Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

19 helmikuuta 2021

Uusi ulkoasu


Haluan vähintään itselleni aina kirjoitella, kun teen jotain muutoksia blogiini. Kun olin nuori harrastin virtuaalihevosia, jolloin opin siis 10-vuoden iässä peräti koodaamaan täydet verkkosivut. Tästä syystä jotenkin on aina kiinnostanut muokata ja parannella myös blogin sivuja. Löysin kivan ulkoasun ThemeXposesta ja nyt olen sitä eilen tuunannut uuteen uskoon blogiini! 

Pidin myös edellisestä ulkoasusta, mutta halusin hieman modernimman ulkoasun joka myös toimisi mahdollisimman hyvin mobiililaitteessa. Uusi ulkoasu taipuu myös nätisti mobiiliin ja säilyttää muotoilut, eli se on reagoiva ja mukautuu näyttöön sen leveyden mukaisesti.

 Alla vielä ote tästä uudesta ulkoasusta! Onneksi sain "vanhan" eli vasta joulun alla väsäämäni bannerin sopimaan myös uuteen ulkoasuun. Onhan tämä nyt toki hieman erilainen ja silmällä menee aikaa tottua tähän, mutta pidän kyllä tästä ja kun perustin blogia oli tarkoitus ottaakin joku vastaava siisti teema käyttöön.

2 kommenttia: