Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

21 elokuuta 2020

Lahja itselleni


Kesäloma oli ja meni, eikä sen aikana tullut juuri ollenkaan blogattua vaan halusin nauttia siitä vapaa-ajasta joka oli näissä poikkeuksellisissa ajoissa. Olisin lomalla halunnut käydä kampaajalla leikkauttamassa hiukseni, mutta jotenkin hyviä kampaajia tai mitään vakkari paikkaa en ole itselleni löytänyt, niin harvoin kuin käynkin kampaajalla.

Ikää mittarissa nyt 27, eli kovaa vauhtia kohti kolmeakymppiä. Ikäkriisi on yksi hirveimpiä asioita, tuntuu että se iskee nyt paljon kovempaa tässä "Die like a Rock Star" -iässä. Tuntuu, että esimerkiksi ihon kimmoisuus on pudonnut, tarvitsen enemmän peiteainetta näppylöille, punotukselle ja ihon hoito on vaikeampaa, näppylät tai niistä jäävät hetkelliset jäljet eivät katoakkaan enää hetkessä. 

Päätin tilata itselleni synttärilahjaksi pari juttua hyvistä kamppiksista ja yleensä synttäreinä saa niitä kampanja-alennuksia ties mistä ja mainoksia vaan tursuaa sähköpostiin niiden johdosta.

Terveystuotteet

Kun tuotteet sai hyvään tarjoukseen päätin tilata nyt samalla, miksi jottei, yhden hammastahnan lisää tuotetta Oral-B 75ml ProExpert Professional Protection. Olen itse siirtynyt kokonaan Oral-B:n hammastahnoihin jonka olen mieltänyt parhaaksi tuotteeksi jonka kaupan hyllystä saa, tästä löytyy myös "vaalentavan efektin" omaava ja sensitive-versio. Tätä hammastahnaa on minulle suositeltu myös esimerkiksi hammaslääkärissä.

Terveystuotteiden osalta päätin myös tilata hiusten kasvatus-projektiini liittyen yhden biotiini kuurin tuotetta Solgar Biotiini 1000 mg. Olen normaalisti ostanut vain Superbiotiinia, mutta tässä biotiinin määrä on hieman suurempi ja pillereitä on 50 joten niitä ei tarvitse syödä niin pitkään. Hintakin oli silti kohtuullinen noin kympin luokkaa normaalisti. Purkki oli sinänsä hauska, että siinä oli sisällä pumpulia ettei pillerit helise, mietin onko tuote pilalla mutta äiti kertoikin että vanhaan aikaan lääkepurkeissa oli pumpulia.

Kasvojen kosteutus- ja puhdistus
 
Muistan nähneeni monella yhteistymielessä näitä Nivea MicellAIR Expert Waterproof Make-up Removing Wipes -meikinpuhdistusliinoja, joten halusin nyt ostaa niitä testiin. Tykkään liinoista  niiden helppouden puolesta, tavanomaisesti tykkäisin pestä meikit aina suihkussa jossa koen sen olevan helpointa.

Tykkäsin kauheasti Ziajan vuohenmaito-sarjan seerumista ja sen loputtua ajattelin ostaa itselleni samalla tämän Ziaja 50ml acai kasvo-ja kaulaseerumin. Kun tämä tilaus lopulta saapui ja päätin kurkistaa sinne mun kosmetiikka-varastoon, huomasin että mulla on joku 6 purkkia vielä kasvorasvoja ja seerumeita. En tajua miten kuvittelin tarvitsevani vielä yhden lisää, joten tämä on sitten tulossa joskus myöhemmin käyttöön.

Meikkituotteet
 
Päätin todella yllättää itseni näillä seuraavilla hankinnoilla. Mulla ei ole ollut yhtäkään Jeffreen tuotetta, joten nyt päätin tilata Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick huulipunan 5,4 g sävyssä Oh my God. Kokeilinkin jo tätä, tuote on hieman läpikuultava yhdellä kerroksella mutta kahdella saisi varmasti enemmän peittävyyttä ja tämä on tosi hyvä sävy jos laittaa päälle läpinäkyvää tai pinkin suuntaan kuultavaa huulikiiltoa. Tuote vaikuttaa tosi kivalta ja pitää ottaa se nyt ahkeraan käyttöön heti ettei se kuivahda!

Tästä tuotteesta luin hyvää, joten siitä syystä päätin tilata itselleni tuotteen NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil kulmakynä 0,09 g sävyssä Ash Brown. Toivoin tuotteen olevan kylmän sävyinen, ja tämä olisi tosiaan hyvä apu kulmamassan kanssa muotoiluun. Itse tuotetta on todella vähän joten saa nähdä meneekö tämän kanssa sitten lopulta hermot jos loppuu kovin nopeaan. Koitan vielä tätä ennen käyttää nykyisen kulmakynän ensin loppuun.

Lopuksi mun lemppari-hankinta, eli päätin ostaa itselleni UD:lta ensimmäistä kertaa paletin! En halunnut nyt luomiväripalettia, kun niitäkin on mun käyttöön nähden jo tarpeeksi. Tilasin itselleni Urban Decay Stay Naked Threesome -korostuspaletin14g - sävyssä Naked. Paletista löytyy oikeasti kaikki, mitä tarvitset kasvoille - aurinkopuuteri, hohto ja poskipuna. Näitä laitan joka kerta kun meikkaan. Miksi hankkia isot paletit eri vaihtoehtoja kun tästä kompaktista kombosta löytyy kaikki? Käytän kuitenkin kaikki hankkimani paletit vähintään pannuihin asti loppuun ennenkuin luovun niistä, mutta keräilyn sijaan olisikin hyvä vaikka ottaa tämä kaikkien 3 ison paletin ja parin yksittäisen sävykiekon tilalle.

 
Yllä näkyy hieman tuota Jeffreen Oh My God -sävyä ja alla vielä tuo Urban Decayn paletti avattuna, tämä Naked oli vaihtoehdoista vaalein aurinkopuuteri ja pinkein poskipuna.

Ehkä nämä kaikki sitten oli ansaittu näin ikäkriisin kynnyksellä? Seuraavaksi näitä kokeilen viikonlopun meikeissä, jos saisin hyvät kuvat meikistä voisin myös täällä välillä julkaista meikkaus-tuloksia, sillä tuntuu ettei kuvat oikein puhelimella onnistu julkaistavaksi blogin puolelle.


Ihanaa Viikonloppua!

2 kommenttia: