16 joulukuuta 2022

Viimeinen verkkoshoppailu 2022!

*merkitty mainoslinkki

Tein siis viimeisen tilaukseni *Lykoon ja tehdään lyhyt esittely näistä. Tilasin Lykosta tänävuonna peräti yhdeksän kertaa. Tuli tilattua useammin kuin ajattelin, mutta toki tilasin Lykolta ihan kynttilöitä, kännykän kuoria ja myös lahjoja tilausten mukana. Lisäksi toteutin joitain yhteistöitä joissa tilasin tuotteet itse verkkokaupasta.

Tosin nyt multa hajosi puhelimen kuori ja katsoin iDealin nettisivuilta ja Lykon sivuilta hintoja ja halvimman uuden kuoren löysin Lykosta. Mulla on aina puhelimeen saatavilla kaksi kuorta, jotta voin vaihdella niitä, ja koska olen aika kova tiputtelemaan puhelinta. Tätä vartenhan ne kuoret on hankittu. Eli tästä lähti vuoden viimeisen ostoskorin rakentaminen Lykolla. Lisäksi tässä samalla tilasin lahjoja joita en yllättäen kuvannut mukaan.

Hankin siis itselleni tämän *iDeal of Sweden Atelier Case Intense Khaki -kuoren. Se oli todella hyvässä tarjouksessa, 12 euron hintaan. Riittävän siisti ja kiva, että tuolta Lykosta voi löytää näitä poistohintaan. Olisi ollut kalliimmat tilata iDealilta suoraan, heidän halvimmat oli tuohon aikaan jotain 17 euron luokkaa.

Kosmetiikan osalta päätin tilata itselleni hieman kalliin, mutta silti ihanan *Molton Brown Floral & Citrus Christmas Cracker -paketin. Koska en ostanut itselleni kuin yhden kosmetiikka-kalenterin ja avasin sen ajat sitten, niin tuli sellainen himo tilata jotain kivaa. Koko tilaukseen siis käytin etukoodia, en olisi normaalihinnalla ostanut kyllä näin kallista pakettia.


Sisältää 4x50 ml kokoiset suihkusaippuat. Tuoksut olivat Jasmine & Sun Rose, Orange & Bergamont, Fiery Pink Pepper ja Flora Luminare. Odotan jo eritoten tuon appelsiini-bergamontin tuoksuisen saippuan käyttöä sekä Flora Luminare tuo mieleeni jotenkin tropiikin tai floridan. Mutta onhan toi 50ml ihan mini-kokoinen. Onneksi nää Molton Brownit on niin voimakkaasti tuoksuvia ja eksoottisia, että eiköhän nämäkin ole ihan kivaa piristystä.

En myöskään malttanut tuolloin voimassa olleita tarjouksia, ja tilasin jostaan syystä kaksi Yankee Candle kynttilää lisää. Nyt en voi hankkia enää oikeasti noita purkkeja, sillä niiden polttamiseen menee niin vietävästi aikaa, etten pääse koskaan hankkimaan uusia tuoksuja.

Nämä kynttilät ovat ovat *Yankee Candle Vanilla Cupcace Medium Jar  sekä *Yankee Candle Red Apple Wreath Christmas Scent Small Jar. Hassusti Medium kokoinen purkki oli super hyvässä tarjouksessa, ja heti seuraavana päivänä kun ihailin ostoksiani, huomasin että purkin hinta oli noussut takaisin normaaliin 18,50€, joten kävi kiva tuuri! Myös pienempi purkki oli tarjouksessa, vaikkakin oli siis kalliimpi kuin tuo isompi yksilö.

Tuo Vanilla Cupcace on todella makean vaniljan tuoksuinen, se varmasti täyttää nopeasti koko tilan. Pieni omenan tuoksuinen purkki myös hyvin voimakas ja oikeastana jopa jouluinen. Poltan juuri nyt tuoksua Gingerbread Apples hankkimastani Rustan paketista ja se tuoksu on erittäin jouluinen ja ihan jo parinkymmenen minuutin kuluttua sen tuoksu valtaa koko olo-keittiön tilan.

Seuraavan kerran sitten joulun ale ostoksille johonkin kauppakeskukseen kiertelemään.

8 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia! Yankee Candlet on ihania, mutta tosi kalliita enkä niitä kovin usein sen takia hanki. Nytkin mennään jollain Ikean syksyisellä tuoksukynttilällä, josta tosin tykkään ihan hirmuisesti :D Vaniljaiset tuoksut ei kynttilöissä kyllä petä koskaan :) Molton Brownin suihkugeelit ei oo mun suosikkeja, mutta tossa nelikossa lähes kaikki ainakin kuulosti siltä, että saattaisin jopa pitää niistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ostan Yankee Candlet aina tarjouksesta. Se Rustan paketti oli oikeasti hyvä hinta-laatusuhteelta. Tuo Vanilla Cupcace oli vain 6 euroa Lykolla tarjouksessa! Eli lähti hyvään hintaan :) Mä tykkäsin hirveästi siitä yhdestä Molton Brownista ja siksi hankin näitäkin, kun tuoksut on erilaisia kuin TBS:llä tai treaclemoonilla, ja todellakin ovat tuoksuvia :)

   Poista
 2. Ihania ostoksia!! Muistelen että tykkäsin tuosta Fiery Pepperistä tosi paljon. Enkä ole tiennyt että MB:ia saa Lykolta, täytyypä joskus tilata :) Just tässä polttelen viime vuotisia HM joulukynttilöitä :D nyt kyllä pitää käyttää entiset pois, ostin Ikeasta piparkakun tuoksuisia! Jos saa kynttiläjemmat loppuun niin on lupa tilata YC kynttilöitä, muutamia mulla on kun joskus tilasin jollain alekoodilla Lykolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät Molton Brownista, näitä tosiaan löytyy irtona isoina tai sitten on näitä lahjapakkauksia. Mulla on myös nyt tätä kynttilää tarpeeksi, eli sitten vasta lisää hankintoja :D On kyllä musta kiva kun on helppo tilata YC kynttilöitä Lykolta muiden juttujen mukaan, eikä erikseen vaikka jostain sisustus tai koti verkkokaupasta.

   Poista
 3. Voi miten kivoja shoppailuja :) Noi Molton Brownin suihkugeelit on hyviä, mutta tuoksuissa on todella paljon vaihtelevuutta ja osa on aika voimakkaita mutta voisin ostaa itsekin. Samoin nuo kynttilät, jos en ois lainkaan tuoksuherkkä niin mäkin hamstraisin niitä :) Vaikka ne on arvokkaita, ne on harvinaisen kestäviä. Mä en oo muuten tainnut Lykolta tilata kuin yhden kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä Yankee Candlet kyllä palaa todella pitkään, ei ole mitään halpaa massaa joka sulaa nopeasti. Olen ihan vaihtanut purkkaikin välissä, jos on noita korkillisia. Kun voi kyllästyä yhteen tuoksuun - eikä tarvitse kerralla poltella kynttilöitä alta pois :)

   Poista
 4. Kivoja tuotteita! :) Suihkugeelien tuoksut kuulostaa kivoilta. Ja ah nuo kynttilät... ehkä jonain päivänä meillekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä kaikki jutut oli semmosia käyttöön tulevia :) Ja kynttilöistä saa pitkään nauttia ennenkuin palavat loppuun :D

   Poista