Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

13 elokuuta 2022

Lush: Goddess-saippua '20

Esittelyssä mun Tallinnan ostokset, päästiin siis todella helpolla, sillä kävin vain Lushissa ja ostin sieltä yhden uuden saippuan. Rakastan Lushin saippuoita, ne toimivat samalla vähän alkuun kuin huonetuoksuina, sillä niistä irtoaa todella paljon tuoksua vessaan.

Aiemmin mulla on ollut saippuat:
Ghost in the Dark
Alaska Bomb
Outback Mate
Rhubarb & Custard

Tuosta Rhubart & Custard-saippuasta on vielä pieni pala käyttämättä. Mulla on muuten semmonen saippua, jonka mausteista on jäänyt jotain siivilöimättä ja saippua on todella "bisy" mutta tuolla Tallinnan kaupassa sama saippua oli myynnissä aivan puhtaana ilman mausteita. Harmi, että olen ostanut "virheellisen" saippuan ja olen siis huomannutkin, että siitä on irronnut aina niitä kappaleita lavuaariin käyttäessä. 


Tallinnan puolelta löytyy yksi iso Lush liike ja se löytyy pienemmästä kauppakäytämästä Foorum, esim. samassa kiinteistössä Vapianon kanssa lähellä Rottermann Groupin aluetta. 

Godess-saippua on lähes musta, todella tumma ja näihin kuviin valotin sitä hieman, että sen tumman lila sävy näkyy. Päällä on kauniin kultaisia glittereitä. Tuote on vegaaninen, eli se ei sisällä eläinperäisiä tuotteita eikä sitä ole testattu eläimillä ja tuote on käsityötä. Tämä kaunis tummasävyinen saippua ei olekaan sirtuunainen, kuten useat mun hankkimat Lush saippuat, vaan se on santelipuun tuoksuinen.

Saippuasta kirjoitetaan verkkosivuilla: "Salaperäinen, arvokas ja vaikeasti saatavilla oleva oud-öljy muodostaa tämän meditatiivisen saippuan sydäntuoksun, jonka muita elementtejä ovat makea jasmiini ja maanläheinen santelipuu. Herätä sisäinen Jumalattaresi tämän henkevän käsi- ja vartalosaippuan myötä!"


Tällä saippualla on todella kaunis, persoonallinen ja upea tuoksu. Siis aivan ainutlaatuinen, ihanaa, etten ostanut aina samantyylistä sitruunaista saippuaa! Lushilta nämä palasaippuat ja etenkin juuri käsien pesuun ovat mieluisimmat. Kun käytin tätä suihkussa niin glitteri levisi käsivarsille ja lattialle hieman mutta kaipa ne aikanaan kuluvat ja huuhtoutuvat pois. Aika glamourisen näköinen ja vaahtoaa hyvin. Suosittelen kyllä lämpimäst tätä saippuaa, jos haluat tilata Lushilta tuotteen kokeiluun.

6 kommenttia:

 1. Kiinnostava saippua, en ole koskaan kokeillut. Itse suosin myös sitruunan tuoksua ja liian makeista en tykkää ollenkaan. Santelipuu kuulostaa tutulta, mutta en äkkiseltään saa mieleen missä tuotteessa sitä olisi ollut ja miltä se tuoksuu. Pistän korvan taakse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä hyvä, tulee olemaan yksi mun suosikki. Lähes kaikki aiemmat palasaippuat jotka Lushilta olen hankkinut, on olleet ihanan sitruksisia!

   Poista
 2. Lushin palatuotteet on ihania<3 Meillä on tylsästi palasaippuana vaan perus LV, kun pesen sen kanssa meikkisienet :D Ei tekisi pahaa hankkia taas joku tuoksuvampi, kun The Body Shopillakin on kivoja palasaippuoita. Lushin liikkeeseen olisi ihana päästä taas vuosien tauon jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nuo Lushit vaan niin ihania, ja edellistä saippuaa käytän siis päivittäin. Mies menee nestesaippualla, mitä käytän harvemmin. Edellinen Lush saippua tuli hankittua toukokuussa ja loppuu nyt elokuun aikana, joten on todellakin ollut ahkeralla käytöllä :)

   Poista
 3. Noi on niin i-h-a-n-a-n tuoksuisia! Muistan, kun joskus Amsterdamin-aikoina palattiin kukkatorilta kotiinpäin lounaspannukakuilta ja tarkoitus oli mennä lähellä sijaitsevaan Leidsestraatin Lushiin matkan varrella. No siellä olikin otettu kaupan ulkopuolella roikkuva kyltti pois ja lähestyessämme myymälää vilkkaalla kadulla ehdimme jo ihmetellä, että onko koko myymälä muuttanut muualle tai lopetettu. No ei, nenämme havaitseman tuoksun perusteella löysimme paikalle ja totesimme, että ilmeisesti kyltti jostakin syystä vaan oli väliaikaisesti poissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh hauska muisto :) Lushilla on onneksi Suomessa melko sama valikoima, kuin ulkomailla. Halloweenin ja Joulun tulevat kausittaiset tuoksutuotteet on seuraavia kiinnostavia, jos haluaa jotain erikoistuoksuista tai erilaista käyttöön. Pitää katsoa jos jouluna sitten joku kiva saippua taas :)

   Poista