10 lokakuuta 2022

Escada Summer Festival & Candy Love

* tuote saatu

Aiemmin kerroinkin ostoksistani Lykolla, mutta nyt vielä tarkemmin mun Escada-tuoksuista. Rakastan makeita tuoksuja ja innostuin niin tuosta Tiffany & co-tuoksun esittelystä, että tehdään näistäkin vielä esittelyt. Toinen tuoksu onkin jo nähty aiemmin blogissa ja mielestäni Candy Lovea en ole esitellyt enempää.

Molempien tuotteiden pienimmän pakkauskoon, 30ml arvo on ollut noin 46 €, mutta tuotteen voi tietysti ostopaikasta riippuen löytää edullisemmin. Olisin laittanut mainoslinkit tuotteisiin muuten, mutta kumpaakaan ei oikeastaan voi helposti ostaa mistään kauneuden verkkokaupasta enää.

Escada Candy Love

Vuoden 2021 syyskuussa julkaistu Limited Edition -tuoksu. Ostin yhden ja sitten jotenkin ajatellessani, että kun tämä on LE-tuote, niin ostin toisenkin. Toinen on vielä jossain kaapissa, pahvit ja muovit vielä kääreissään, odottamassa päivänvaloa. Uskon, että pullo numero 2 tulee myös käytettyä. Mulla on nyt siis neljä isompaa avattua tuoksua ja niistä kaksi on tässä nämä Escadat. Kyllä yksi tuoksu varmasti taas pian tulee käytettyä, mutten tuota aio avata varastosta ennen siis tietysti tämän loputtua.

Sesongiltaan tuoksu sopii tietysti parhaiten kesään tai kevääseen, mutta mielestäni tämä on syvempi tuoksultaan ja ehdottomasti voisi käyttää myös syksyn ja joulun aikaan. Tuoksu on kukkaisen makea ja todella naisellinen. Ylänuoteissa on Candy Apple, keskinuotissa ruusu ja alanuoteissa kermavaahto ja vanilja. Aika herkullisen kuulosta! Ja tämä on, olen nyt käyttänyt tätä tuoksua paljon viimeaikoina.

 

*Escada Summer Festival

Keväällä- tai kesällä 2021 ilmestynyt kausituoksu. Olen todella onnellinen, että valitsin näinkin hyvän tuoksun itselleni tehdessäni yhteistyötä Lykon kanssa. Tuoksu tuli valittua sokkona, esimerkiksi tämän kesän Escadan tuoksuista en pidä sitten yhtään. Viime kesänä saatavilla ollut Escada Summer Festival on todella hyvä hajuvesi ja mieluinen itselleni.

Tämä on kyllä keväinen/kesäinen, ehkä voisin joihinkin juhliin laittaa tämän, mutta en usko että tartun tähän syys-talvikaudella niin usein. Tulen kuitenkin juuri erityistilanteissa käyttämään tätä tuoksua. Ylänuotit ovat jää ja kirsikankukat, keskinuottina on vihreä mandariini ja arabianjasmiini. Pohjanuoteista löytyy syvempi santelipuu.

4 kommenttia:

 1. Summer Festival on ihana<3 Mulla on tällä hetkellä viisi noita kesän kausituoksuja (Summer Festival, Flor Del Sol, Sorbetto Rosso, Miami Blossom ja Taj Sunset), joista toi Sorbetto Rosso on mulla jo toistamiseen. Se on yksi parhaimpia Escadan kausituoksuja ja harmittaa, ettei noita vanhoja enää juuri missään myydä. Voisin ostaa kolmannenkin pullon varastoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, että sulla on noin monta tuoksua! Toivottavasti tuo Sorbetto Rosso tulisi siis joskus saataville taas :) Nyt juuri Escadalta tuli uusi tuoksu: Show Me Love, joka on myös pakattu sydämen muotoiseen täysin maalattuun purkkiin. Pitää testata sitä :) Kokeilin myös tuoksuttaa esim Cherry in Japan tuoksua tältä kesältä, mutta tuoksu ei ollut yhtään minun oloinen.

   Poista
 2. Jos ovat kovin makeita, niin eivät ehkä ole minun mieleen. Tuo summer festival kyllä kuulostaa nuottien perusteella hyvältä. Pullot on söpöt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä melko makeita, itse pidän semmoisista kevyistä ja kukkaisista :) Summer Festival on varmasti kyllä monen mieleen. Candy Love on makeampi.

   Poista