25 maaliskuuta 2021

Vapun kotiutumisesta vuosi


Nyt on erilainen vuosipäivä mistä haluan vähän hehkuttaa, sillä en koskaan esitellyt rakasta koiraani Vappua koirun kotitumisen aikaan. Vappu tuli tasan vuosi sitten ja se on kotiutunut perheenjäseneksi. Rodultaan hän on laivakoira eli schipperke, painoa nyt hieman yli 6 kg. Vappu on mun eka oma koira ja lapsuudessani perheessä oli reilusti koiria. Halusin hankkia koirani vasta nyt, kun olin ehtinyt elää villeimmät nuoruusvuodet alta pois. Vappu oli tulossa koronaa tai ei, varsinainen pandemia sekoilu käynnistyi viikko ennen Vapun kotiutumista. Ekat synttärit oli 31.1. eli nyt synttäreistäkin on jo pian se pari kuukautta aikaa.

Halsuin jakaa pari kuvaa viime vuodelta, toivottavasti näistä tulisi myös kivaa kesäfiilistä! Opittiin alle 5 kuukaudessa sisäsiisteiksi, pidin kunnian asiana opettaa taidoista tärkeimmän jatkuvasti viemällä Vappua ulos useita kertoja päivässä :) Vapulla on juuri eilen alkanut tokat juoksut, eli aika tasaisesti puolen vuoden välein arvioisin niidenkin tulevan. Lenkkeilyn kanssa sai treenata eniten, sillä Vappu oli kovin arka eikä uskaltanut poistua kodin läheltä. Nyt mennään jo pitkiä lenkkejä ja nukutaan kylki kyljessä. Ei harrasteta nyt mitään, haluaisin kyllä kokeilla jotain kevyttä harrastusmuotoa.Elämä ei kyllä olisi enää samanlaista ilman Vappua.
Toivottavasti hyväksytte tämän koirapostauksen näin täällä kauneusblogi-juttujen lomasta :)

6 kommenttia:

 1. Oi, hän on ihana! :) Mä oon enemmän kissaihminen, enkä ole hirveästi ollut koirien kanssa tekemisissä, mutta nämä schipperket on kyllä minun mieleeni. Tapasin yhden eräänä kesänä, kun veneiltiin Oulujärven saarilla kalastelemassa ja käytiin paistamassa lettuja ja makkaraa. Jos koira pitäisi hankkia, niin minua kiinnostaisi juurikin nämä schipperket. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse taas pelänny aina kissoja :) Rotu on kyllä kiva, vanhemmilla nyt kolmas sipu kotona ja itselle oli luontaisesti sama halu ottaa tuo. Haluaa tehdä myös pitkiä lenkkejä eikä heti puudu. Lisäksi tämä on todella terve rotu.

   Poista
 2. Söpöliini, aivan ihana on <3 koirat on just parhaita vaikka on kissatkin kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiria ymmärrän, kissoja en valitettavasti :'D

   Poista
 3. Voi miten suloinen hän on <3 :)

  VastaaPoista
 4. Hän on kyllä niin suloinen tapaus<3 :)

  VastaaPoista