06 maaliskuuta 2023

TBS:n palasaippuat Satsuma ja Shea

*mainoslinkki


Sainkin joululahjaksi Body Shopin joulukalenterin. Halusin esitellä sitten nämä tuotteet, kun olenhan minä esitellyt Lushinkin palasaippuoita blogin puolella. Kalenterista tuli siis kaksi palasaippuaa ja kyllä nämä molemmat onneksi on ihan omaan käyttöön meneviä tuotteita. Olen siis tykännyt käyttää palasaippuaa kotona ihan käsienpesuun, palasaippuat ovat kestävempiä. Kotoa löytyy myös täytettävä pumppupullo nestesaippualle.


*Shea kasvo- ja vartalosaippua, sisältää voipuunvoita sekä jauhettua saksanpähkinää. Saippua sopii kuivaihoiselle. Minikokoisia partikkeleita sakasanpähkinästä ei edes erota silmin, eli tässä on todella miedot kuorimistehot. Tuoksu on huomattavasti miedompi, kuin Shea-sarjan käsivoiteessa. Mutta miellyttävä ja miedompi tuoksu jää elämään käsiin käsienpesun jälkeen. Olen juuri reilu viikko sitten korkannut tämän palan. Pidän tästä, sillä tämä on kermaisempaa kuin vaikka Lushin palasaippuat - tämähän tosin sopi myös suihkuun kasvoille ja vartalolle. Tätä voisi siis käyttää myös suihkussa, mutta itselleni tämä riittä pelkkään käsienpesuun. Mutta kiva, että selkeästi tämä tuntuu kosteuttavammalta.

Tämä joulukalenterin saippua on 100g, mutta Body Shop myy tuotteen normaalisti 150g koossa ja tämän kokoisella palalla on 7,90€ hintaa. Kilohinta on tässä ainakin huomattavasti edullisempi, kuin Lushilla. Body Shop ei itse valmista palasaippuoita, vaan heidän yhteistyökumppani Soapworks on valmistanut saippuat Skotlannissa Brittien isoimmalla saippuatehtaalla.


*Satsuma kasvo- ja vartalosaippua, pirteämmän tuoksuinen saippua, jonka vielä toivottavasti ehtisin avata kesä-aikaan käyttöön. Tämä saippua sopii kaikille ihotyypeille ja se sisältää myös voipuunvoita sekä sitruksien aromeja. Tuote sopii myös sekä vartaloille ja kasvoille, mutta tulen avaamaan sen varmaan myös käsisaippuaksi. Satsuma-palasaippua myydään 100g palana ja sen hinta on 5,50€. Body Shopin verkkosivujen kuvissa myös selviää, että saippua on kirkkaan oranssin värinen, joka on kiva piristävä väri kylpyhuoneeseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti