Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

03 syyskuuta 2019

Peruskosmea juuri nyt


Moikka,

halusin kirjoittaa tällä kertaa jostain yksinkertaisesta eli peruskosmetiikasta. Tarkemmin halusin käydä lävitse juuri nyt mun käyttämiä perustuotteita joilla kosteutan kasvot meikin alle ja yöksi ja kuinka putsaan päivän talit, meikit ja hiet kasvoilta. Aloitetaan siitä, mitä laitan aamulla meikin alle tällä hetkellä.


Mun aamurutiiniin on näin kesällä ja vielä ainakin alkusyksystä, kuulut vähän kevyempi kosteutus meikin alle. Käytän tällä hetkellä Lumenen Lähde tehokosteuttava seerumi -tuotetta koko kasvojen kosteutukseen, Se on sopivan kevyttä ja nopeasti kuivuvaa ja jättää hyvän "kalvon" kasvoille meikin alle ja yksi pipetillinen riittää. Tuote on mielestäni siis riittoisa ja kestää useammankin kuukauden.

Tuotteen arvo on noin 26,90 € / 30 ml, mutta välillä tarjouksessa voi löytyä samaan hintaan se 50 ml kokoinen pakkaus. Tällä hetkellä taitaa olla kolmas pullo menossa tuotetta, eli voin antaa suositukseni seerumille. Ajattelin hankkia talvelle vähän "voimakkaamman" Lumenen Valo-sarjan seerumin, joka kosteuttaisi kuivuvaa ihoani ehkä hieman tehokkaammin.

Lisäksi käytän aamuin ja illoin aina SY-voidetta. Tutustuin silmänympärysvoiteisiin vasta pari vuotta sitten, joten en osaa tarkkaan sanoa miten hyvä tai huono efekti tällä tuotteella on. Lisäksi nuoren ikäni, 26-vuotta, puolesta silmänympärysvoiteen käyttö on aina ennaltaehkäisevää eikä vielä välttämättä näytä tehoaan arjessa. Käytössä kuitenkin luotettava Lumene Klassikko kosteuttava silmänympärysvoide. TUote sopii kaikille ihotyypeille ja on hinnaltaan edullinen, noin 7,50 € / 15 ml.


Sitten pääsemme käymään lävitse vähän niitä ihonpuhdistusrutiineja. Käytän välillä kosteusliinoja, mutta usein pesen kasvot vain vedellä ja poistan mitä kulmiin ja ripsiin jää meikinpoistoaineella. Nyt vaihtelen kahta meikinpoistoainetta, mutta käytössä enemmän on ollut tämä euron alelöytö eli Nivea Daily Essentials gentle eye make-up remover.

Tuotteen siis tulisi hellävaraisesti poistaa ripsiväri ja meikki ja sopii erityisesti herkälle silmänympärysalueelle ja sisältää B5-vitamiinia joka ehkä auttaa tai ei ripsien kuntoon myöskin. Tällä ei kyllä poisteta kunnon bilemeikkiä mitenkään, eli saa hangata moneen kertaan usealla vanulapulla. Haluaisin kuitenkin pannuttaa tuotteen enkä kaataa sitä viemäristä. Arvoltaan 4,50 € / 125 ml.


Meikkien puhdistamisenjälkeen teen normaalisti vielä aina varmistuskierroksena koko kasvojen puhdistuksen kasvovedellä. Nyt käytössä on jo pian loppuva Ziaja Natural Olive micellar water, joka sisältää oliiviöljyä ja sopii normaalille sekä kuivalle iholle. Tämä on toiminut kasvoillani hyvin ja poistaa usein vielä viimeisimmät meikkivoiteen jäämät kasvoista. Arvoltaan täysikokoinen pakkaus on noin 13 € / 200 ml.


Ja yöaikaan käytän kosteusvoiteena kauneusboksissa kokeiluun tullutta Ziaja Acai Berry face and neck cream voidetta. Tämä tuote sopii sekä päivä- että yövoiteeksi ja paksun koostumuksen puolesta tuli mulla käyttöön nimenomaan yövoiteena. Tuote sisältää acai-marjoja ja hedelmäuutetta, voisiko hyvä tuoksu johtua niistä? Lisäksi tuotteessa on esim. hylauronihappoa, E-vitamiinia ja sheavoita. Tämä on arvoltaan noin 13 € / 50 ml. 

Siirryin tähän yövoiteeseen suoraan jostain toisesta tuotteesta minkä arvo oli noin 100 € / 50 ml, enkä rehellisesti ole huomannut eroa. Ehkä se oli arvokkaampaa sillä hylauronihappoa oli suurempi määrä ja se oli jotain muuta brändiä missä nimi maksaa, mutta vielä tässä minun iässäni tuotteiden hoitavuudella ei ole niin suurta merkitystä kuin ennaltaehkäisyllä.

Ja siinä käytössä olevaa peruskosmea juuri nyt, ihanaa tiistaita!

2 kommenttia:

  1. Ziajan misellivesi oli ihana tuote, kuten on myös toi Acai Berry -sarjan kasvovoidekin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, nää on ihan huippukosmea edullisesti. Tykkään myös siitä että tuoksuvat niin ihanilta!

      Poista