinka Monta?


Moikka, mun ehdottomasti piti toteuttaa tämä haaste vuodenvaihteessa, että voisin ensivuonna katsoa olenko saanut varastojani oikeasti yhtään käytettyä. Noh, toteutin sen nyt, joten voin vaikka ensi kesänä katsoa tätä uudestaan. Suosittelen myös muita bloggaajia toteuttamaan tämän haasteen, taisin tämän aiemman blogin aikoihin alottaa ja tätä en ole toteuttanut itse siis muutamaan vuoteen. 

Tässä haasteessa voi laskea, kuinka monta erilaista kosmetiikkajuttua kaapissa on. Tämä on myös hyvää inventaariota. Niinikään sain kaikki tuotteet laskettua ja luvut ovat nyt alla, viime viikolla virallisesti laskettu. Määrästä suurikin osa voi olla jotain kertakäyttöistä tai sitten sitä hirveää varastoa.


Kuinka monta kosmetiikkatuotetta omistat yhteensä? 196 kpl
Oikeasti jaksoin nähdä sen vaivan, että laskin kaikki suihkutiloissa, meikkipöydällä ja kaapissa, sekä kaikissa lukuisissa laukuissa olevat jutut lävitse. Tuntui kuitenkin ihan kivalta hommalta inventoida vähän lävitse mitä oikein omistaa. Yhdessä laukussa oli peräti 6 eri huulikiiltoa/punaa/rasvaa.

Kuinka monta meikkipussia sinulla on? 2 kpl
En ole enää meikkipussien suurkuluttaja, nämä kulkee mukana vain reissussa. Luovutin juuri eteenpäin myös joskus ihanan ja elämäni kalleimpana hankkiman River Islandin meikkipussukan, kun mulla ei ollut sille käyttöä ja se oli iso+tilaavievä.

Kuinka monta eri putelia käytät suihkussa käydessäsi? +6 kpl
Mulla on + tuossa edessä sen takia, että vakiotuotteiden lisäksi otan välillä muita juttuja käyttöön. Vakiotuotteet nyt on pari shampoota, hoitoaine, kasvokuorinta, saippua, hiushuuhde, hiusnaamio. Sitten on niitä kuorintoja, muita hoitotuotteita ja erilaisia pesuja joita en säilytä suihkussa, kun ei ole päivittäisessä käytössä.

Viimeisimmät meikkitankkaukset super-alesta.
Kuinka monta hiusten muotoilutuotetta omistat? 15 kpl
Yllättävän monta, vaikka olen todella laiska laittamaan hiuksia! Mulla on kaikista eniten kotona kuivashampoota ja hiuslakkaa! Tähän määrään en laskenut mukaan paria erilaista hiusöljyä tai leave-in hoitosuihketta, kun ne on tosiaan hoitavia eikä muotoilevia tuotteita. Muotoilussa lemppari just nyt on hiuslakka jota en moneen vuoteen edes ole käyttänyt päivittäin.

Kuinka monta meikkituotetta sinulla on? 73 kpl
Liika on liikaa ja meikkituotteiden määrä vaikuttaa isolta, vain siksi, että mulla on kaikista kuukausitilauksista ja hyvistä tarjouksista kertynyt vähän varastoa. Aktiivisessa käytössä paletit poislukien arvelisin olevan vain parikymmentä juttua ja kaikki jo avatut huulituotteet. Koitan nyt olla avaamatta varastosta mitään uusia huulijuttuja ainakaan, että saisin vanhat käytettyä ennen kuin päiväykset tulevat vastaan.

Kuinka monta testeriä sinulla on vielä käyttämättä? 10 kpl
En ole testeri-ihmisiä, jos ne on niissä lapuissa, mutta ne on tosi hyviä just reissuihin ja muihin pikavisiitteihin. Myös jotkut pienet testerit, jos on vaikka 5-15 ml kokoinen tuoksu tai primeri on ihan kivoja, kun voi testata itselleen sopivimmat tuotteet tai tuoksut. Usein myös jostain kalliimmista meikkivoiteista pyydän ihan testerin kaupasta kotiin parissa sävyssä ennenkuin valitsen niistä sen minkä ostan.

Ihanimmat ripset joihin olen törmännyt!
Kuinka monta kynsilakkaa omistat? +1 kpl
En ottanut tähän mukaan geelikynsilakkoja, kun ne on kuitenkin vähän eri juttu ja vaativat sen UV-valon kovettuakseen kokonaan. Mulla on yksi "nail repair" kynsilakka joka on todella vähällä käytöllä. Kaikki muut lakat lahjoitin eteenpäin kun siirryin geelaamiseen.

Kuinka monta meikkitutoriaalia olet katsonut elämässäsi?
Tämmöisiin vastauksiin on ihan mahdotonta vastata enään, varmasti satoja. IG:n puolella tutoriaalit ovat paljon nopeatempoisia ja saattaa päivittäinkin tulla vaikka stories -osiossa vastaan yhtäkkiä video jossa vedetään koko meikki kasvoille. Joskus katselen youtubesta eri tekniikoita, joskus kiinnostuin kokeilemaan cut creasea mutten saanut sitä itse toimimaan, sillä on vähän "laiskat" yläluomet.

Kuinka monta pohjatuotetta käytät meikkisi valmistamiseen? 4-8 kpl
Jos otetaan mukaan seerumi, kasvorasva ja mahdollinen primeri tulee sitten vielä meikkivoide, puuteri, hohto ja poskipuna päälle. Välillä käytän myös meikin kiinnityssuihketta joka mulla on Urban Decayn All Nighter tällä hetkellä.


Kuinka monta hajuvettä sinulla on? 14 kpl
Jos laskee mukaan ne pikku testerit, mutta noita isompia on kymmenkunta. Mun lempi tuoksuja esittelinkin juuri, voit lukea niistä tästä.

Kuinka monta kertaa kuukaudessa meikkaat keskimäärin? +20 kertaa
Koska käyn töissä vain joinain viikonpäivinä, niin ei tule kotityöpäivinä juuri meikattua. Viikonloppuisin melko vahvasti. Tuntuu että meikkaaminen on huomattavasti vähentynyt, mutta kyllä niitä kertoja tulee varmasti noin parikymmentä kuukaudessa. Ainahan meikki ei tarkoita loppuun asti viimeisteltyä iltameikkiä, vaan tämä sisältää ihan ne arkimeikit joissa ei välttämättä ole kun meikkivoide ja kulmien muotoilu.

Kuinka monta vanhentunutta kosmetiikkatuotetta kaapista löytyi? 2 kpl
Bongasin vain kaksi varmuudella vanhentunutta, toinen on kasvojenpuhdistusmaito joka on Biothermin Bioforce-sarjan tuote. Siinä jättipumppupullossa muka 6kk käyttöaika, mulla on mennyt jo 2 vuotta ja vielä pari senttiä pohjalla, että kyllä sen loppuun käytän, ei vaikuta ainakaan menneen huonoksi. Toinen on tuo UD:n All Nighter kiinnityssuihke, en ole käyttänyt sitä niin aktiivisesti joten huomasin päiväyksen menneen ja nyt koitankin käyttää sen loppuun. Olen kyllä panostanut tähän, että käytän kerralla loppuun ettei tuotteiden laatu/koostumus kärsisi pitkästä käyttöajasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti