maanantai 2. syyskuuta 2019

Uusi alku


Moikka ja tervetuloa uuteen blogiini. 

Olen aiemminkin ollut osana blogi-maailmaa ja kirjoittanut lifestyle tyyppisesti monia lukuisia aiheita käsittelevää blogia. Tämä blogi tunnettiin paremmin nimellä More or Less Katri ja blogin nelivuotinen taival päättyi keväällä 2019, sillä tuntui ettei sen lukuisista aihealueista löytynyt selkeää voittajaa ja sisältö oli liian kirjavaa omaan makuuni. Koska kauneusasiat olivat tällöinkin selkeästi blogini pää-aiheita, päätin perustaa kokonaan uuden blogin. 

Nyt uusi blogini tunnettakoon yksinkertaisesti nimellä Kosmetiikkakatri. Se tulee käsittelemään puhtaalta pöydältä omakohtaisia kokemuksia ja ostohaaveita sekä arviointeja kosmetiikkatuotteista. Tarkoitukseni ei ole pyrkiä mihinkään vakavaan bloggailuun, vaan postailen omien fiilisteni mukaan ja kirjoitan aina kun ehdin, säännöllisen epäsäännöllisesti.

Pääset seuraamaan blogia osoitteessa www.kosmetiikkakatri.blogspot.com, bloggerin tilaustoiminnolla sivun oikeasta reunasta tai Bloglovinissa blogin sivulta, linkki sinne tässä.

Vielä kesäisin terveisin,
Katri

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun palailit taas blogimaailmaan<3 Innolla odotan sun postauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä bloggaaminen on kiva tapa näpertää ja pipertää, joten mieluusti pidän kiinni käteni tässä harrastuksessa :)

      Poista

Kiitos kommentista!