06 helmikuuta 2020

Vuoden 2020 ensimmäiset loppuneet


Seuraavaksi päästäänkin seuraamaan, mitä tahtia ne varastot oikein hupenee. Joukossa on kolme tuotetta, joista osa on jääneet paljon käytetyiksi, eivätkä ole täysin loppuneet. Tarkemmat syyt näihinkin aukeaa sitten tekstissä.

Tuotteita roskiin saatiin yhteensä neljätoista kappaletta, osa tuotteista loppuivat vasta helmikuun puolella. Mielestäni yhteen kuukauteen määrä on ihan okei, kun kaksi tuotteista on kertakäyttöisiä. Näistäkin kaikista Lumenen kasvokuorinta käytössä ainakin 1,5 vuoden ajan ja kynsilakan poistoaine varmaan lähes 2 vuotta! Muut tuotteet ovat kuluneet noin 3-6 viimeisen kuukauden aikana tiensä päähän.Biozell Professional Silver Conditioner, hopeashampoon paras ystävä eli hopeahoitoaine. Tämä auttaa ylläpitämään viileää sävyä ja kosteuttaa samalla antaessaan hiuksille pigmenttiä. Hoitoaineen naamio ei ollut ihan niin tehokas, kuin vaikkapa jonkin hopeashampoon, vaikka vaikutusaika voi tuotteilla olla melko sama. En tätä kyllä ostaisi toistamiseen.

Garnier Color Naturals Creme sävyssä 111, värivoide joka vähän tasaa hiusten sävyä. Värjäsin tällä tammikuun alussa vähän tyvikasvua siten, että porras ei olisi omaan sävyyn niin kova. Tämä ei kuitenkaan ole hiusväri eli tulos ei ollut toivottu tai kestänyt muutamaa viikkoa pidempään. Pian ajattelinkin suorittaa hiusten viimeisen värjäyksen vuoden 2020 aikana!


Kicks Serum Infused Bio-Cellulose Sheet Mask, tavanomaista kalliimpi kasvoille asetettava kangasnaamio. Tämän luvataan luonnollisesti kosteuttavan kasvoja runsaasti. Edelleen kaunis ja eksklusiivinen pakkaus jonka sisällä erikseen pussukka. Tarjouksesta voisin ostaa, en maksaisi täyttä summaa.

Lumene Valo Glow Reveal Peeling Mask, kemiallisesti kasvoja kuoriva kasvonaamio. Tämä sopii hyvin talvikauteen ja nimenomaan Valo-sarjan tuotteet sisältävät esimerkiksi C-vitamiinia ja pohjoisen lakan marjauutetta. Tuote oli todella riittoisa ja pitkäkestoinen, kuvittelin ettei tämä koskaan lopu. Nyt ei tarvetta uudelle, mutta tämän voisin ostaa toistekin!

Garnier SkinActive Moisture Bomb, jälleen yksi asteen edullisempi kasvonaamio joka tehokosteuttaa kuten muutkin kangasnaamiot. Mielestäni oikein hyvä ja sopii sellaiseen kotikasvohoitoon hyvin.


Ardell Brow Pomade värissä Medium, kulmakarvoille sopiva värillinen vaha. Mulla on tämä ollut pari kertaa, mutta aina tuote kuivuu ennenkuin se loppuu ja jatkan sitä esim risiiniöljyllä. Nyt en osta tätä enää vaan pitää etsiä joku uusi tuote.

Láncome Brow Shaping Powery Pencil sävyssä 8, mun luottokulmakynä. Mitään muuta yhtä hyvää kynää en ole löytänyt eikä edes Diorin kynä vedä tälle vertojansa. Harmittavasti tämä yksilö ei enää mennyt mun terottimeen ja pätkä lähti roskikseen.

Manna Kadar Liplocked Priming Lip Wand sävyssä Madame, huulipuna puikon muodossa, joka oli vähän kuin huulikiilto. Sävy oli kauniin persikkainen, mutta melko aikaisessa vaiheessa tuo oli itsekseen katkennut jossain laukussa.

Lumene Color Correcting Foundation sävyssä Light, aivan loistava arkikäyttöön sopiva meikkivoide. Tämä on kuitenkin aika heleyttävä ja jos haluaa kiillosta eroon, tarvitset aina puuterin. 

IsaDora Waterproof Eye Liner sävyssä Black, kiva eyeliner riittävän lyhyellä sudilla. Suti on lyhyt ja helppokäyttöinen, saan tällä itse kaikista kauneimmat lainaukset. Tuote on vähän kiiltävä luomella, pitäisin enemmän mattaisesta lookista. 

DUO Stiplash Adhesive sävyssä Black, ihan keskinkertainen ripsiliima, mutta ei silti semmonen että sisäsilmäkulma pysyisi iltaan asti kiinni jos laittaa aamulla. Mulla ei siis toimi, enkä osta enää uudestaan tätä. Huti.

Manna Kadar 3-in-1 Palette, kahden sävyn eli punaisen sekä kultaisen hohtava puuteripaletti kahdella sävyllä. Käytin tätä niinsanotusti arkisin aina muistaessani, vain kuluttaakseni tuotteen loppuun. En ostaisi Manna Kadarin tuotteita.


Valokuva onnistui niin hyvin, että tämä tuote Sally Hansen Moisturising Polish Remover, kuvassa vasemmalla sumeana. Ihan hyvä ja silti pahanhajuinen kynsilakanpoistoaine. Tehoaa myös glitterlakkoihin itselläni. Uusi pullo löytyy jo tätä samaa!

RFSU Intim Easy Shave Gel, viimein sain tämän käytettyä! Sopii sheivailuun, mutten huomaa eroa miksi olisi parempi kuin suihkugeelit. Varmasti riippuu ihon herkkyydestä, joka on täysin yksilöllistä. 

Loppuiko teiltä tammikuussa kosmetiikkaa ja löytyikö tästä tuttuja?

6 kommenttia:

 1. Lumenen cc voidetta kuluttelen itsekin ahkerasti. Se on hintaansa nähden erinomainen ja vieläpä suhteellisen peittävä. Puuterin vaatii kyllä ehdottomasti mutta itse tykkään tästä kovasti.

  Muut tuotteet ei olleetkaan itselle tuttuja. Sheet maskeissa mulla on ostokipuraja siinä parissa eurossa. Kuitenkin edullisiakin hyviä löytyy niin paljon etten ole kokenut tarpeelliseksi lähteä ostamaan vaikka 10e naamioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä todellinen luottotuote ja hinta+laatu kohtaa loistavasti. Itsekin mieluiten tarjouksista ostelen sheet maskeja ja enintään kolme euroa saa olla yhden hinta, en kyllä näitä arvokkaita itse ostaisi kovin mieluusti.

   Poista
 2. Lumenen kasvonaamio on myös täällä todettu hyväksi, se onkin mulla tän vuoden pannuprojektissa :) Mulla on vähän samat fiilikset siitä, että tuntuu kuin se ei loppuisi ollenkaan, vaikka suht ahkerasti sitä kuitenkin koitan käyttää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu myös aina vähän kasvoilla se vaikutus eli kihelmöinti. Tuotteen pesun aikana tuntuu, ettei se irtoa kasvoista vaan tuntuu että se lisääntyy veden kanssa ja on vain entistä liukkaampikin pestä pois. Välillä kun muistin käytin kaksikin kertaa viikossa! :D

   Poista
 3. Lumenen CC-voide on tosi hyvää :) Pitäisikin ostaa sitä taas jossain kohtaa uusiksi! Muutamia muitakin tuttuja tuotteita joukosta löytyi, mutta paljon oli myös tuntemattomia :) Mulla on tuollainen samanlainen Manna Kadarin huulipuna eri sävyssä ja tykkään siitä yllättävän paljon. Muutoin Manna Kadarin tuotteet eivät ole suosikkejani :D

  VastaaPoista
 4. Mulla loppui tuo jo oikeasti viime vuoden puolella ja nyt pitää käyttää jotain muita pois kaapista :) manna kadarin huulituotteet ovatkin olleet merkin parhaat, oli yksi huulikiilto joka tuli vuosia sitten betessä ja se oli sävyltään ihan loistava :)

  VastaaPoista