24 joulukuuta 2019

Joulukalenterin luukut 17-24


Jatketaan siitä mihin jäätiin, viimeinen erä joulukalenterin tuotteita. Luukku 17: NUDESTIX Cream Lip + Cheek pencil, joka tuli punaisen persikkaisessa sävyssä. En ensin ajatellut ottaa tätä käyttöön, mutta otin sen kuitenkin kokeiluun. Sävy on kuitenkin oikein kiva talveen ja mieluusti käytän. Tuotteen arvo noin 23 € per kynä. 


Luukku 18: Icona Milano BB LipBalm -huulirasva, joka on punaisen sävyinen. Tuotteen sävy näytti melko tummalta, mutta pidän sen käytössä. Tämä pitääkin ottaa heti talvella käyttöön, sillä se voisi sopia huulten kosteuden ylläpitoon ja antamaan sävyä arjessa. Tuotteen arvo noin 17,90 € / 5 g.


Luukku 19: Avant Skincare Pro-Intense Hylauronic Acid Illuminating Day Cream -päivävoide. Tältä valmistajalta kokeilussa on ollut jo hylauronic yövoide sekä nyt käytän merkin primeria joka on samaa sarjaa. Tuote sisältää Avantin pääraaka-aineet: hylauronia, merivettä, jojoba oilia ja soijalestiiniä. Ehkäisee juonteiden syntymistä ja pehmentää sekä siloittaa ihoa. Tämä tulee varmasti omaan käyttöön, tuotteen arvo noin 112 €/ 50 ml ja tuote tuli täysikokoisena!Luukku 20: theBalm Alternative Rock V2 MINI - Bare Minium -poskipuna. Tässä on yksittäinen poskipuna, sopii matkalle tai käsilaukkuun helposti mukaan. theBalmin tuotteet ovat cruelty-free tuotteita ja tämä on merkin ensimmäinen tuote mulle, joten innokkaasti otan kokeiluun, toivottavasti pigmentit ovat riittäviä. Arvo on noin 25 € / 2,4 g. 


Luukku 21: First Aid Beauty Hello FAB Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer  - kosteusvoide. Tämä sopii ilmeisesti nimenomaan kasvojen kosteutukseen, mutta tarkka tarkoitus ei selviä edes lookfantasticin sivuilta. Tuote sisältää "superfood" sisältöä ja incin ensimmäinen tuote onkin kookoksen mehu. Tuote sopii myös meikin alle tai sellaisenaan, joten todennäköisesti kasvoille tarkoitettu. Tulee myöhemmin myös käyttöön, arvo noin 25 € / 50 ml tai 1.7 oz, tuote tuli koossa 0.75 oz.


Luukku 22: Mitchell and Peach English Leaf Luxury Hand Cream -käsivoide. Koska sain juuri Lumenen käsivoiteen, joka varmaan riittää mulla seuraavaksi vuodeksi, laitan tämän paketissa eteenpäin heti. Tuotteen arvo noin 24 / 60 ml.


Luukku 23: Kaleido Cosmetics Astrolight Electric -shimmeri? Tämä tuote on siis luvattu olevan täynnä pigmenttiä ja kimallusta ja sopii hyvin korostukseen. Tuote on kuvauksen mukaan gel-based, eli lähtee eteenpäin, sillä en ole nestemäisten korostustuotteiden ystävä. Arvo noin 15 € / 4 ml. 


Luukku 24: Ciaté London Trend Edit -luomiväripaletti. Tämä Ciate London on minulle täysin tuntematon merkki, mutta otan mieluusti tämän itselleni käyttöön. Tuotteet luvataan erittäin pigmenttisiksi, nämä punaisen sävyt sopivat parhaiten syksyyn ja jouluun, enkä tiedä milloin muutoin niitä käyttäisin. Koitan käyttää tämän joulukauden tätä palettia heti mahdollisimman ahkerasti! Tuotteen arvo noin 25 € / 10,8 g.Kuvassa luukut 17-24: Tämän joulukalenterin viimeisenä tuotteena on paljon odotettu luomiväripaletti, joita en uskonut rehellisesti boksista löytyvän. Jäin toivomaan vähän enemmän tältä kalenterilta, vaikka arvoltaan se olikin hyvä. Kaikki merkit olivat lähestulkoon minulle tuntemattomia. Viimeisen sentin arvo on 236,40 € ja yhteenlasketusti koko kalenterin arvoksi tulee siis noin 500,30 €. On tietysti suhteellista, onko tuotteiden todellinen arvo näin korkea, kun kaikki tuotteet eivät ole täysikokoisia ja suurin osa niistä ei ole tunnettuja, mikä tekee arvosta kyseenalaisen. 


Luin etukäteen, millainen sotku tuotteista tuli toisessa lähteessä, missä sisältöjä ei paljastettu, mutta ne arvosteltiin. Päätinkin tämän pohjalta kuvata tuotteet kerralla joulukalenteriin, että sain kalenterin kierrätettyä helposti yhdellä kertaa. Pistää miettimään myös kosmetiikan vastuullisuutta, tarvitaanko kaikille tuotteille välttämättä omat pahvilaatikot ja paperitylliä? Jos tuotteet olisi pakattuna vain 24 paperinkierrätys-pussiin tai uusiopahviin, olisin tyytyväinen edelleen. Olihan kalenteri tietysti kaunis, mutta se ei välttämättä ole kovin vastuullinen.

Hyvää Joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti