Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

01 huhtikuuta 2021

Maaliskuun loppuun käytetyt 2021


Tuntuu siltä, että loppuneita on aina vaan enemmän ja enemmän. Kuvittelen myös ostavani aina "vähemmän ja vähemmän" vaikka todellisuudessa näin se ei kyllä aina mene. Vaikka kuvittelin, että kaikki mikä pystyi loppumaan loppui viime kuussa, ei pitänyt paikkaansa! Kyllä niitä loppuneita tuli aika paljon nytkin, varmaan ennätys yhdelle kuukaudelle.
 
On kyllä mukava nähdä miten tulee käytettyä säästeltyjä tuotteita, mutta oikeasti vielä löytyy aika iso varasto kylppärin kaapista niitä käyttämättömiä. Minun kohdalla varastot yleensä koostuvat hiustenhoitojutuista ja ihonhoitovoiteista. Ihonhoitovoiteita ei edes mene kesällä niin paljon ja varsinkaan jos käyttää itseruskettavia tuotteita. 
 
 
Loppuneita yhteensä 25 kpl, eli vuoden alusta 57 kpl. 
 


Poze Hair Extentions Tape Remover, riitti hyvin kahteen poistokertaan, minulla oli 16 osiota päässä molemmilla kerroilla. Kyllä oli tosi hyvä ja hinta-laatu kohtasi tässä mielestäni hyvin. Jos vielä käytän teippejä ostan just tätä!

Batiste Dry Shampoo, loistava vakkari. Tämä on täydellinen peruskuivashampoo, joka on hyvä löytyä kaapista (mikä vain variaatio toimii yhtä hyvin). Mielestäni näin vaaleilla hiuksilla hyvä, sillä tyvessä vaalentaa ns oman hiuksen kasvua. Ostaisin uudestaan. Wella EIMI Thermal Image, semmonen hiussuojasuihke, jota olen käyttänyt viime vuodet. Tämä sisältää alkoholia ja aika nopeasti haihtuu hiuksista kuumuudessa. Nyt olen testannut erilaista alkoholitonta tuotetta, joten saa nähdä tulenko enää tätä ostamaan. Mielestäni silti hyvä tuote.

 

 
 
Yves Rocher Hammam Hand Cream, hieman ohuempi käsivoide. Mielestäni aika makean tuoksuinen, mutta pidän näistä metallisista tuubeista joista näkee helposti kun tuote lähestyy loppua. Voisin käyttää uudelleen. Yves Rocher Pur Arnica Moisturizing Hand Cream, aika paksu käsivoide. Tämä oli todella riittoisaa, mutta tosiaan, meni hetki että tämä kuivui. Voisin käyttää toistekin.
 
LV Käsidesinfiointi, geelimäinen käsidesi. Hajuton, mutta ei liian tymäkkä. Ostaisin kyllä mieluiten näitä Lumivalkoisen tuotteita käyttöön uudelleen. 
 
 

 

7th Heaven After Sun 24h Hydration, ostin tämän jostain poistomyynnistä eurolla. En tiedä voiko maski sisällä kuivua, mutta tämä oli tosi kuivakka sheet mask. Ei vakuuttanut. Biotherm Life Plankton Essence In Mask, ei tuoksunut ominaisesti merilevälle ja nieriäisille kuten moni Biothermin tuote. Tästä oikeastaan pidin, en siis tavanomaisesti pidä noista perustuoksuista joita heidän tuotteissa oli. Kosteuttavaa seerumia oli oikein reilusti. Kocostar Waffle Mask Maple, oikein reilun paksu ja todella seerumintäyteinen kasvomaski. Näistä tykkään ja varmasti ostan uudestaan. Eyenlip Hyaluronic Acid Moisture Essence Mask, todella edullisimmasta päästä mitä ruokakaupasta saa. Ihan hyviä maskeja nämä. Lyko Hydrogel Eye Mask Golden, geeli-silmänaluset. Nämä on kyllä kivoja, vaikka tuote on kuivakka niin kylmät geelilaput laskevat varmaan turvotusta ja auttavat tummiin silmänalusiin, jos sellaiset omistaa. Vielä minulle siis turhat, mutta ehkä menee ennaltaehkäisynä. En vielä ostaisi erikseen silmänalusnaamioita.

Savon Parfume Extra Pur Scented Soap, otin tämän käsipala-saippua testerin käyttöön maaliskuussa joten nyt säästin kuoret loppuneisiin (kyllä tämä on parissa kuukaudessa käytetty). Pidän tuoksusta ja käsipalasaippuat ovat todella riittoisia ja kestäviä. Olisi kiva ostaa useammin Savonin tuotteita.

 


 

The Body Shop Warm Vanilla Shower Gel, ihan hyvä ja riittävä perussuihkuvoide. Lopulta tuoksu muuttui nenässä ylimakeaksi ja pistäväksi, eikä oikein ollut niin hyvä. Mielestäni Doven vaniljan tuoksuinen käsisaippuakin on paljon parempi kuin tämä kallis suihkugeeli. En ostaisi tätä tuoksua uudestaan. Garnier Fructis Banana Hair Food 3in1 Usage Hair Mask, tykkäsin todella paljon Hair Food-sarjasta, sarjan hoitoaineita en ole kyllä ostanut. Näistä maskeista olen pitänyt. Tämä oli myös hyvä ja erittäin hoitava hiusmaski. Tuoksu oli ehkä parempi shampoossa, ostaisin kuitenkin uusiksi.


 

Kicks Overnight Self Tan Body Butter Lig/Med, tämä oli mielestäni paljon kivempi, voide oli paksuhkoa ja kosteutti ihoa reilusti. Myös tässä vaaleammassa sävyssä yksi levityskerta toi jo selkeän rusketuksen iholle, pidin tästä. Ehkä hinnan puolesta en kuitenkaan ostaisi uudestaan (150 ml 19,90 €). Kicks Daily Gradual Tan Body Lotion Med/Dark, melko ohut ihovoiteen kaltainen päivettävä. Sävy oli lopulta mielestäni todella vaalea ja vaati useamman levityksen, että tällä sai päivityksen ihoon. En ostaisi tätä uudestaan, vaikka tuoksu oli ihanan tropiikkinen.

 

 

Avant Pro-Intense Hylauronic Acid Illuminating Day Cream, vaaleanvihreän sävyinen päivävoide. ämä kyllä jätti kasvot todella pehmeiksi ja tuoksu oli kasvoille mieluisa. Tämä oli kaikin puolin aivan killeri tuote, mutta hei, hinta jotain +90 eur. En osta ikinä tätä, tuote tuli siis Glossyboxin 2019 joulukalenterissa minulle. Ziaja Acai Berry Face and Neck Serum, ihan hyvän tuoksuinen perusseerumi. Tämä kuitenkin ärsytti silmiä, tuoksu tai jokin tässä sai silmät herkästi vuotamaan tai kirvelemään vaikka ei levittänyt sy-alueelle. En ostaisi siis uudestaan. -417 Time Control Mud Mask, ehkä kaikista paras mutanaamio mitä olen koskaan pitänyt. Tämä kun kuivui kasvoilla, tuli ihana kiristävä olo naamalle ja kun tämän pesi vedellä pois sai myös pienen kuorinnan samalla. Ostaisin uudestaan jos tuotetta ei olisi mahdottoman vaikea löytää. Lumene Bi-Phase Micellar Water, kaksifaasinen meikinpoistoaine-misellivesi. Tämä sopi silmämeikin poistoon sekä ihonpuhdistukseen. Pidän tästä tuotteesta kyllä paljon, mutta en nyt hetkeen tätä tule hankkimaan kun olen innostunut ihan pelkistä kasvovesistä. Nivea Glow Rice Scrub, todella hellävarainen hieronta kasvoille. Saatoin tällä hieroa myös decolteen ja kaulan. En ehkä ostaisi uudestaan.


