03 lokakuuta 2022

Joulun odotuksen parhaat kalenterit

Kirjoittelin jo aiemmin hankkimastani joulukalenterista joka myös mainitaan tässä postauksessa. Olen erittäin innoissani aina joulun kalentereista, lopetettuani kauneusboksien tilaamisen. Olen jo siis ostanut yhden kalenterin, ja jos ostaisin toisen se olisi näistä kalentereista ensimmäinen esitelty kalenteri.

Mietin, että onko vähän tylsää kirjoittaa näistä kalentereista blogissa, mutta lisäsin tähän pari muuta kalenteria mausteeksi, jos joku voisi tästä löytää jotain uutta. Mukana siis Sephoran kaksi suosittua kalenteria jotka pystyy Ruotsista tilaamaan Suomeen! Lisäksi vahva suositus miehen joulukalenteriksi + yksi kaikille sopiva herkullinen kalenteri.


*The Body Shop Box of Wonders Big Advent Calendar

25 luukkua, 99 € - luukulle hintaa 3,96€

Kahdesta jo ilmestyneestä TBS:n kalenterista se mielenkiintoisempi. Tässä oli minulle parempi sisältö, sillä en tykännyt kaikista sarjoista niin paljon, joita Body Shopin arvokkaammassa kalenterissa on. Se on kyllä mielestäni siis plussaa, että pääsee tarkistamaan myös sisällöt. Jos kalenterin tilaa tarpeeksi aikaisin, ehtii sisällöt unohtamaan. Kalenteri sisältää muutaman täysikokoisen tuotteen ja useamman matkakokoisen tuotteen. Tämän kalenterin haluaisin vielä hankkia.


*The Body Shop Box of Wishes & Wonders Ultimate Advent Calendar

25 luukkua, 149,00 € - luukulle hintaa 5,96 € 

Tästä The Body Shopin kalenterista löytyi siis rutkasti enemmän täysikokoisia tuotteita! Body Shopin kalentereista ei löydy ollenkaan joulu-sarjoja, vaan ainoastaan perussarjojen tuotteita. Siinä mielessä kannattaakin miettiä, ostaako ennemmin yhden joulusarjan kaikki tuotteet vai tällaisen kalenterin. Jos ostat tämän kalenterin, ei tarvitse ainakaan hetkeen olla ostamassa aina loppuvia rasva- ja saippuapurkkeja.

*Twist Be Joulukalenteri

25 luukkua, 345,10 € - luukulle hintaa 13,80 €

Tilaamalla uutiskirjeen etukäteen saat alennuskoodin ja linkin, kun kalenteri tulee myyntiin. Tällöin kalenterin hinnaksi jää 199 € ja luukulle tulee hintaa 7,96 €. Kalenterin 2021 versio sai todella upeat tuotearvostelut verkkokaupan sivuilla ja on ilmeisesti exlusiivisempi luonnonkosmetiikan joulukalenteri. Tuotteista 14 kappaletta on täysikokoisia. Uutiskirjeen ehtii vielä tilaamaan, mikäli kalenteri kiinnostaa. Sen saa tilattua tuotesivulla.

Luonkos Joulukalenteri

24 luukkua, 159 € - luukulle hintaa 6,63 €

Toinen luonnonkosmetiikan joulukalenteri jota suosittelen, on Luonkosin oma kalenteri. Kalenterin voi ostaa ennakkomarkkinoinnista edullisemmin (139 € 6.10. asti). Kalenterin tuotteet ovat pääosin vegaanisia, kalenteri on täysin biohajoavista materiaaleista tai kierrätysmateriaaleista valmistettu. Kalenterit toimitetaan tilausjärjestyksessä marraskuun aikana, joten sitä saa vielä hetken odottaa ostamisen jälkeen.Lakritsi joulukalenteri

24 luukkua, 46 € - luukulle hintaa 1,92 €

Markkinoilta löytyy myös esimerkiksi laku kalentereita. Mulla on ollut Kouvolan Lakritsin joulukalenteri ja siinä lakut oli hieman kuivahkoja. Olen tuttavalta maistanut tämän kalenterin lakuja viime joulun alla ja ne olivat mielestäni oikein mainioita. Tämä kalenteri ei ole yhtään häävi valinta.
Kuivalihakundi Joulukalenteri

