10 elokuuta 2022

V 10 Plus kolme seerumia käytössä

*-Kirjoituksen tuoteet saatu

Sain testiini V 10 Plus -brändin seerumeita näytteenä. Oli ihana ottaa nämä testiin, sillä rakastan tutustua uusiin tuotteisiin ja aasialainen kosmetiikka on viime vuodet kiinnostanut minua aina enemmän. Kuultuani tuotteesta aloin ilomielin tutkimaan sitä lisää ja haluan nyt alkuun lyhyesti esitellä tätä J-Beauty brändiä. Nämä on muuten varmaan mun ekat J-Beauty tuotteet!

J-Beauty on muuten japanilaisen kosmetiikan vastaava lyhenne, kuin korealaisesta kosmetiikasta K-beauty. J-Beauty eroaa korealaisesta kosmetiikasta siinä mielessä, että eri työkohtia on hieman vähemmän. Japanilaisessa kasvojenhoitorutiinissa pyritään käyttämään harvempaa monitoimituotetta, kun taas K-Beautyssä turvaudutaan useampaan täsmähoitotuotteeseen ja pitkään kasvojenpuhdistusrutiiniin. J-Beautyn kulmakivet on puhdistus, seerumi, kosteutus ja aurinkosuoja. K-Beautyn kasvojenhoidossa taitaakin olla peräti 10 kohtaa.


V 10 Plus -sarjan kehitti Akiko Yokota, sarja edustaa minimalistista & luonnonmukaista ihonhoitoa, jossa kietoutuu perinne ja nykyaikainen teknologia yhteen. Sarjan raaka-aineet ovat pääosin luonnosta peräisin, eivätkä ne sisällä ollenkaan parabeeneja, mineraaliöljyjä, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Sarjan tuotteet sopivat hyvin herkkäihoisille ja suurin osa tuotteista on vesipohjaisia. Sarjaan kuuluu 10 erilaista seerumia ominaisuuksineen, kuin myös esim. kasvovoide, geelivoide, sy-voide ja muita kasvojenhoidon tuotteita.

Koska sain tuotteen testiin suoritin alkuun seerumitestin, jolla voi löytää itselleen parhaiten sopivat tuotteet. Seerumitesti suositteli minulle kolmea seerumia, joten kaupassahan myydään näitä sarjan tuotteita 10 ml ja 30 ml pakkauksissa -voisi siis hankkia nuo 10 ml pakkaukset jos käyttää useamman seerumin komboa. Tuotteita myy Suomessa Sokos, Emotionit, Apteekit ja V 10 Plus Shop. On ollut mielenkiintoista päästä kokeilemaan tällaista tarkkaan rakennettua seerumi-sarjaa jossa jokaisella tuotteella on tarkkaan valitut ominaisuudet ja ainesosat.


*V 10 Plus Aminohappo seerumi, 30 ml
Seerumin sisältämä kollageeni lisää ihon kimmoisuutta ja sopii tehohoidoksi stressin tai sairauden raisttamalle iholle. Amnohappo seerumi sisältää kahdeksaa eri aminohapon tuotantoa (glysiini, alaniini, proliini, seriini, threoniini, arginiini, lysiini, glutaamihappo) ja lisäksi se sisältää kosteuttavaa trimetyyliglysiiniä ja suojaavaa ergotioniiniä. Seerumi on ohutta ja imeytyy erittäin nopeasti kasvoille. Se heleyttää ihoa ja nopeuttaa ihosolujen uusiutumista ja kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ihoa. Seerumi edistää kauniin ja terveen värisen ihon tavoittelussa.

Kaikki seerumit saa siis 10 ml ja 30 ml koossa. Hinta 10 ml seerumille noin 38 € ja 30 ml seerumille noin 87 €. Seerumit ovat mielestäni arvokkaita ja uskon hinnan tulevan niiden ainutlaatuisuudesta, brändi vielä uusi Suomessa ja minulle se oli tuntematon ennen tuotteiden testausta. Toisaalta markkinoilta löytyy jo muitakin pienempien brändien kalliimpia seerumeita ja olen kokeillut arvokkaampaakin, joten en sulkisi suoraan tuotteita pois ostoskorista.*V 10 Plus Keramidi seerumi, 30 ml
Tämän seerumin sisältämä keramidi stimuloi lipidien tuotantoa ihon eri kerroksissa, luonnolliset lipidit tekevät ihosta vahvemman ja säilyttävät kosteuden iholla ja suojaavat ihoa. Keramidit ovat ihon soluväliaineen luonnollisia aineisosia ja keramidien määrä sarveiskerroksessa vaikuttaa ihon kosteuspitoisuuteen. Seerumi voi auttaa jopa atooppisen ihon kuivuuteen, keramidien tuotanto vähenee ikääntyessä. Seerumi sopii erityisesti siis herkälle, punoittavalle ja kuivalle iholle korjatessaan jo syntyneitä vaurioita. Keramidi on uutettu riisin kuoresta. 

