10 kesäkuuta 2020

Meikki: Helppo kesäshapeup


Edellisen postauksen kirjoittelun ajan mietin, pitäisikö itse meikki kuvata. Meikistä toivottiin lopputulosta, niin päätin tämän aamun meikin kuvata ja nopeasti postata tänne näkyviin! Otin myös kuvan näistä tuotteista joita käytin meikin tekemiseen tänäaamuna.

Itse meikeistä ja niiden käytöstä pääset lukemaan tarkemmin aiemmasta postauksesta (klik). Tämän aamun meikkiin tuli käytettyä vain näitä yhdeksää tuotetta! Meikin lopulliseen kiinnitykseen käytin tällä kertaa Urban Decayn All Nighteria, joka on tosi suosittu ja hyvin arvosteltu kiinnityssuihke. En tavanomaisesti laittaisi kiinnityssuihketta, ellei minulla olisi jotain menoa työpäivän jälkeen. Tätä käyttäessä toivon meikin säilyvän tasaisempana iltaan asti.


Meikki jää mulla kivasti läpikuultavaksi, ja pisamat näin kesällä näkyvät melko hyvin. Pieni allerginen nuha aiheuttaa enemmän nenänpielien punaisuutta - sitäpä on turha peitellä peitepuikoilla tai laittamalla vihreää alle, jos joutuu niistämään niin kaikki kyllä lähtee. 

Tajusin myös, etten tosiaan arkena juuri ollenkaan käytä mitään huulituotteita! Talvella käytin enemmän vaseliinia, mutta nyt olen käyttänyt myös neutraaleja punia ja huulikiiltoja satunnaisesti. Tavanomaisesti en käytä siksi, etten muista lisätä tuotetta ja loppupäivästä saattaa olla voimakas puna vain ulkoreunoilla, heh heh.

Mutta tällainen meikki, kaipa tässä arkena kehtaa tallustella, ei sitä itsekään tule juuri ihmeteltyä jos joku meikittäkin kävelee. Itselleni eilinen oli täysin meikitön päivä ja se tekee myös iholle hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti