Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

01 joulukuuta 2019

Joululahjaideoita

Halusin näin joulukuun alkaessa kirjoitella lyhyesti muutamasta tuotteesta, joista saisi vähän joululahjaideoita naispuolisille ihmisille, jotka pitää kosmetiikasta. Näitä tuotteita itse olen henkilökohtaisesti himoinnut ja toivoisinkin, että joulun jälkeisissä aleissa voisin ehkä omani saada esimerkiksi näistä lahjapakkauksista.

Kirjoitus sisältää mainoslinkkejä.


Tuoksulahjapakkaukset, joissa on hajuveden lisäksi deodorantti tai vaikka suihkusaippua tai vartalovoide ovat todella ihania pakkauksia. Vielä, jos ostaa sen oikeasta kosmetiikkaliikkeestä, niin usein saatavilla ei ole niitä edullisimpia market-pakkauksia (en suosittele kenellekään niitä Bayliss & Hardning -tuotteita joita liikkui viimevuonna). Itse olen haaveillut tästä DKNY Be Delicious -tuoksusta jo pitkään, ja tällaisessa lahjapakkauksessa sille saisi vähän kylkiäisiä ja olisi saatavilla tämä 50 ml koko. Tilasin tämän lopulta netistä Black Fridayna hyvästä alennuksesta.



Kauniit Viva La Diva:n paletit, jotka ovat täysin vegaanisia ja tuotteita ei ole testattu eläimillä. Pakkaukset ovat kauniin pahviset ja värikkäät, paitsi esimerkiksi itselläni oleva Colour Bomb -paletti on samettinen pinnaltaan. Nuo paletit pelkästään sellaisenaan ovat myös kaunis ja edullisempi lahja, ja tuote on hinta-laatusuhteeltaan erittäin sopiva. Kuvassa oleva Dream Cheek Blush -paletti oli esillä laivalla kesällä ja silloin päätin, että seuraava poskipunapalettini tulee olemaan tämä, kunhan saan noita nykyisiä ensin käytettyä vähitellen pois.



Paletti-lahjapakkaus, myös toki todella varteenotettava ja hyvä lahjaidea, jos halaua antaa vähän arvokkaamman lahjan. Esimerkiksi ptämä smashoxin starter set on todella hyvä lahja meikkauksesta innostuneelle. Tässä on myös esimerkiksi keskimmäisessä paletissa niin kivoja sävyjä, että tuota palettia pääsee heti käyttämään vaikka uutena vuotena. Tuote Cosmic Celebration 3-palette Shooting Star -lahjapakkaus saatavilla Kicksistä huokeaan 45 € hintaan. 



Beauty Blenderit tai "ihmerätti" kasvojenpuhdistukseen, eli makeup eraser. Sain mun ihka ensimmäisen frotee-pyyhettä muistuttavan kasvojenpuhdistukseen sopivan kesto-pyyhjeen Bette Boxissa, ja sille onkin löytynyt käyttöä. Se oli noin 6 kuukautta laatikossa avaamatta, mutta kun muutin viimeaikaisesti, päätin pistää sen pesukoneeseen ja ottaa kokeiluun. Tuote itsessään kostutettuna veteen ilman mitään pesuaineita putsaa kaikki meikit pois mun kasvoilta! Tämä on todelinen ihme ihmiskunnalle ja vähentää esimerkiksi kertakäyttöisten kasvoliinojen tai meikinpoistoainene käyttöä. Tämä Makeup Eraser -pyyhe on siis todella mun mielestä lahjavinkki kaikille, itse siitä innostuneena. Itse ostaisin mustan jatkossa, niin tuosta ei niin erottuisi sitten tummimmat tahrat. Tuote ei ole kuitenkaan ikuinen, eli päivittäisessä käytössä säännöllisellä putsauksella arvioisin vuoden tai kahden olevan aivan maksimi käyttöaika.



Meikkilahja-pakkaukset, eli tällaiset ns. setit joilla saat vaikka juuri silmät tai kulmakarvat luotua. Mulle tärkeintä meikissä on meikkipohja ja kulmakarvat. Voisin jättää kaiken silmämeikin pois, kunhan nämä saisin pitää. Olen jo hetken haaveillut kokeiluun tuota Anastacia BeverlyHillsin pomenadea, mutta nyt sain Betestä juuri Affectin vastaavan. Nyt joulun alla olisi hyvä mahdollisuus, tai vaikka niistä aleista, ostaa tuo Melt Proof Brow Kit -lahjapakkaus, missä pääsisi kokeilemaan myös Anastacian kulmageeliä. Tuotteet ovat kyllä melko tyyriit, eli ehdottomasti sellainen mikä pitää hankkia sitten alennusmyynnistä.

Jos on epävarmuutta, pitääkö lahjansaaja tuotteista, kannattaisi vielä harkita asiaa tai kysyä vaikka hänen tuttavaltaan vinkkiä. Itse pidän kaikesta kosmetiikasta, joten metsään ei tässä voi mennä, ellei osta sitä halvinta pakkausta B&H mistä vain marketista. Käytännöllisyys ja kulutustavara on parasta annettavaa lahjaksi, tai sitten semmoiset fiksut elämyslahjat kuten leffaliput tai lahjakortit. Minussa on vähän sellaista kosmetiikka-hamstraajan alkua ja just siitä syystä ihastun ja haluan kaikkea tällaista kivaa vaikka sitä en välttämättä tarvitse, mutta silti toivoisin pukilta jotain uutta kivaa piristystä talven pimeisiin päiviin.

2 kommenttia:

  1. Kivoja lahjaideoita! Tuo meikinpuhdistusliina on kyllä huikea keksintö ja todella mahtava lahjaidea ^_^ Olen ihan yllätyynyt itsekin miten loistavasti ne toimivat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis itselläni ihan ehdoton suosikki ja aina käytössä kun ei käy suihkussa, todellinen aarre!

      Poista