Seerumit muuten käyetään aivan tavanomaisesti puhtaalle iholle kosteusvoiteen alle. Kasvojen kuoriminen edistää seerumin imeytymistä ja luonnollisesti kasvot olisi hyvä puhdistaa tehokkaasti aina ennen seerumin käyttöä. Hellä kuorinta sopii kasvoille muutaman kerran viikossa, jota kyllä itse varmaan laiminlyön. Tämä seerumi oli myös juoksevampaa ja mielestäni on ollut mukava käyttää näitä tuotteita. Koska hopeat korkit on kaikissa pulloissa samat, niin ei haittaa jos ne laittaa ristiin purkkeihin. Lisäksi purkeissa on käytännöllinen pumppu josta on helppo annostella kädelle pieni määrä tuotetta. Käytän siis kolmea seerumia välillä samaan aikaan ja välillä vuorotellen. Samaan aikaan voi vain puristaa tuotetta vähän kämmenelle jokaisesta purkista, muuten yksi pumppaus riittää koko kasvoille loistavasti. 


*V 10 Plus Pycnogenol seerumi, 30 ml
Seerumi sopii hyvin ulkoilevalle, joka altistuu auringonvalolle. Pycnogenol antioksidanttia saadaan rannikkomännyn kaarnauutteesta ja sen vaikutus on jopa 350 kertaa vahvempi kuin C-vitamiinilla ja 170-kertaa vahvempi kuin E-vitamiinilla. Pycnogenol Seerumi ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä ja sopii nuoren aikuisen ensimmäiseksi anti-age seerumiksi. Lisäksi antioksidanttisen vaikutuksen ansiosta seerumi korjaa myös aurinkovaurioitunutta ihoa ja suositellaan myös käytettäväksi aurinkovoiteen alla.

Kuullostaa kyllä todella mahtavalta seerumilta! Imeytyy ihanan nopeasti kasvoille ja jättää hyvin tilaa myös kosteusvoiteelle. Tämä on punertavan sävyistä ja hieman paksumpaa. Olen kyllä tykännyt käyttää tätä yhdessä toisten seerumien kanssa, mutta tämä olisi varmasti kesälle paras seerumi, jos en haluaisi kasvojen pisamien ym. tummuvan auringonvalossa. Lisäksi tämä seerumi hoitaisi kasvoja ja antaisi oikeanlaisia ainesosia auringonvaloa vastaan. Sopii myös hyvin mulle, kun ikää on tullut jo hieman lisää ja voin aloitella anti-age tuotteiden käytön. 

Muut seerumit ovat Lakritsi, C-vitamiini, Placenta, Hylauronihappo, Kollageeni, Biocell Anti-Age ja A-vitamiini. Jokaisella seerumilla on jotai omaa annettavaa ja omat ominaisuudet, joilla ne vaikuttavat, juuri jokaisen ihon tarpeisiin. Voit lukea niistä lisää täältä.

Lisäksi sain testiini myös V 10 Plus-ihonhoitotuotteita testiin, mutta en millään mahduta niitä tähän postaukseen, vaan päätin että kirjoittelen niistä myöhemmin, kun olen ehtinyt testaamaan tuotteita kunnolla. Oletteko aiemmin kuulleet tuotteista tai käyttänyt sarjan seerumeita? Käytän nämä kyllä mieluusti loppuun ja ehdottomasti haluan hankkia myöhemmin A-vitamiini seerumin testiin.