 

NYX Micro Brow Pencil Ash Brown, tosi hyvä mikrokulmakynä. Mielestäni hinta ja laatu todellakin kohtaa, ja tästä pidin. Sai todella tarkasti ja kivasti rajattua kulmat. Ostan todennäköisesti tämän uusiksi. L´oréal Paris True Match Foundation 1.N & 1.D/1.W, todella haluaisin tykätä tästä meikkivoiteesta enemmän, mutta ehdin tylsistyä tähän. Lieneekö syynä se että nyt loppui 2 pulloa samaan aikaan ja viimevuonna käytin mielestäni 2 pulloa tätä myös. En hetkeen halua nyt ostaa tätä, sillä en koe tämän olevan kosteuttava vaan ehkä enemmän kuivattava. Buxom Full-On Pluming Lip Polish Sophia, huulia turvottava huulikiilto. Tämä oli todella kiva vaaleanpunainen, lähes nude, eikä tuonut huulille mitään erityistä sävyä, vain kaunista kiiltoa. Pidin kyllä tästä, mutta nyt ei ole hetkeen tarvetta ostaa uusia huulituotteita.

9 kommenttia:

  1. Olipas paljon loppuneita! Useampi tuttu tuote, mulle tuo Garnierin banaanimaski taitaa olla liian kevyt kun ei oikein tee mitään, mutta tuoksuu kyllä hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle banaani-maski oli hyvä, mutta saman sarjan aloe vera oli sitten vähän liian ohutta, ei kosteuttanut niin hyvin.

      Poista
  2. Batisten kuivashampoot on ihan parhaita<3 Mä oon myös jotenkin alkanut kyllästyä The Body Shopin vaniljasarjoihin, vaikka vanilja on tuoksuna yleensä mulle ihan tosi mieluinen. Doven se vanilja+sheavoisarja on niiiin ihana! Käytin joskus 18-vuotiaana sitä suihkusaippuaa ja myöhemmin käsisaippuaa ja sitä tuoksua ei voita kyllä mikään toinen vaniljatuote :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun oli samaan aikaan TBS:n vanilja suihkussa ja lavuaarilla oli tuo Doven Vanilla+Sheabutter niin ei kahta sanaa, kumpi on paremman tuoksuinen. Koitin etsiä Dovelta tuota suihkusaippuana mutten jostain syystä mistään ole tuota nyt löytänyt.

      Poista
    2. Sitä ei vissiin taida enää olla myynnissä :( Harmi, sillä se oli heittämällä mun ehdoton suosikkini kymmenisen vuotta sitten1

      Poista
  3. Olipa paljon loppuneita! :) Muutama tuttu tuotekin löytyi. Mä olen myös tykännyt tuosta NYX:n kulmakynästä :)

    Avantin tuotteet ovat niin älyttömän kalliita, että ihmetyttää myöskin, että ostaako ihmiset niitä normihinnalla :D Samalla ihmetyttää se, miten paljon tuon hintaluokan brändin tuotteita on aina jaossa eri kauneusbokseissa ja kalentereissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että oli tuttuja :) En usko, että kukaan oikeasti ostaisi Avantia kotiin tuohon hintaan kun se ei ole mikään Sensai tai Dior.

      Poista
  4. Äh, oon ihan samoilla linjoilla tuosta Avantin hyaluronihappovoiteesta (ja muutamasta muustakin niiden tuotteesta). Ihana, mutta aivan liian kallis :(

    Buxomin huulikiiltoja haluaisin testata, ne kuulostaa tosi kivoilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, onkohan tuo nyt mun toka Avant kasvovoide. Yövoidekin oli hyvä mutta hinta kauhistuttaa. Buxomit on kyllä hinta-laatusuhteessa hyviä, ehkä Dior on turhan kallis eikä juuri eroa ominaisuuksilta.

      Poista