20 kesäkuuta 2024

Kesäkuun kosmetiikka ostoksia

 
Sitten alkaisi eka lomajakso mulla! Tuoreimmat hankintani tulivat YA:n tilauksen mukana, sillä halusin tilata Acon Sun Kissed kasvovoiteen ja samalla ajattelin, että testaan Acon Self Tanning Lotionin, joka on väriton vaalea voide joka päivettää ihoa. Samalla sain kahden Aco-tuotteen tilaajalle tilaajalahjan, eli yhden deudorantin. 


 
 
Pyritään pitämään hankinnat vaan minimissä. Kesäkuussa piti uusia kynsilakanpoistoaine, joten ostin vanhaa kunnon Miramea missä on vielä liekki-ikoni purkin takana -siitä tietää, että aine toimii. Toivottavasti tämä ei muuttuisi ihan heti, kun se xtra kynsilakanpoistoaine meni pilalle. 

Lisäksi yksi nuden beige söpö Mavalan väri tuli hankittua, se on kiva. Ostin Prismasta tuon mjuukin medium-hiuskiinteen, mutta on mielestäni todella ällöttävän tuoksuinen. Se Volymaniac got2be sarjasta on vaan ihan parhaan tuoksuinen, harmi, että se kyseinen on aika heikosti mistään saatavilla.


 
 
Näitä euron hintaisia Stay Classicin sheet maskeja on mukavaa ja helppoa ostaa, joten hyvä pitää näitä saatavilla näin kesäpäivinä. Lisäksi piti ostaa pieni ponnarinippu lisää, heitän ponnarit pois kun niitä yhdistävä liimaus "katkeaa" ja venyy muodottomaksi. Ostin myös yhdet uudet irtoripset kesän rientoihin.


Ja aivan alkukuusta ostin tosiaan The Body Shopin verkkokaupan alennuksesta itselleni mansikkasarjaa. Tässä on siis hieman miedomman tuoksuiset Blissful Strawberry ihonhoitovoide sekä saippua ja tavallista mansikkatuoksua omaava suihkugeeli jossa on kuorivia partikkeleita. Nämä aionkin ottaa heti käyttöön, kun edelliset vain saan suihkusta 'alta pois'.

Sitten se onkin Juhannuksen vietto edessä! Toivottavasti teilläkin on oikein mukava kesä :) Koitan inspiroitua myös lomallani tekemään kirjoituksia hieman jemmaan ja sitten ajastelemaan niitä myös blogin puolelle. Muistakaa ottaa seurantaan myös instagram-tilini @katri.beauty

10 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia! Noi Kissin MLBB-ripset on ihan mun suosikkeja<3 Acon toi kasvovoide on joskus tullut myös testattua, vaikka yleensä välttelen kaikkia päivettäviä tuotteita :D Tosta kuitenkin pidin :)

  Ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivottavasti nuo MLBB:t näyttävät silmissä kauniilta, olen ostanut Eyluren ripsiä useammin viimeaikoina. Kiva palata tuon joskus vuosia sitten hyväksi todetun Acon päivettävän kasvovoiteen pariin!

   Poista
 2. TBS pullouudistus ei ole mielestäni oikein onnistunut, ei nuo houkuttele sitten yhtään :/ välillä tekee mieli jotain ostaa mutta vain alennuksilla. Ostan muuten itsekin aina nuita Iberon ponnareita ja ne menee äkkiä pilalle :D mjuukia en ole vielä kokeillut vaikka moni kehuu. X-tran kynsilakanpoistoainetta loppuu kohta pullo, en osaa sanoa huomaanko uudistusta vai en...uusi tuli napattua mukaan kun käytän sitä mieluummin kuin Miramea :) se liekki tosiaan kun toimii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TBS:n pullouudistuksen jälkeen tuotteet jotenkin muuttui tylsemmiksi/kliinisiksi. Perinteisten suihkugeelien saranalliset korkit on erittäin vaikeat avata. Ajattelin, että tässä Blissfull on sentään helpompi sisäänpainettava korkki.
   Mä huomasin xtran kynsilakanpoistoaineen uudistuksen kyllä heti kun ostin sen uuden reseptin pakkauksen, koska kynsilakat ei vt.... irronneet MILLÄÄN ja roskiin meni!

   Poista
 3. Anonyymi21.6.24

  Voi hiisi, onko extran kynsilakan poisto ainetta muutettu? Äkkiä ässään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Xtran reseptiä oli uusittu ja liekki oli poistunut uusista pulloista ja ei tosiaan enää irronnut mun kynsilakat, joten piti vaihtaa. Viimeksi ostin Pirkkaa ja nyt ostin Miramen kun oli liekki. Mirame on ollut kyllä tosi tehokas ja hyvä!

   Poista
 4. Mulla oli joskus varmaan miltei 20v sitten tuo Acon kasvovoide. En ihan tarkkaan enää muista mitä siitä pidin. Yleensä olen kyllä aina Acon tuotteista pitänyt. Samaa mieltä täälläkin, etten pidä TBS:n pullouudistuksesta. Mulle houkutteleva pakkaus on tärkeä etenkin suihkugeeleissä. Vaikka toki itse tuotteenkin pitää olla hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni ihan hyvä, ei tule liiallinen tai överi rusketus, vaan ihan sellasta kevyttä huomaamatonta. Aiemmin pakkauksista, ainakin suihkugeeleistä, näki kivasti kun tuote väheni ja kauniit värit pääsi loistoon purkeista. Nykyisin purkkien läpi ei näe väriä (eivät varmaan enää värjää geelejä) ja korkki vaan älyttömän vaikea saada auki :D Mutta onneksi nyt löyty tuo painettava korkki tässä mansikka sarjassa.

   Poista
 5. Harmi ettet tykännyt Mjuukin lakasta, musta se kuivashampoo on paras ja ymmärtääkseni sarjan kaikki tuotteet on eri tuoksuisia. Acon Self Tanning Lotion on ollut mulla joskus ja tykkäsin! Aco on ylipäätään tosi kiva sarja. Täytyykin kurkata TBS:n valikoima, tuo mansikkatuoksu vaikuttaa herkulliselta. Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi mjuukin lakka haisi semmoselle vanhanaikaiselle, ei ollut siis mitään tuoksua vaan on vaan hiuslakan käry :D Varmaan lakkana ihan ookoo, mutta on olemassa hyväntuoksuisia hiuslakkoja niin ennemmin ostan niitä. Tuo Self Tanning on ollut yllättävän hyvä, mutta on ennemminkin päivettävä.

   Poista