13 helmikuuta 2023

Esittelyssä The Body Shop Tea Tree Face Base meikkipuuteri

*saatu ilmaistuote


Moikka, on taas uuden tuote-esittelyn aika! Meikkipuuterit on rokannut viime aikoina aika paljon somessa? Muistan, kun Sensailla oli melkeinpä ainoa meikkipuuteri markkinoilla +12 vuotta sitten. Nykyään niitä löytyy monilta eri valmistajilta ja niin tämä melko uutukainen The Body Shopin *Tea Tree-sarjan Face Base myös. Olen käyttänyt tuotetta nyt lukuisiin meikkeihin saatuani tuotenäytteen käyttööni ja on kyllä vakuuttanut. Haluan ensiksi korostaa, että tämä on todella hyvä hintalaatusuhteeltaan ja puuterista löytyy upeat 19 eri sävyä. Esittelen seuraavaksi ensin tuotetta tarkemmin ja kerron vielä omia kokemuksiani näistä tuotteesta.


*The Body Shop Tea Tree Face Base Compact for Life on siis ylemmässä kuvassa näkyvä koko puuterikiekko ja se myydään erikseen ja ensimmäisen kerran jälkeen voi hankkia enää vain sopivan värisen puuterin omaan käyttöön. Kiekolla on hintaa kohtuulliset 9 € ja mielestäni tämä on erittäin hyvä, että tehdään yksi kestävä rasia johon voi ostaa aina uuden tuotteen. Itse puuterikiekko on nyt uudistunut ja mielestäni tämä uusi on yksinkertainen ja sievä. Oli myös erittäin helppoa ottaa puuteri käyttöön tässä rasiassa ja puuterin vaihto on vaivattoman helppoa, eikä vaadi mitään työvälineitä. 


Kyseinen *Tea Tree Face Base on siis mattameikkipuuteri, jolla saa paljolti enemmän peittävyyttä meikkiin, kuin tavallisilla puutereilla. Tuotteella on viimeistelyyn tulee mattainen pinta ja peittävyys on puolipeittävän ja täyden peittävyyden väliltä. Tuote myydään täyttöpakkauksena, eli kansipakkaus tulee ostaa erikseen. Uusi täyttö on aina 20 € ja täytön mukana tulee myös aina uusi vippa. Tämä on mielestäni todella edullinen ja vippa sisältyy aina täytön hintaan mukaan, todella kilpailukykyinen ja eettisempi valinta.

Tea Tree Face Base sopii iholle vaikka kosteusvoiteen päälle, ennen kiireistä työaamua. Tämän ideahan on se, että tuote käy siis täysin itsessään meikkipohjaksi! Itse käytän tätä koko kasvoille meikkivoiteen jälkeen. Tuote sopii koko kasvoille myös meikkivoiteen kanssa ja esim. vipalla paineltuna ainoastaan silmänalusille ja nenälle. Olen välillä myös tehnyt niin, kun olen halunnut jättää hieman enemmän läpikuultavuutta poskille. Tällöin olen sipaissut isolla kabuki tyylisellä siveltimellä tuotetta kevyemmin vain leukaperille ja otsalle. Tuote ei tällöin jää niin painavaksi ja iho pysyy hehkuvampana läpi päivän. 

Tea Tree Face Base sopii erittäin hyvin rasvaiselle iholle, jos haluaa saada mattaisuutta todella hyvin aikaan. Tämä myös säilyy todella hyvin läpi päivän lähes liikkumattomana itselläni ainakin. Olen jo ajatellut, että aion säästää tätä tuotetta kesälle, kun hikoiluttaa enemmän. Tällähän saa kasvojen punoituksen niin hyvin peitettyä ja auttaisi kesällä myös hienoiseen hikoilun peittämiseen. Minulla on muuten nyt tästä sävy Fair 1N joka sopii talvelle erinomaisesti, kesäksi olisi syytä hankkia hieman tummempi sävy. Tosi kiva, kun periaatteessa jos ostaisin uuden täytön voisin pistää tuosta rasiasta syksyä odottamaan vanhan kiekon siihen uuteen rasiaan sisään.


The Body Shopilla on korkeat ettiset periaatteet ja tuote on siitä syystä parempi valinta. Tuote sisältää reilun yhteistyökaupan kautta hankittua Kenialaista Tea Tree teepuuöljyä. Tuote on vegaaninen ja sisältää 90% luonnosta saatuja raaka-aineita. Tuotesivuille pääset seuraavista ei-mainos linkeistä: The Body Shop Tea Tree Face Base & The Body Shop Tea Tree Face Base Compact for Life

Mitä te pidätte meikkipuutereista ja oletteko kokeilleet vielä The Body Shopin Tea Tree Face Basea?

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen tuote ja huippua, ettei tota itse pakkausta tarvitse joka kerta uusia! Kumpa useammat brändit ottaisivat mallia tosta ja tarjoaisivat mahdollisuuden myös noihin täyttöpakkauksiin :)

  Mä en itse oo mikään meikkipuuterien ylin ystävä ja edellisen oon ostanut varmaan noin 10 vuotta sitten. Periaatteessa tollanen voisi kuitenkin olla loistava mun arkiaamuihin, kun joskus palaan töihin. Tulee aamut olemaan vähän erilaisia, jos joudun lapsen viemään päiväkotiin ennen omia töitä, niin ei välttämättä ihan samalla tavalla ole enää meikkaamiselle aikaa kuin ennen :D Meikkipuuteri voisi olla yksi ratkaisu niin saisi skipattua meikkivoiteen kokonaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös Sensailta täyttöpakkaus meikkipuuterista, ja se oli käytännössä ainoa meikkipuuteri mitä markkinoilla oli sillon 13 vuotta sitten kun tuotteen kanssa tultiin tutuiksi. Olen siis todella pitänyt meikkipuutereista ja nyt tämäkin, siis tänään tuli niin täydellinen meikki ja saa vähän myös contour-tyylisyyttä kun tuputtelee paksummin silmien alle ja nenään ja sipaisee kevyemmin leukaperiin. Mutta koko naamaan en enää kyllä käytä meikkipuuteria usein, siitä tulee helposti kakkumainen. Joskus kun on tosi kiire, laitan vain puuterin vaikka kasvoille, ettei naama kiiltele. Siihen tämä on hyvä, kun ei ole meikkivoidettakaan alla!

   Poista
 2. Enpä olekaan pitkään aikaan käyttänyt meikkipuutereita, yksi sellainen taitaa Estee Lauderilta jemmassa olla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä niin voitto, taas tänään ihana meikki onnistui ja tuo semmosta siisteyttä kasvoille kun saa peittävän lopputuloksen silmien alle ja poskille :)

   Poista