06 heinäkuuta 2024

Tuotesuosikki: Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops Body Cream


Halusin antaa oman postauksen tälle tuotesuosikille, josta niin kovasti pidän. Kyseessä on Elizabeth Ardenin Green Tea Honey Drops vartalovoide. Tämä on mun aivan ehdoton suosikki, joka sopii hyvin kaikkiin vuodenaikoihin. Samaa tuoksuperhettä löytyy myös Green Tea EdT tuoksu kuin suihkugeeli, mutta niissä ei tietysti ole tätä Honey Drops mainintaa. Koska olen hulluna tähän, minun kyllä tulisi näitäkin testata joskus. 

Omani olen ostanut Normalista, jossa jälleenmyyntihinta on noin 20 euroa. Tämän 500 ml jättipurkin hinta vaihtelee seuraavasti: Stockmann, Sokos, Cocopanda 24,90 € ja juuri nyt Hobbyhallin tarjouksessa 15,02 €. Tästä löytyy myös minikoko, 100 ml tuubi, jota välillä on ollut Normalissa ja siellä täällä saatavilla.

Vertailuna yksi 200 ml The Body Shopin vartalovoi maksaa 22 euroa ja on litrahinnalta 110 €/l ja tämä onkin vain 40 €/l, jos tuotteen ostaa 20 euron hintaan Normalista. Joten tämä on hinta-laatusuhteeltaan lisäksi erittäin loistava hankinta!Green Tea tuo tälle tuotteelle aivan täydellisen raikkaan tuoksun, joka yötä vasten myös rauhoittaa mieltä ja tuo sellaista spa-hetkeä jokaiseen arki-iltaan. Mielessäni tämä on yksi miellyttävimmistä tuoksuista, mitä kosmetiikassa olen kohdannut.

Honey Drops -pallot ovat selkeästi nähtävissä tässä tuotteessa. Pallot ovat tiiviitä, mutta kun voidetta hieroo ihoon, ihanat hunajapallot hajoavat ja sekoittuvat voiteen mukana iholle. 

Tämän kosteusvoiteen imeytyvyys sekä kosteusteho ovat minulle erittäin sopivat. Tuote leviää helposti ja imeytyy nopeasti. En ole vartalovoiden suurin fani, sillä niitä pitää työstää hieman tehokkaammin kuin voidemaisia rasvoja. Sopii heti suihkun jälkeen tai vaikka myöhemmin ennen nukkumista voiteeksi, ja on kesällä myös pitänyt huolta auringolle altistuneesta ihostani. Käytän kyllä aurinkosuojaa iholleni, mutta kesän kuumuus saattaa saada ihon kuivaksi ja kireäksi siitäkin huolimatta.Luin tuotteen arvosteluita Sokoksen verkkosivulla, ja ne puhuvat tuotteen puolesta. Palautteissa lukee mm. "käyttänyt 2 vuotta jatkuvasti" ja"lempparirasva jo pidemmän aikaa, kosteuttaa supertehokkaasti ja lisäksi taivaallinen tuoksu". Yhdyn näihin kahteen palautteeseen täysin! Tuotteen tuoksu on niin hyvä, että kumppanikin sitä aina nuuhkii purkin auetessa.

Jos minun täytyisi valita yksi ihonhoitovoide loppuelämäkseni, se olisi tämä Green Tea Honey Drops. En voi enempää painottaa, että tämä on niin hyvä. Vaikka pidän Sol De Janeiron Brazilian Bum Bum Creamista, tuote ei ole hinta-laatusuhteeltaan hintansa arvoinen. Se on luksustuote, joka on hyvän tuoksuinen. Toki on mukavaa vaihtelua testata eri tuotteita, mutta tälle annan suositukseni ja toivon jos tätä testaatte, että tuote on teille yhtä mieluinen. 

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, olen tätä Normalissa katsonutkin mutta jättikoon vuoksi jäänyt ostamatta. Ehkä voisin seuraavalla kerralla napata mukaan. Mä tykkään Ardenin tuoksuista ja Green Tea on ollut mulla voiteenakin muutamaan otteeseen, mutta juuri tämä ei ole vielä tuttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kun on näin reilun kokonen! Ja on juurikin verrattane halvempi, kuin osa näistä Rituals/The Body Shopin tuotteista. Tää on kyllä niin ihana, sen verran on saippuaa kaapissa, ettei vielä voi ostaa ainakaan pelkän Green Tea-sarjan saippuaa. Mutta vielä joskus sekin!

      Poista