27 joulukuuta 2022

Tuotteita joita sain joululahjaksi

Tallinnan Joulutorilla joulukuussa 2022

Pari joululahja-paljastusta blogissa, sillä mulle tulikin yllättävän paljon kosmetiikkaa paketeissa. On kyllä kiva saada tuotteita myös lahjana, mulle se sopii. Pääsen kokeilemaan ja käyttämään taas lisää uusia tuotteita. Tässä tuli myös jotain mitä en koskaan ole itselleni hankkinut, kiva juttu siis.

Tässä tulee nyt se, etten pääse vaan itse valitsemaan mitä käytän, kun on tuo kaappi täynnä tuotteita käytettävänä. Onneksi nyt tuli tuotteita, joita haluan käyttää, eikä mitään turhakkeita.


Tässä näkyykin, eli hiuslakkaa ja leave-in aine hiuksille. Tuota leave-in voidetta testaan, mutta tiedän että se menee kyllä äidille jos en saisi sitä käytettyä. Bolsiuksen diffuuseri oli tosi kiva ja onkin jo avattuna vessassa. Mä en ole ikinä ostanut diffuuseria, joten tämä oli ihan hyvä. Lisäksi sain meikinkiinnityssuihketta, mulla on siis jo 3 suihketta auki, joten tätä en avaa ollenkaan toistaiseksi.

 
 
Lisäksi sain vartalovoidetta, pari pientä nappia. Tuo Ciaten Highliter oli kaunis ja tulee ehdottomasti omaan käyttöön. Lisäksi sain kasvoöljyä ja kaksi eriväristä kynsilakkaa.Iskä antoi mulle hyvät Schollin tuotteet. Eli tuollainen jalka-maski ja sitten tuollainen tosi rasvainen tymäkkä pikku jalkarasva, joka auttaa myös halkeileviin kantapäihin. Kantapäät ei mulla halkeile, mutta olen ehdottomasti tämän syksyn sekä talven laiminlyönyt jalkojen hoitoa! Pohjat on karhean tuntuiset, joten pitää nyt käyttää pian tuo jalkamaski ja käyttää yötä vasten useammin kosteutusta töppösiin.


 Ihan paras yllätys oli tämä The Body Shopin Box of Wishes! Napakymppi mulle, olin iloinen vähintään 22 luukun kohdalla, vaikka tuotteista vain muutama oli täysikokoisia. Ainakin 22 tuotetta siis omaan käyttööni heti! Tästä tuli yksi hiusklipsi ja pesukukka. Mun hiukset on jo niin paksut, että klipsi liian pieni, enkä ole oikein innokas pesukukkien käyttäjä.
 
Aivan ihanaa, ajattelinkin että meillä on pian testeri-tammikuu blogin puolella, jossa käytän juuri pienikokoisempia tuotteita ja näytepusseja ihan tarkoituksella enemmän pois.

8 kommenttia:

 1. Oi miten kivoja lahjoja! Varsinkin toi The Body Shop<3 Mä sain itse kosmetiikkana vaan TBS:n Spiced Orange -sarjan tuotteita, mutta pääsen myös johonkin luksusjalkahoitoon ihan kauneushoitolaan, kun sain lahjakortin sellaiseen. Tulee ihan tarpeeseen kyllä, kun oon itsekin hieman laiminlyönyt jalkojen hoitoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin ihania :) Tuo Spiced Orange on ihanan tuoksuinen sarja, saippua on juuri ollut nyt käytössä. On myös ihanaa että oot saanut lahjakortin luxusjalkahoitoon :D Pitäs tässä kotona varmaan tehdä oma jalkahoito nyt pitkästä aikaa kylpyineen ja kaikkineen

   Poista
 2. Ihania lahjoja! Kukaan ei uskalla minulle enää ostaa kosmetiikkaa, kun olen... noh vähän rajoittunut erääseen firmaan :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep! Meillä on lähiperheessä ainakin naisten kesken ollut tapana jakaa kosmetiikkaa :D

   Poista
 3. Kivoja juttuja! Tuon Ellwon hiushoitsikan sain muistaakseni viime vuonna Lykon joulukalenterista mutta enpä ole itsekään vielä käyttänyt. Nuo leave-in tuotteet kuluu niin hitaasti ja tuokin ihan valtava purkki. TBS ylläri vaikuttaa tosi ihanalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä luulen, etten tule ottaneeksi sitä koskaan käyttöön. Eiköhän sillekin tekemistä keksitä :)

   Poista
 4. Ihania lahjoja etenkin tuo kalenteri!! Itse sain pääosin sukkia, Marimekon kulhon ja suklaata, mutta myös rahaa jolle on tähän aikaan tarvetta sekä kolme lahjakorttia joilla aion itsekin käydä jalkahoidossa, sekä kasvohoidossa jos ennätän joskus. Ovat niin lyhyen aikaa voimassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! Ihania lahjoja myös, ja kolme lahjista ihanaa! Mä oon käyny niin vähän missään hoidoissa, että noilla tulisi mentyä :)

   Poista