24 luukkua, 79,99 € - luukulle hintaa 3,33 €

Ennakkotilattavissa oleva Kuivalihakundin aina loppuun myyty joulukalenteri, joka on takuuvarmasti miesten ja miksei naisten mieleen. Kalenteri sisältää kaikkia eri tyylisiä kuivalihoja. Tämä kalenteri on esimerkiksi oiva yllätys kumppanille myös vasta jouluaattona.
*KICKS Makeup Advent Calendar 2022

24 luukkua, 149,90 € - luukulle hintaa 6,25 €

Kaikella kunnian sanalla, tämä kalenteri vaikuttaa niin mielenkiintoiselta. Kicksin ensimmäinen kalenteri joka oikeasti sykähdyttää! Tämä on nimenomaan meikki-joulukalenteri ja se sisältää meikkitarvikkeita sekä meikkejä. Sisältö on myös esillä netissä. Kalenteri on ehdottomasti yksi parhaita kalentereita ja jos en jo olisi ostanut hätäpäissäni YR:n kalenteria voisin hankkia tämän kalenterin.


*KICKS Skincare Advent Calendar 2022

24 luukkua, 149,90 € - luukulle hintaa 6,25 €

Aivan ihana Kicks myymälän oma ihonhoidon joulukalenteri. Sisältää erilaisia kasvomaskeja, voiteita ja seerumeita. Kalenterin arvo on huikeat 338 euroa laskennallisesti. Mielestäni tämä on kyllä myös yksi mielenkiintoisimpia kalentereita. *Kiehl's Advent Calendar

24 luukkua, 116 € - luukulle hintaa 4,83 €

Haluaisin käyttää tämän brändin tuotteita edes joskus, sillä ne ovat niin arvokkaita ja ihania. Monet tuotteet on kuitenkin hyvälaatuisia ja todella pidettyjä. Kalenteri olisikin oiva tapa lähentyä ja tutustua uuteen brändiin. Kalenteri näyttää sisältävän lähinnä erilaisia ihonhoidon tuotteita matkakoossa.


*Yves Rocher Joulukalenteri

24 luukkua, 54,90 € - luukulle hintaa 2,29 €

Yves Rocherin joulukalenteri, joka on ulkonäöltään niin niin upea. Kalenteri sisältää lähinnä matkakokoisia tuotteita, mutta vuoden 2020 kalenterissa nähtiin myös täysikokoisiakin tuotteita. Kalenteri on aiemmin myös sisältänyt joulusarjan tuotteita. Odotan kalenterilta paljon, sillä olen hankkinut tämän kalenterin jo. Joulukalenterin esittelypostaus tässä.


*By Lyko Days of Bea-you-ty Calendar

25 luukkua, 79 € - luukun hinta 3,16 €

Lykolta löytyy myös 3 muuta kalenteria, mm. miesten kalenteri. Koska kalenterien tuotekuvissa näkyy tuotteita, päätin linkittää vain tämän kalenterin julkaisuun. Loput kalenterit löytyvät Lykon sivuilta. Lisäksi tämä kalenteri on hinnaltaan edullisimpia. Ja edullisin tämä on siksi, että kalenteri sisältää vain By Lyko -merkin tuotteita, eli Lykon omia kosmetiikkatuotteita. Olen käyttänyt ja ollut tyytyväinen Lykon kasvomaskeihin, joten tämäkin voisi olla ihan kiva tapa testata tuotteita.


Sephora Collection Wishing You Skönhetens Julkalender

24 luukkua, 970 kr, noin 90 € - luukulle hintaa 3.75 €

Ruotsin Sephora toimittaa Suomeen ja Sephoralla on olemassa joulukalentereja pari. Niistä edullisempi ja kalliimpi, molemmat, sisältävät Sephoran oman merkin tuotteita. Sephoran omat meikit ovat aika laadukkaita ja pidettyjä, ja viime vuosina olen myös näistä kalentereista haaveillut - kun tilausmahdollisuudet Suomeen ovat auenneet. Kalenterista löytyy mm. huulituotteita ja kasvojen hoidon tuotteita.


