07 helmikuuta 2023

The Body Shop Vibrant Bergamot EdT

*saatu ilmaistuote


Olen jo tutustunut The Body Shopin ihaniin vartalosuihkeisiin ja body misteihin, nyt tutustutaan ensimmäiseen parfyymiini The Body Shopilta. En tiennyt mitä odottaa, mutta suhtauduin uteliaasti ja mieluusti uuteen tuoksuun. Kyseessä on vuoden 2022 keväinen uutuus ilmeisimmin. Bergamontti vihjaa sitruksisuuteen ja ajattelin, että tämä voi olla hyvä tuoksu. Kirjoituksessa ei ole mainoslinkkiä, merkintä viittaa saatuun ilmaistuotteeseen. 


Tuoksu on osa Choice-kokoelmaa ja purkki on yksinkertaisen kaunis, edessä värikäs ja raikas etiketti, pullo on kapea ja korkea, terävillä kuutiomaisilla kulmilla. Tuoksu sisältää bergamonttia, mangoliaa ja kieloa. Kyseessä on sitruksisen kukkainen makea tuoksu. Tämä on minulle oikein mieluisa, sillä rakastan Earl Grey teetä joka on myös maustettu bergamontilla.
Vibrant Bergamont-tuoksupakkaus on mielestäni reilun kokoinen, 50ml ja hintaa on noin 26 €. Tämä on siis edullisimmasta päästä, joten rohkaisen budjetti ostajia tuoksuttelemaan myös muita Choice-sarjan tuoksuja lähimmässä myymälässäsi.


Tuote sisältää 88% luonnon raaka-aineita ja suihkepullo on 42% kierrätettyä lasia. Mielestäni on todella mukavaa, että pakkaus on itsessään osa kierrätyksen tulosta. Pullon voi kierrättää lasina ja korkin metallina.

Kaiken kaikkiaan tämä on positiivinen yllätys, pitää myös tuoksutella muita tuoksuja itsekin ensikerran myymälässä. Otin tämän tuoksun heti tehokäyttöön saatuani sen käsiini, eli en ole muita tuoksuja nyt käytellyt. Tuoksu on oikeastaan aika ihana arkeen ja myös juhlaan. Se on sopivan mieto, mutta koen itse, etten enää päivän päätteeksi haista tuoksua itseltäni. Jos antaisin ystävälleni halin, uskoisin kuitenkin, että tuoksu läheltä kaulaani vielä tuoksuisi jonkun muun nenään.
Eau de Toilette tuoksujen kerrotaankin olevan pitkäkestoisia, mutta koen, että olen itse tuoksusokea omalle tuoksulleni pian sen laittamisen jälkeen. Käykö muille näin? Tämä toistuu minulla siis jokaisen tuoksun kanssa.

Katso myös kaikki aiemmat tuoksu- ja hajuvesiesittelyt tästä linkistä.

8 kommenttia:

 1. Kukkaistuoksut ei yleensä ole mun suosikkeja, mutta tätä voisin käydä tuoksuttelemassa :) Ihanan keväinen toi pullon etiketti, jotenkin tosi raikas ilme koko tuotteella! Toi kuulostaa hyvinkin tutulta, että tulee ns. tuoksusokeus sille omalle hajuvedelle. Veikkaan ton olevan tosi yleistä ja sehän on yksi syy, minkä takia monet suihkii sitä hajuvettä ties kuinka paljon kerralla, kun ei sitä muuten enää itse haista, vaikka muut sitten takuulla haistavat :D

  Tosi kauniit kuvat oot ottanut ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, tää on tosi pirteä ja ehdottomasti keväinen tuoksu. Ja tuo tuoksusokeus on varmasti tosi yleistä, siksi ihmiset valittaa julkisilla paikoilla niistä överiksi vetäjistä. Laitan aamulla kerran reilusti ja toivon että se kestää iltaan asti :D Kiitos, kuvat tuli napattua uudella superhyvällä 90D järjestelmäkameralla :)

   Poista
 2. Anonyymi7.2.23

  Kuulostaa ihanan raikkaalta!

  Oletko testannut Yves Rocherin body misteja? Olisi kiva kuulla kokemuksia niistä, on houkuttelevan kuuloisia vaihtoehtoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyllä on, oli tänäänkin käytössä töissä. En ole Yvesiltä kokeillut body mistejä, minulle body mistit ei ole niitä suosikkeja. Heidän hajuvedet ovat joita joulukalentereissa on tullut ovat olleet melko perinteisiä eikä ole jäänyt omaan käyttöön.

   Poista
 3. Sitruksinen ja kukkainen samassa, kuulostaa jännältä, mutta jos tuoksu on tosiaan makea niin ei luultavasti minun mieleen. Raikkaan näköinen kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No bergamonttihan on todella mieto hedelmänä verrattuna limeen tai sitruunaan. Tämä on ihanan raikas mutta löytyy syvyyttä myös. Kannattaa käydä tuoksuttamassa :)

   Poista
 4. Jänskä tuoksuyhdistelmä, mutten epäile etteikö olisi ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ja ahkerassa käytössä nyt kyllä :)

   Poista