Olen ollut todella tyytyväinen tuotteisiin ja kasvoillani on kyllä ollut ihosävyjen tasaantumista, mutta todelliset vaikutukset näkyvät kyllä pidempiaikaisella käytöllä. Parin viikon käytön jälkeen ei vielä kuitenkaan osaa sanoa muuta, kuin että pidän tuotteista eikä ne ole ärsyttänyt ihoani ja olen kokenut, että ne sopivat minulle hyvin!

13 kommenttia:

 1. Multa on mennyt J-beauty kokonaan ohi, joten oli tosi mielenkiintoista kun selitit sen ka K-beautyn erot! :) V 10 Plus oli mulle merkkinä vieras, mutta jäänee multa jatkossakin väliin, koska käytän kasvojen hoidossa enimmäkseen luonnonkosmetiikkaa + noissa kaikissa näyttää ainesosana olevan carbomer. Herkullisen värisiä nuo pakkaukset kuitenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. J-Beauty on selkeästi käsitteenä tuntemattomampi, mutta varmaan lyhyempänä rutiinilistanaan aikalailla myös "suomalaisempi" tapa hoitaa kasvoja :)

   Poista
 2. Noita seerumeita en ole kokeillut, mutta sen voin sanoa, että merkin syväkosteuttava geeli on hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla brändin olevan tuttu! Myös mulla on kosteuttava geeli nyt käytössä :)

   Poista
 3. Anonyymi10.8.22

  Onpa kalliita!!

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoisia ja pullot on kyllä pirteän värisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä 10-seerumin setti on kieltämättä aika herkullisen näköinen :)

   Poista
 5. Vieras brändi, mutta kivan laaja valikoima heillä on erilaisia seerumeita! Ja noi pullot on tosi nättejä<3 Muista olla sitten sen A-vitamiiniseerumin kanssa varovainen, jos sitä joskus testaat, kun eikös sulle joku retinolituote joskus aiheuttanut vähän ikäviä reaktioita..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin tuokaan on puhdasta A-vitamiinia, mutta ei ole sitä retinolia kumminkaan. Voi siis olla erilaiset vaikutukset kun on eri "johdannaista"; vaikka en tietysti ammattilainen olekaan! A-vitamiini on vaikutusaineista se, jolla ihoa voi nuorentaa, joten sitä kyllä haluan ehdottomasti testata. Tästäkin sain kosmetologilta hoidon yhteydessä kattavaa tietoa.

   Poista
  2. Joo mäkään en noista sen enempää tiedä kuin että retinoli just on A-vitamiinia ja tossa näyttäisi Incissä olevan sitä :) Toki retinoliakin vissiin voi olla kosmetiikassa monessa muodossa ja sen pitoisuus on seerumin Incin perusteella tossa pieni, kun se tulee vasta phenoxyethanolin jälkeen. Sitä en edes tiedä paljonko retinolia tuotteissa yleensä on, mutta tota säilöntäainetta on se max. 1% eli sen enempää ei retinoliakaan tossa seerumissa ole, kun se tulee listassa sen jälkeen. Eli sen perusteella varmaan ei oo vahvimmasta päästä tää, mikä on tietty hyvä niin uskaltaa huoletta kokeilla<3

   Poista
  3. En ehtinyt tuota vielä tarkistaa. Onkohan markkinoilla mitään A-vitamiinituotetta missä ei olisi retinolina juuri tuota vitamiinia, kun ei kuulemma ole ainoa A-vitamiinin muoto jota kosmetiikassa käytetään. Se mistä mulla tuli reaktio oli listan 3. tuote "retinol palmeta" ja tuon jälkeen tuli vielä 16 tuotetta että oli varmaan aika vahvana siinä :D

   Poista
 6. Oli tosi kiva lukea näistä:) Mulla ollut pitkään se Water Based Peeling ostoslistalla, mutta vielä ei ole tullut hankittua. Muutoin ei ole merkin tuotteisiin tullut perehdyttyä, vaikka olen jossain näitä seerumeita nähnyt. En kuitenkaan tiennyt, että niitä on noin monta erilaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tuo Water Based Peeling just nyt ollut testissä ja kirjottelen myöhemmin kyllä, mitä pidin siitä+muista tuotteista! Seerumeita on todella monta, useilla brändeillä on vain muutama erilainen. V 10 Plus sarjassa tuntuukin täsmähoidot ja sopivat ravintoaineet tulevan seerumeista.

   Poista