Sephora Favorites Sephora Favorites Julkalender

24 luukkua, 4750 kr, noin 440 € - luukulle hintaa 18,33 €

Jos joulukalenteri maksaa tämän verran, kuvittelisi sisällön olevan todella hyvä! En itse lähtisi ostamaan Lykon 24K kalenteria esimerkiksi (n. 250€) sillä se oli floppi viime vuoden puolella. Tämä kalenteri sisältää Sephoran suosituimmat tuotteet, ja tästä löytyy mm. Huda Beautyn, Benefitin, Olaplexin, Natasha Denonan, Ritualsin ja Tarten tuotteita. Kalenterista löytyy varmasti myös matkakokoja tuotekuvien perusteella, mutta kuvittelisi tämän hintaisessa kalenterissa olevan myös täysikokoisia tuotteita. Valitettavasti koskaan ei voi olla varma, mutta tässä on lueteltu jokainen tuote millilitraa tai grammaa myöten, eli tässä saa ihan täsmälleen tietää mistä kalenterissa maksaa.

Pst! Nyt tullut myös Bearel K-beauty Joulukalenteri 2022 myyntiin. 129,95€ ja 24 tuotetta, joista puolet ovat täysikokoisia. Kalenterin koko sisällön voi myös tarkistaa verkkosivuilta.

8 kommenttia:

 1. Mua houkuttaisi tosi paljon toi TBS:n kallein kalenteri, mutta koitan malttaa mieleni ja jättää sen(kin) ostamatta :D Täytyy käydä ne uudet kausisarjat tuoksuttelemassa parin päivän päästä, niistä varmaan tarttuu ainakin jotain mukaan!

  Tosi kiva katsaus kalentereihin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että se oli mieluinen :) Siinä oli pari täysikokoista tuotetta jotka ei ollut niin mieleeni. Mun mielestä Spiced Oranges oli kyllä ihanan tuoksuinen. Sen sarjan tuotteita voisin hankkia. Kiitos, että pidit!

   Poista
 2. Minähän olin ajatellut, että on vähän tylsää tietää kalenterin sisältö. :D Tosin en kyllä uskaltaisi ostaa satasen kalenteria, jos ei olisi mitään tietoa sisällöstä. Tuo on hyvä näkökulma kylläkin, että sen sisällön unohtaa, jos on ajoissa liikkeellä ja sitte ne on kuitenkin yllätyksiä :) Luultavasti kuitenkin ostaisin sokkona sellaisen mikä on aikasempinakin vuosina ollut hyvä. Eikös ollutkin ettet yvesin kalenterin sisältöä vielä tiedä..? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aika usein tsekannut kalenterin sisällön ja sitten tilannut niin ajoissa sen jonka haluan, että tavallaan on jo unohtanut kun niitä alkaa avaamaan. En tosiaan ole katsonut mitään, mitä YR:n kalenteri sisältää, tiedän vain että pidin siitä 2020 versiosta joten tilasin aivan sokkona :D

   Poista
 3. Tuo TBS:n kallein kalenteri olisi mustakin ihana ja sitä ihan vähän harkinnutkin mutta mietin vielä minkä lopulta ostan, muutama vaihtoehto kyllä mielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että löytyy niin paljon hyviä valintoja! Katsoinkin, että tuo By Lyko kalenteri olikin jo loppuunmyyty.

   Poista
 4. Hyvä kooste kalentereista. Itselläni kalenterien kanssa pähkäily vielä hiukan kesken:) Sephoran kalentereita olin miettinyt yhtenä hyvänä vaihtoehtona, mutta päädyn todennäköisesti ostamaan jonkun nyt Suomesta tällä kertaa, jos kalenterin hankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä halusin niin kovasti viime talvena tilata Sephorasta kalenterin, ja vieläkin haluaisin! Nää kalenterit oli hyvä nostaa kuitenkin tähän mukaan, koska ne saa helposti tilattua Ruotsin Sephorasta :) Voi olla että toinen tulee vielä kyllä hankittua.

   Poista