Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

05 kesäkuuta 2021

Toukokuun loppuun käytetyt 2021


Vuorossa viikonlopun ohjelmassa loppuneiden läpikäynti :) Näitä tuli enemmän kuin odotin, suoritettuani testeri toukokuuta -eli pannutettuani pikku purkit alta veks. Oli kyllä pari tuotetta, jotka teki loppuaan useamman kuukauden, kun itseruskettava taas loppui alle kuukaudessa. Myös kasvovesiä tuli käytettyä pari kuukautta vaikka pieniä olivat kooltaan. Loppuneita toukokuussa yhteensä 15 kpl testeri toukokuun lisäksi, isompia testereitä loppui toukokuussa 16 KPL eli vuoden alusta 104 kpl. Huhhuh!


Lóreal Sublime Bronze Self-Tanning Elixir, tämä ei ollut ihan sitten lemppari. Tuotteessa oli vähän glitteri-hileitä joita jäi levityshanskaan ja iholle, lakanoihin ym. Tuote haisi todella teolliselle tai juuri siltä miltä kaikki "hajuttomat" tuotteet haisevat, eli aika voimakkaasti joltain ainesosalta. Rusketuksen sävy oli hyvä, mutta tästä riitti vain neljään-viiteen levityskertaan. Tuotteella ei myöskään ole niin hyviä kosteuttavia ominaisuuksia kuin vaikka gradual-tanneilla jotka on ihorasvoissa. Oli melko tahmaisen tuntuinen myös, ei jatkoon.

Hawaiian Tropic Island Sport SPF15 Spray, tästä aerosolina suihkutettavasta aurinkovoiteesta on tullut mun lemppari. Ei ole niin tahmainen, kuin voiteet, helppo levittää itsekin ns selän alueelle juuri suihkuttamalla ja tasainen lopputulos, ellei johonkin kohtaan jää suihkuttamatta. Kuivahtaa nopeasti joten jos on laittanut aamulla ja haluaa pukea vaikka kävelylenkin jälkeen pitkähihaisen ei tule tarve käydä esim ennen iltaa suihkussa tuon vuoksi. Vastaava tuote SPF30 kertoimella löytyy sitten seuraavaksi käyttöön! Ehdotonta jatkoon-tavaraa!

Artistry Signature Select Purifying Body Cleanser*PR-näyte, tosi miellyttävän tuoksuinen ja hyvä putsari koko keholle. Tämä on ns. saippuaton tuote, tuoksu ihanan sitruunainen. Raikas ja tosi kestävä. Vähän öljymäisempi kuin tavalliset saippuat. Jos saisin uuden lahjaksi käyttäisin ilomielin, mutta korkean hinnan tuotteeksi en itse ostaisi -ei jatkoon.


KC Professional color mask. pearl, tämmönen puolikas pullo tuli nyt käytettyä tässä loppuun. Taitaa juuri olla hoitopuolen ominaisuuksilta ihanteellinen minulle. Oikeastihan tuo pearl taittaa keltaista pois tekemättä hopeaa efektiä kuten silver tuotteet. Color mask tuotteista paras väri itselleni, en tiedä, tuleeko uusi sarja joka nämä korvasi ikinä olemaan yhtä hyvä -joten en osaa sanoa jatkosta.

Loreal Elvital Dream length Super Detangler & Loreal Elvital Full Resist Breagage Fighter Detangler, kuullostaa siltä että nämä sopisi tosi takkupäälle. Mun hius on erittäin suoraa, sileää, liukasta eikä juuri ikinä takussa. Tuotteista Dream length oli ihanemman tuoksuinen, myös Full Resist oli ihan ok. Molemmissa tuotteissa hyvä hoitotaso kuten kaikissa Elvital-sarjan tuotteissa, jatkoon!

Schwarzkopf Gliss Hair Repair Balsamspray, tosi hyvä hoitosuihke! Jos oli vaikka vähän märällä tukalla mennyt nukkumaan ja aamulla oli kuivia hapenia, niin tällä sai kyllä asian korjattua. Toi myös kivasti kiiltoa ja virkeyttä hiuksiin jos oli kuiva ilma. Jatkoon!


Rexona Maximum Protection Anti-Persperant, ei kyllä loppunut, mutta kuivunut paakkuuntuneeksi mössöksi. Olen tosi huono käyttämään dödöjä, mä myönnän! Tämä oli mielestäni hyvä, ei jäänyt tahmaiseksi kainaloihin ja tuoksu oli mukava. Ostaisin uudestaan saman, eli jatkoon.

Laufwunder Schrundena, sellainen saksalainen jalkavoide -saa Suomestakin. Oli aika vastavaaa kuin vaseliini-hunajavaha tyyliset voiteet, ei erityisesti mielestäni ollut mitään muuta tuotetta parempi. Ihan ok, jalkapohjat ovat pysyneet nyt kauniimpana kun on muistanut rasvata niitä 1-2 viikon välein. Tämä oli tosi kestävä tuote! Jatkoon.


Nivea MicellAIR Skin Breathe Micellar Water, mielestäni tosi kiva misellivesi. Käytin tätä ns. kasvovetenä, usein pohjameikin pesun viimeistelyssä. Ei juuri minkään tuoksuinen, kesti todella pitkään. Jatkoon.

Garnier SkinActive Mixellar Cleansing Water in Oil, tämän luvattiin myös poistavan meikkiä ja putsaavan ihoa. Olisi varmaan sopinut misellivedeksi itsessään, mutta käytin silmämeikin poistoaineena. Tästä ei tullut lempparia vs. Garnierin oma silmämeikin poistoaine on ihan maailman paras. Ehkä kasvojen hoidossa jatkoon, meikin putsauksessa ei.


Hello Fab Coconut Skin Smoothie Priming Moizturizer, oli jotenkin epäselvää oliko tämä primer vai kosteusvoide. Laitoin alle usein kosteusvoiteen ja sitten tämän. Tässä oli ns. läpikuultava sävy, joka tasoitti, mutta ei itsessään ollut mitenkään meikkivoiteeksi riittävä. Todella riittoisaa, ehkä hieman enemmän mahdollisuuksia, että rullaantuu jos ottaa liikaa. Hyvä tuote, josta ei pahaa sanottavaa, mutta itse en hankkisi tätä uudestaan.

Benefit Bad gal Bang Mascara, testerikokoinen ripsiväri. Kesti pari kuukautta ja loppuaikana alkoi jo kyllä kuivahtamaan. Applikaattori hyvä, mutta ripsistä ei tullut järjin näyttävät -enää loppuvaiheessa kun kuivahti. En ostaisi toiste, eli ei jatkoon.

Benefit Goof Proof Brow Pencil, pidin tästä, vaikka järjin tarkkaa jälkeä tuotteella ei kulmaan saanut. Kun tuota kulmakynää oli jäljellä enää noin 5mm pätkä, se irtosi itsekseen tuosta pohjasta joka nousi rullatessa ja lensi jonnekin -en vieläkään ole löytänyt sitä. Ehkä tuollainen vähän ärsyttää. Hintakin aika kohdillaan, joten en erikseen tätä siis ostaiis, ei jatkoon.

Naturel Collagen Facial Sheet Mask, mun vakio-tuote ihan tätä nykyä. Best of the best jatkoon!

6 kommenttia:

  1. Tuo Glissin hoitoaine on tosi kätevä ja Pearl hoitoaine tosi ihana. Biozellillä on vastaava Pearl sävy, kannattaa kokeilla on tosi hyvä sekin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Biozellilla on ilmeisesti joku professional sarja valkoisissa purkeissa. Sitä varmasti sitten testiin!

      Poista
  2. Mä en usko, että noissa Color Maskeissa on tapahtunut pakkauksen uudistumisen lisäksi mitään järin suurta muutosta, vaikka ne kulkeekin nykyään Four Reasonsin nimen alla :) Mä en ainakaan siinä Silver versiossa huomannut mitään eroa ja KC Professionalhan kuului Four Reasonsille, joten veikkaan että tavara on hyvin pitkälti samaa kuin aiemmin! Naturelin Sheet Maskit on ihania<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko sanoa että nykyinen "Liukuvärjäys" purkin reunassa antaa paljon vapaamman tulkinnan siitä, minkä sävyistä tavara on sisällä. Kerran kuvittelin että ostin vaalean ruskeaa mutta olikin ihan kuparin oranssia. Jotenkin jäi vähän epäonnistunut fiilis tuosta uudistuksesta, brädint ja valmistaja tässä asiassa kyllä tutut :)

      Poista
  3. Gliss hoitosuihke on ihana! Yksi mun lemppareista <3
    Harmi ettet tykännyt Benefitin ripsarista. Musta se on tosi hyvä ja sillä saa reippaasti pituutta ripsiin. Harjakin on omaan makuun just sopiva. Mutta nää on niin makuasioita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Tuntui että ekat pari viikkoa tuo ripsari oli huippu hyvä ja tuli paksut ja pitkät ripset mutta kuivui melko nopeasti/volyymi katosi? Tämä oli käytössä kuitenkin alle 3 kuukauden ajan ja siinä loppu vaiheella sai levittää todella monta kerrosta jos halusi saada saman lookin kuin juuri avatessani tuon ripsivärin.

      Poista