03 marraskuuta 2019

Meikki: Sävyjä silmiin


Moikka ja ihanaa sunnuntai iltaa kaikille! Halusin laittaa nyt tällaista meikkiä silmillä -postausta blogiin, sillä kuvaa minusta nyt ei toistaiseksi ole vilahtanut ollenkaan. Tulen varmasti aina meikkaamaan ja yritän ylittää mielikuvitukseni luomiväripaleteillani.

Nyt lyhyesti siis kuvia ja tietoa, millä tämän sunnuntain pyhämeikki toteutettiin!


Käytössä silmissä yksi ihanimpia ja ainoa oikeasti värikäs palettini, Viva La Diva Colour Bomb! Muistan teini-iässä käyttäneeni merkin tuotteita, kun niitä sai ostettua laivoilta. Nykyään tätä onneksi saa jo ihan kivijalasta kaupoissa, mutta edelleen vaikka Ekeröllä todella paljon kattavampi valikoima kaikkea, kuin Kicksillä. 

Sävyinä silmissä siveltimen osoittamassa suunnassa punainen väri Joyful, oranssi Feeling Hot sekä keltainen Sunny.


Meikkipohjana sekoitettuna kahta meikkivoidetta, IsaDora Natural Matt Oil-free foundation ja Lumenen CC-voide. Sekoitan näitä viikonloppuisin, sillä IsaDoran mattameikkivoide tuntuu vanhentuneen ja on vähän jäykkää, joten CC-voide notkistaa sitä. Samalla saan myös peittävyyttä pohjaaan. Pohjalle punaa ja hohdetta Makeup Revolutionin Ultra Blush -paletista.

Kulmissa käytössä L'ancomen Brow Shaping Powdery -kulmakynä sävyssä 003 Brown, mikä on vähän turhan tumma ja lämmin mun blondeille hiuksilleni. En ole vieläkään tottunut käyttämään vaaleampia kulmakyniä, vaikka mustasta tukasta olen luopunut peräti kaksi vuotta sitten. Käytin meikkiin IsaDoran vedenkestävää eye-lineria, Oriflamen ripsaria ja liimasin Kissin ripset. Vielä ripsien kiinnittämisen jälkeen viimeistelin eye-linauksen uudestaan.

Huulilla löytyy Shmashboxin Be Legendary -mattahuulipuna sävyssä First Time Matte, joka on sopiva arkeen ja sopi myös nyt sävyltään mielestäni täydellisesti tähän meikkilookkiin. Tuote kuivattaa vähän, mutta oman kokemuksen mukaan kovin moni mattahuulipuna ei yllä tälle Smashboxin tasolle!


Yritin blendata keltaisen ja punaisen rajaa tuolla oranssilla, mutta oranssia itsessään ei näy kovin paljon silmissä. Kolmen sävyn silmissä pitäisi jättää ulkonurkkaan tummimmille sävyille pienempi tila ehkä jatkossa? Onko silmät turhan pandat vai toimiiko nämä teidän mielestä? Ja toivotaanko "meikkauspostauksia" arjesta tänne blogiin jatkossakin noin lukijoiden näkökulmasta? Kiitos jos viitsit jättää vastauksen kommenteissa.

2 kommenttia: