20 huhtikuuta 2023

Tuoksukynttilälöydyt alesta

*mainoslinkit etumerkitty

Rakastan Yankee Candleja, mutta ne on niin niin arvokkaita. Selailin pääsiäisenä vähän Lykoa ja ajattelin, että tilaan kyllä nyt näitä taas pari purkkia, vaikka ne jäisi ensi talvelle. Kotona on juuri poltossa minun viimeinen Yankee-kynttilä joka on tuoksultaan *Vanilla Cupkake. Tämä on keltainen sävyltään ja makean tuoksuinen, oikein ihana vaniljainen tuoksu. Tämä muuten täyttää koko eteis-olohuoneen tuoksullaan loistavasti, eli jos tulee vieraita tapaan laittaa kynttilän palamaan niin vieraat ainakin pääsevät mukavan tuoksuiseen taloon.

Lykolla oli pääsiäisenä moni Mediun kokoinen Yankeen kynttiläpurnukka yli -50% alennuksessa, jolloin purkille jäi hintaa vain 14,50 €. Okei, onhan se paljon yhdestä kynttilästä - mutta paloaika on jopa 90 tuntia eli saa kyllä todella pitkään aina tuoksusta nauttia ennenkuin se on loppuun poltettu. Lisäksi löysin somesta nopeasti etukoodin, jolla yhden purkin hinnaksi sai tiputettua vain 11,60 €. Talvellakin tällaista sai kyllä yötä päivää polttaa jopa 1,5 kuukautta ennenkuin paloivat loppuun.

*Yankee Candle Mango Peach Salsa, joka on näistä kynttilöistä entuudestaan tuttu. Samasta tuoksusta mulla on ollut nimittäin tuikkupakkaus. Ja nyt otin tästä tämän isomman yksittäinpakatun purkin. Tuoksu on ihana ja voisin kuvitella, että tämän voisin korkata poltteluun Vanilla Cupcaken jälkeen. Saattaa kyllä olla, että pääsen vasta ensi syksynä avaamaan seuraavaa kynttilää.

*Yankee Candle Warm Cashmere, tuoksuu parfyymimaiselle ja ihanalle raikkaalle pyykille. Sopii hyvin alkavaan syksyyn tai talveen. Ja tosiaan, saa tosi kauniin sisääntulotuoksun vieraille jos pistää kynttilän palamaan lähelle sisääntuloa tai yhteiseen tilaan.

*Yankee Candle Black Coconut, ainakin näin purkista tuoksuteltuna tuoksu tuo mieleen edullisemman Ikea-kynttilän. Kookos kyllä tuoksuu, mutta ehkä tämä pääsee loistamaan sitten kun tätä pääsee oikeasti polttamaan.

*Yankee Candle Sun Drenched Apricot Rose, tämä on ihanan raikas ja pirteä. Aprikoosi todella tuoksuu, mutta ei tuoksu yhtään samalta kuin aprikoosisaippua. Uskon että näistä tuoksuista tämä sopii parhaiten kesään, vähän kuin Vanilla Cupcake. Näistä tuoksuista siis tämä tai Mango Peach Salsa sopisi parhaiten juuri kesään. Mutta rehellisesti jos sisällä on kuuma, en aio yhtäkään kynttilää sytyttää! 


2 kommenttia:

  1. Ihania <3 mä bongasin näitä Rustasta ja ostin yhden pienemmän kokoisen. Sitten on niitä tuikkuja, Tokmannilla on kans näiden dupeja, sellaisenkin ostin jemmaan ensi talveksi :D nämä on niin hintavia että mielellään löytäisi alesta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin vasta aivan hiljattain Rustassa, mutta siellä ei ollut nyt näitä. Ehkä poistuu kesäksi ja toivottavasti tulisi taas talviksi. Mielestäni nämä oli nyt ihan hyvän hintaiset, mutta olisiko Rustalla ollut talvella jotain 10€/luokkaa normaalisti Medium kokoinen, joten ei tämä nyt mikään lottovoitto ollut. Silti kiva vähän hankkia jotain kaunista ja ihanaa <3

      Poista