21 kesäkuuta 2022

Päivitetty ulkoasu

 

Ylempänä aiempi ulkoasu

Kirjoitus, ehkä taas enemmän itselleni, mutta tiedoksi kuitenkin muille, kyllähän tämä nyt tulee silmiin osumaan. Aiemmin hankkimani layout lakkasi yhtäkkiä toimimasta oikein, ja etusivulta jäi puuttumaan osa kirjoituksista. En tiedä, oliko layoutin koodaajalla tullut jotain muutoksia koodiin, mutta se ei enää toiminut. Koitin myös ratkaista tilannetta, mutta tuli sitten eilen illalla kaksi tuntia tapeltua sen kanssa/kokeiltua toista ja lopulta päädyttyä tähän.

En myöskään enää löytänyt sen ulkoasun koodeja mistään ja kokeilin myös jotain muuta ilmaista templatea. Templateja on muuten helppo etsiä Googlesta sanoin "Free Blogger template" tai vastaavaa. Niiden lataaminen blogiin on myös yllättävän helppoa. Lisäksi löysin paljon muita hyviä koodeja joita käytin tähän ulkoasuun, kuten kuvien automatti-leveys koodilla, bannerin keskitys, blogi otsikon ja päivämäärän keskitys, parin turhan rimpsun piilotus ulkoasun alareunasta.

Päätinkin ottaa takaisin käyttöön Bloggerin oman teeman, taitaa olla "Picture Window" niminen, jonka olen sitten muokannut oman näköiseksi eilen noilla koodeilla. Valkoinen tausta, pinkit linkit, tämmönen samanlainen tämä on myös sitten puhelimen kanssa, eli tietokoneversiona. Ehkä fontin vaihtuminen tuntuu itselle vaikeimmalta totutella, mutta kyllä se siitä :D

Alempana uusi ulkoasu

4 kommenttia:

 1. Tylsää, että vanha ulkoasu lakkasi noin yhtäkkiä toimimasta :( Mutta tosi kivaksi sait tämänkin! Inhottavia joka tapauksessa tollaset, varsinkin jos menee monta tuntia turhaan säätämiseen eikä lopulta kuitenkaan saa sitä vanhaa enää toimimaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, jonkun päivän ajan se meni niin että ekasta postauksesta näkyi vain "2 kommenttia" ei otsikoita, ei kuvia, ei leipätekstejä. Kiva juttu :D

   Poista
 2. Onpas harmi juttu. Vanha ulkoasu oli kyllä tyylikäs, mutta kivasti sait muokattua tämän uudenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli! Mutta tästä löytyy kyllä kaikki samat jutut, joten eipä se mitään :) Tämä ulkoasu tuskin pettää

   Poista