11 heinäkuuta 2024

Esittelyssä ACO:n kesäiset tuotteet

Vuorossa parin ACO -tuotteen esittelyä blogissa. Olin aiemmin saanut muinoin kauneusboksissa ACO Sun Kissed-kasvoja kevyesti päivettävän voiteen. Se oli aina mielessäni ja hankin sen nyt pitkästä aikaa uudelleen. Lisäksi esittelyssä myös viime kesänä hankkimani ACO:n huulivoide, jossa on SPF30. Minulle täysin uusi tuote tässä on siis ACO Self Tanning Lotion, josta haluan kertoa myös omat kokemukseni.

Pääasiassa olen auringossa vain, kun olen lenkillä tai aikaa viettämässä ulkona. En siis ota aurinkoa aivan varta-vasten, enkä sitten tähän kesään vielä ole niinsanotusti käynyt rannalla makaamassa. Olen käynyt muutaman kerran tosin maauimalassa, mutta olen silloin pysynyt vain ratauinnissa. Juurikaan en siis rusketu, ja tuntuu että auringon tuoma rusketus myös hälvenee, jos ei ole viikottain auringon alla. Siitä syystä suosin näitä itsestään päivettäviä, eikä silloin tarvitse myöskään altistaa ihoa niin pahasti auringolle.ACO Sun Kissed Self-Tanning Face Lotion, kevyesti päivettävä kasvovoide. Suositellaan käytettäväksi asteittain, kunnes toivottu rusketus on saavutettu. Voide on ohutta, joten pienikin määrä kasvoille riittää. Tuote sisältää ACO:n omaa Triple Moist Complex kosteudensitojayhdistettä, auringonkukkaöljyä ja E-vitamiinia. Tuotteessa on vain mieto haju, eikä se sisällä aurinkosuojaa.

Olen pitänyt tästä. Tyynyliinani pitävät siitä myös, sillä ne ovat edelleen tavallisen värisiä. Käytän tätä yötä vasten, eikä aine värjää lakanoitani tavallisen itseruskettavan tavoin ruskeaksi. Käytän tätä aika harvoin ja kasvoni ovat melko vaaleat, joten minun tulisi kyllä käyttää tätä enemmän saadakseni kauniin glown kesäksi. Olen pitänyt kyllä tuotteesta ja varmasti talvikaudelle tämä on hyvä valinta kasvoihin.

ACO Sun Lips SPF30 Moisturizing Lip Balm, suojaa huulia UV-säteilyltä ja hoitaa niitä. Sisältää canola-öljyä ja E-vitamiinia. Tuoksuu hennosti vaniljalta, on myös vedenkestävä ja sopii päivittäiseen käyttöön kesäisin. Tuotteessa on korkea SPF30-aurinkosuoja. Huulivoide sisältää sekä UVA- että UVB-suojan sisältäviä ainesosia. Lisäksi tämä huulivoide on väritön ja sopii unisex-tyylisesti käytettäväksi.

 Kuinka moni meistä suojaa huulet auringonsäteiltä? En rehellisesti tehnyt niin vielä pari vuotta sitten, mutta ovathan huulet paljon tummemmat kuin ihomme, joten aurinko myös tarttuu niihin herkemmin. Suojaan huulet aurinkovoiteella, kun lähden pyörälenkille tai uimaan maauimalaan -sillä tämä kätevästi säilyy myös vedessä. Tuote on kieltämättä hieman jäykkää/tönkköä ja ei sula huulille, kuin tavalliset ohuet voiteet. Olen silti tyytyväinen siihen, miten tämä sopii urheiluun sekä huulipunien alle.ACO Self Tanning Lotion Medium Tan, samaan aikaan sekä kosteuttava voide ja itseruskettava. Sopii sekä kasvoille ja vartalolle, sekä kaikille ihotyypeille. Imeytyy nopeasti ja tuoteselosteen mukaan ei jätä tahmeaa tunnetta ihoon. Tällä voiteella saa kauniin, luonnollisen rusketuksen. Sisältää ACO.n Triple Moist Complex kosteudensitojayhdistettä ja canola-öljyä. Tuotteessa on mieto hajustus ja se ei sisällä UV-suojausta.

Olen pitänyt tästä hurjan paljon. Tuotetta voisi kesäisin käyttää joka toinen kerta ihon kosteutukseen. Tämä ei tosiaan jätä sellaista tahmaista oloa, minkä vaahtomaiset itseruskettavat jättävät. Tämähän on ihovoide, joka on oikeasti valkoisen väristä ja sitten myös asteittain ihoa ruskettaa. Jos tästä odottaisi samanlaista suoraa medium-tanning rusketusta ensimmäisellä levityksellä, mitä vaahdoista odottaa, niin sitä ei mielestäni tästä saa. Näin kesällä, kun on hieman auringon rusketusta alla, tällä saa aivan upean rusketuksen aikaiseksi. Sopiva rusketus myös käsiin: levitän lateksihanskoilla ja lopuksi tuputtelen kämmenselkiin. Olen myös käyttänyt kasvoille ja tämä on ihan hieman tummempi kasvoihin, kuin ACO:n Sun Kissed. 


Olen kaikkiin kolmeen tuotteeseen erittäin tyytyväinen. Eivät myöskään ole superkalliita ja kaikki tuotteet ovat pääasiassa saatavilla hyvin apteekeista tai verkkoapteekeista. Sen jälkeen, kun Kicks päivitti heidän muinaisen itseruskettavansa, en ole löytänyt mieluista itseruskettavaa. En välitä vaahdoista ja jotkut gradual tanning-tuotteet ovat liian mietoja. Nyt tämä ACO:n Self Tanning Lotion kyllä hipoo sitä. Pitäisi vain muistaa käyttää tätä useammin, ja ihoni varmasti näyttäisi hyvältä yhdessä muiden kosteutuksen kuin kuorintojen kanssa. Olivatko ACO:n kesäiset tuotteet sinulle jo tuttuja?

2 kommenttia:

  1. Hatara muistikuva on tuosta Acon Self-Tanning naamarasvasta ja ihan positiivinen kyllä. En ota aurinkoa mutta väkisin se tarttuu. En käytä aurinkosuojaakaan. Kädet on aika ruskettuneet ehkä töistä, jalat on vitivalkeat :D joskus käytin itseruskettavia mutta en enää jaksa sen sotkun pelossa, luonnollisesti ruskettuu sen mitä haluaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvä kasvovoide, hieman ohut, jos yötä vasten käyttää -ehkä sen ainoa miinus :) Itse käytän kyllä aurinkosuojaa, jos olen pitkään ulkona eli sitten ei niin rusketu. Tämä ACO:n ruskettava sopii hyvin kyllä päivettäväksi eikä onneksi tee juuri sotkua, niin oikeastaan voisin siirtyä tähän kokonaan.

      Poista