Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

11 marraskuuta 2019

Yhden yön reissun tarvikkeet


Moikka,

aina välillä näen kirjoituksia muissa kosmetiikka -blogeissa, joissa käsitellään reissumeikkejä. Eli mitä kosmetiikkaa pakkaat mukaasi reissulle, normaalisti silloin se voi koskea vähän pidempiä reissuja. Nyt kyseessä oli lyhyt reissu eli yksi yö tuli oltua yökylässä ennen päiväristeilyä, mitä varten pakkasin mukaan vain ne ehdottomat.

Tässä huomasin, miten vähällä todellisuudessa pärjäisin, ja millä oikeastaan pärjään melkein koko arjen. Suurin helpotus reissulle on nämä testerit, joita saan uuden verkkokauppa-ostoksen mukana, kosmetiikkaboksissa tai kivijalan kassalta kylkiäiseksi. Nämä testerithän ovat loistavia, sillä ne menevät helposti kertakäyttöisyyden puolesta roskiin, eivätkä vie ylimääräistä tilaa.

Testereiden huono puoli on kyllä siinä, ettei tuotteeseen ehdi siis todellisuudessa tutustumaan kertakäytöllä ja näitä harvemmin jaksaa tai viitsii alkaa kotona käyttämään. Itse säästän testerit aina vastaavia tilanteita varten, ja kun tiedossa on taas uusi reissu voi ne säilytetyt testerit kaivaa esille. 

Mukaan tarttui selviytymiskitiksi Replay -tuoksutesteri, Ikoon fersh up -hiuslappu sähköisyyttä vastaan, pari päivävoidetta Nivealta, Lumenelta ja Dermosililtä. Lisäksi pakkasin mukaan varmuuden vuoksi käsirasva-testerin ja yhden rakkolapun.


Lisäksi siis mukana neljä ehdotonta meikkituotetta, tuotenimet sisältävät mainoslinkkejä:

1. Lumene CC-voide, sävyssä Light. Peittää riittävästi epätasaisuuksia ja sopii aktiiviseen päivään, sillä ei kakkuunnu päivän aikana jos joutuu niistämään vaikka nenän tai tulisi hiki pintaan. 

2. L'ancome Powder Brow Pen sävyssä 030. Mun pitkään suosikkina pysynyt kulmakynä, ja näin lyhyt versio vielä kiva ottaa mukaan. Tuotteessa on loistava pigmentti mikä täyttää aukot harvoissakin kulmissa -jotain mitä kulmageeli tai huonot kynät eivät täytä.

3. Oriflame 5-in-1 Mascara, mulla ensikertaa käytössä nyt tämä ripsiväri. Käyttökokemukseltaan kyseessä ei vielä ole ainakaan luottotuote, mutta saan tällä todella kauniisti eroitellut ja näkyvät ripset. Voisin todellakin harkita tämän tuotteen ostamista, ja siksi se lähti mukaan.

4. Clarins Natural Lip Perferctor, huulia korjaava huulikiilto. Mietin hetken, otanko mukaan huulirasvan vai huulikiillon, mukaan tuli kuitenkin kiilto -sillä tässä Clarinsin sarjassa on "hoitavia ominaisuuksia". Kestää myös pitkään omilla huulilla, kun taas jopa jotkin kalliimmat huulikiillot kuluvat mielestäni heti pois.

Miten te pakkaatte matkaan, täysikokoiset isot pakkaukset vai pienemmät testerit mukaan?

4 kommenttia:

 1. Mä en jostain syystä tykkää yhtään ottaa testereitä reissuun :D Mieluummin käytän ne kotona ja heitän näytepussukat sitten roskiin. Reissussa on jotenkin kivempi että on ne pullot ja putelit vaikka ne enemmän tilaa viekin.

  Tuo Lumenen CC-voide on ihana! Yks parhaista meikkivoitesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla jää ne jotenkin aina niin kotona käyttämättä, nyt pinosinkin kaikki testerit siihen meikkipöydän ääreen jotta käyttäisin ne pois sillä tiedossa ei olekkaan hetkeen reissua :)

   Poista
 2. Testerit tosiaan ovat näppäriä matkoilla :) Tosin herkkäihoisena joudun melkein ottamaan niiden tuotteiden testereitä, joita muutenkin käytän. Muuten saattaa tulla ikävä yllätys reissussa. Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, itselläni iho ei onneksi kerrasta mene shokkiin, niin voi ottaa näitä käyttöön, viikon reissulle pitää kyllä jo ainakin pohjustustuotteet olla varmoja valintoja.

   Poista