Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

08 joulukuuta 2019

Joulukalenterin luukut 1-8


Ostin itselleni Glossyboxin kautta heidän joulukalenterin ja nyt esittelen 3-postauksen sarjassa, mitä luukuista on löytynyt. Luukku 1: Benefit Cosmetics Roller Liner, silmänrajauskynä. Kyseessä on nestemäinen eye-liner, jossa on luvattu mattainen tulos ilman tahraantumista. Tuotteen arvoksi ilmoitettu 24 €.


Luukku 2: Swell Ultimate Protect & Renew Serum, hiusseerumi. En ole käyttänyt hiusseerumia tai hiusnaamiota itseasiassa ikinä. Tämän seerumin luvataan vähentävän sähköisyyttä, kosteuttavan hiuksia ja tekevän niistä terveen näköiset. Arvoksi ilmoitettu 23 € 50 ml tuotteessa.Luukku 3: Tonymoly I'm Real Rice Sheet Mask, kasvonaamio. Kyseessä on ensimmäinen tuttu tuotemerkki- tai tuote, jota olen jo erituoksuisena versiona kokeillut. Kosteuttava kolmikerroksinen kangasnaamio, joka kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Arvo tuotteelle noin 5,95 € kappaleelta.


Luukku 4: The Beauty Crop Staycation Highlighter in Menorca, highlitteri. Nestemäinen highliter, jolla saa lisättyä vähän kiiltoa poskille. En ole kokeillut kuin nestemäistä contouria ja poskipunaa aiemmin, joten ehkä tässä olisi jotain uusia kivoja ominaisuuksia. Arvo noin 9 € per 3 g.


Luukku 5: Daily Concepts Multi-Functional Soap Sponge Charcoal, monikäyttöinen saippua. Sopii myös kasvojen puhdistukseen, kuorii kasvoja samalla sienen puolella. Tuote puhdistaa, kuorii ja kosteuttaa ihoa. Otin tämän heti innokkaasti kokeiluun ja ihastuin tuotteeseen, tuoksu on ihanan voimakas ja sopii hyvin kasvojen putsaamiseen. Arvo noin 6,95 € palalta.


Luukku 6: Winky Lux Uni-Brow, kulmakynä. Tämä on nyt sellainen massakulmakynä jota pyöritetään ulospäin, mistä syystä se ei ollut mieleeni. Tiedän jo valmiiksi, ettei yksikään vastaava tuote sisällä tarpeeksi pigmenttiä. Arvoksi ilmoitettu 12 € / 0,35g.


Luukku 7: Bodyorgaphy Professional Cosmetics Makeup Brush Cleanser, meikkisiveltimen puhdistukseen. Mulla on yksi jäätävän iso pala marceille -saippuaa, jota olen käyttänyt. Mutta tämä on myös ihan kiva ja kulkee mukana sitten myös paikkoihin, joihin saippuapalaa ei viitsi raahata. Eli ihan hyvä lisä mun tarpeisiini. Tuote on arvoltaan 11 € / 60 ml.


Luukku 8: SKIN&GO Roma Truffle Therapy Face Gommage, joku kasvohoitotuote? Tuotteen luvataan siloittavan kasvojen ihoa viikottaisessa käytössä ja poistamaan likaa sekä puhdistamaan ihohuokoset kunnolla. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, tuotteen arvo noin 25 € / 150 ml.


Kuvassa luukut 1-8, mukava setti tuotteita joista yksi tai kaksi saattaapi lähteä eteenpäin. Ehdottomasti mieleen, kun pääsee kokeilemaan uusia tuotteita. Näiden tähän mennessä boksiin kuuluneiden tuotteiden arvo noin 99,80 €. Eli näiden tuotteiden ovh-hinnat kattoivat sen osuuden jo laatikosta, minkä verran maksoin boksista (etukoodin ja pisteiden jälkeen noin 90 €). Lisää luukkuja avataan taas 16.12.!

4 kommenttia:

 1. Tää on kyllä yllättänyt tosi positiivisesti! Mielenkiintoisia tuotteita ja kivoja brändejä :) Toivottavasti kalenterin loputkin luukut jatkaa samaa tasoa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisältö tässä osassa on ainakin tosi kiva ja kolmea tuotetta jo olenkin kokeillut :)

   Poista
 2. Tosi kiva alku tässä kalenterissa! Muutama erittäin kiinnostava tuote ja loputkin ihan kivoja :) Jännä nähdä mitä loppukalenterista vielä paljastuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kyllä tullut hyviä uutuuksia kokeiluun!

   Poista