Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

17 lokakuuta 2019

Ensijoulukalenteri


Moikka ja kiva nähdä taas!

Tällä kertaa halusin kirjoittaa juttua joulukalentereista, ja asia on nyt näistä aikuisten kosmetiikkajoulukalentereista. Itselläni ei ole aiemmin ollut ainoatakaan kosmetiikkajoulukalenteria, joten tänävuonna mulla on ensimmäinen sellainen. Koitin tutustua vähän tarjontaan ja valita rauhassa haluamani kalenterin kaikista saatavilla olevista kalentereista. 

Päädyin lopulta tilaamaan itselleni Glossyboxin kautta tilattavissa olleen joulukalenterin, minkä arvoksi ilmoitettiin huikeat 440 €. Itse kalenteria myytiin 140 € hinnalla, mutta etukoodilla sen sai 100 € hintaan ja Glossy-krediitit vähennettyäni hinta ol inoin 90 €. Tämä on silti todella arvokas, vaikka alennuksia myyntihinnasta tuli noin 50 € kaiken kaikkiaan. Luin juuri viikonloppuna IS:n arvion joulukalentereista ja siinä tälle kalenterille rankattiin 4-/5, joten toivottavasti se olisi myös niin paljon mun mieleen! Aion pitää luukut yllätyksenä jouluun asti.


Muita kiinnostavia joulukalentereita oli The Body Shopin kaksi arvokkainta versiota, Loccitanen rasva-saippua kalenteri sekä lookfantasticin kalenteri joka on vastaava kuin Glossyboxin kalenteri. 

TBS:n kalenterien sisällön koin kuitenkin yksitoikkoiseksi ja liian välinepohjaiseksi, haluaisin enemmän niitä saippuoita, shampoita ja hoitoaineita eniten kokeiluun. Kylpypommit ei mua niin lämmitä, kun mulla ei ole kylpyammetta. Tällaiset tuotteet on oikeasti turhia kalenterissa, sillä suurimmalla osalla ihmisistä ei ole kylpyammetta. Loccotainen kalenteri on kiva, mutta sen sisältö on vuodesta toiseen aina sama, ja ennemmin ottaisin suoraan täysikokoisia tuotteita tältä merkiltä - tiedän että ne ovat hyviä.

Lopullinen valinta tapahtui sitten lookfantasticin ja Glossyboxin kalentereiden välillä, koska molemmat kalenterit tulevat samasta kaupasta, mutta Glossybox on enemmän ehkä suunnattu nyt markkinoinnissa, päätin valita tämän kalenterin.


Tältä kalenteri näyttää sisältä! En ole vielä kurkannut yhteenkään luukuun, enkä aiokaan. Haluan tuotteiden olevan yllätyksiä. Kalenteri on todellakin ylellinen eikä toivottavasti jätä toivomisenvaraa sisällölle. Jokainen tuote on pakattu erikseen omaan laatikkoonsa, joten laatikko vaikutta ylelliseltä.

Halusin tarjota itselleni ylellisen joulukalenterin, sillä en sellaista ole aiemmin itselleni ostanut. Olen muutenkin lopettelemassa tai laittamassa taas pian tauolle kauneusbokseja, joita jatkossa tilaan ainoastaan jos ne tulevat todella suureen alennukseen. Minulle tulee seuraavaksi enää marraskuun Bette Box ja tilattuani etukoodilla laatikon, saan mukaan syyskuun boksin mikä taitaa parhaillaan saapua minulle postissa jo lokakuussa.

Tämän joulukalenterin jälkeen aion todella miettiä tarkkaan, tarvitsenko kauneusbokseja. Yksi boksitilaus kuussa ei ole kohtuuton, mutta koska tapana on hankkia tuotteita varastoon olisi hyvä lopettaa tilaaminen niinsanotusti kokonaan. Vain näin saisin käytettyä jo hankkimani tuotteet loppuun järkevässä ajassa. Lisäksi se säästää myös aina rahaa 17-42 € kuussa, jos lopetan esimerkiksi yhden tai jopa kahden kauneuslaatikon tilaamisen. 

4 kommenttia:

 1. Tää on varmasti kans tosi kiva! Mä itseasiassa just mietin, että tilaisinko pari Glossyboxia testiin xD Sain eilen itse sen Kicksin 24 days of beauty-kalenterin, joten nyt on mullakin tän vuoden joulukalenteri sitten <3 Esittelen sen piakkoin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuten oon ehkä kirjotellut, gossyihin en ole vielä pettynyt ja olenkohan noin 6 laatikkoa tämän vuoden aikana heiltä tilannut käyttöön. Kokeile!

   Poista
 2. Katselin youtubesta tän kalenterin unboxauksen ja sisältö vaikutti kyllä kiinnostavalta. Jos ei olisi noin kallis niin olisin itsekin voinut hankkia. Mietin vain miksi LF ja Glossyboksin kalentereilla on noin valtava hintaero kun kuitenkin tulevat samalta yritykseltä ja arvokin on jotakuinkin sama :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, tuossa hintaerossa ei tavallaan ole järkeä kun tulevat aivan varmasti samasta varastosta. Mutta onneksi itellä oli kaikki koodit ja kupongit pelissä niin hinta jäi kohtuulliseksi!

   Poista