Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

04 elokuuta 2022

Esittelyssä Wellaflex 10-in-1 Dry Shampoo

 *-kirjoituksen tuotteet saatu

Wella onkin mulle jo todella tuttu brändi, mutta nyt pääsin kokeilemaan ensikerran heidän kuivashampoo-sarjaa! Wellaflex-kuivashampoot ovat ihanan tuoksuvia, värikkäitä ja persoonallisia kuivashampoita. Oli tosi kiva saada nämä tuotteet kokeiluun ja kävikin niin kivasti, että saan mukaan purkin heti tänään alkaville festareille, kun majottaudun kaverini punkkiin kolmeksi päiväksi. Kuivashampoot on semmonen arjen pelastus, kun ei ehdi suihkuun pesemään hiuksia. Ja tätä tulee varmasti laitettua hiuksiin tämän viikonlopun aikana :)

Testailin tuotteita noin viikon ajan ja nyt päätin vielä nopeasti postata ennen festareita! Tuotetta myy verkkokaupat ja kivijalassa esimerkiksi K-kaupat sekä Tokmanni. Yhden tuotteen hinta on noin 5,50 €.

*Wellaflex 10-in-1 Dry Shampoo Wild Berry Touch 180 ml. Ihana hedelmäinen tuoksu vaikka ei ollenkaan makea. Tämä oli tuoksuista mun lemppari, ehkä kesäisin, joten otan tämän heti käyttööni ja lähtee mukaan festarikassiin!

Kuivashampoot poistavat rasvaisuuden tunnetta hiuksista, jos pesuväli pitenee. Lisäksi Wellaflexin tuoksuvat kuivashampoot tarjoavat raikkauden tunnetta ja vähentävät epäpuhtauksia hiuksissa. Tuote on hellävarainen, ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, ei sisällä sulfaatteja ja näissä on myös UV-suoja joka on hyvä, mikäli hiukset on värjätyt. Tuotteessa on käytettyä luonnollista tapiokatärkkelystä.

*Wellaflex 10-in-1 Dry Shampoo Sweet Sensation 180 ml, makean hedelmäinen tuoksu tässä kuivashampoossa. Testasin kaikki kuivashampoot löytääkseni siis lempituoksuni joka oli Wild Berry Touch. Sweet Sensation on minulle näistä varmaan toiseksi miellyttävin tuoksu. Mielestäni kaikissa koostumus oli sama ja tuote on omaan makuuni hyvä. Tulen varmasti nämä kaikki käyttämään ajan kanssa.

Tuotteiesta ei jäänyt ollenkaan valkoista läikkää tai tahraa hiustyveen, mikä on minusta iso plussa. Lisäksi tämän levittämisen yhteydessä päänahalle tuli mukavan viileä tunne. Itse levitin ainetta sormenpäillä työstämällä ja lopuksi harjasin hiukset. Jotkut kuivashampoot aiheuttaa minulla hiuksien sähköisyyttä, mutta sitä näistä ei tullut. Mielestäni hiukest olivat vielä nukutun yön jälkeen hyvännäköiset, eikä tämä aiheuttanut minulla hiuksissa likaisuuden tunnetta. Myöskään mitään vaaleaa väriä ei karissut esim. vaatteelle pursuttaessa, jota joistain tulee ja näkyy ainakin mustassa vaatteessa heti, jos tuote on vaaleansävyistä. Tämä on siis minun mielestä ihan väritöntä joka on hyvä juttu, sillä jos on tummempi hius, niin ei näe sitä että on levitetty kuivashampoota tyveen.

*Wellaflex 10-in-1 Dry Shampoo Sensual Rose 180 ml, kukkaisin tuoksu näistä kaikista. Jotenkin tykkäsin kahdesta aiemmasta tuoksusta enemmän, mutta tämäkään ei missään nimessä ole huono vaan myös kaunis tuoksultaan. En varmaan tuoksua kommentoinut, mutta mielestäni se on näissä kuivashampoissa sopivan sulava ja mieto. Olen joskus käyttänyt sellaisia tuotteita, joissa tuoksu on voimakas ja pistävä. Wellaflex tuotteissa tuoksu tulee kauniisti esiin eikä ole liian voimakas, mikä on mielestäni plussaa, sillä tuotetta voi käyttää hyvin myös julkisissa tiloissa aiheuttamatta kenellekään harmia. 

Mielestäni nämä toimi hyvin omalle ohuelle ja liukkaalle hiukselle. Oikeastaan tuntui parhailta kuivashampoilta, mitä olen käyttänyt hiuksilleni. Ei tullut sitä lähmäistä tunnetta, joka tulee helposti kuivashampoista. Lisäksi tuote on edullinen ja saa napattua ruoka-ostoksillakin mukaan, hinta siis oli 5,50 € yhdelle tuotteelle ja saatavilla esim. K-kaupoissa. 

Nimensä mukaan tuote tarjoaa 10 hyötyä yhdessä tuotteessa, joka on aikamoinen lupaus. Tuoksun luvataan säilyvän jopa 48 tuntia pitäen hiukset raikkaan tuoksuisina. Laitan vielä listattuna nämä kymmenen hyötyä alle. Mikä tuoksuista olisi sun lemppari?

10-in-1 hyödyt

Raikkauden tunne hiuksissa
Tekee hiuksista puhtaan tuntuiset
Poistaa hiuspohjan rasvaisuutta
Ei näkyviä jäämiä
Raikastava tuoksu jopa 48h 
Ei kuivata
Tuuheuttaa hiuksia
Luonnollisen näköiset hiukset
Hellävarainen tuote hiuspohjalle
Antaa värille ja hiuksille UV-suojan

4 kommenttia:

  1. Tuoksuista hedelmäinen mutta ei makea, kuulostaa hyvältä. :D Itse olen käyttänyt Herbinan kuivasampoota, enkä ole löytänyt sen voittanutta. Toki en nyt ole näitä Wellan testannutkaan, enkä ihan hetkeen mitään muitakaan. :D Monet tuotteet jättää hiukset lähmäsiksi, eikä vie rasvaisuutta kunnolla pois. Tuo Herbinan tuuheuttava on minusta loistava tuote. Tosin tummahiuksiselle ei sovi, koska värjää hieman vaaleaksi, mutta omassa tukassa se ei haittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä kyllä pidin, sillä useista tulee juuri valkoista väriä hiustyveen levittäessä ja näistä ei tullut ollenkaan puuteria :) En ole tuota Herbiinaa koskaan kokeillut ja viime vuosina aina välillä vain ottanut jonkun Batisten käyttöön, mutta ne on mulle kyllä nykyään liian raskaita ja tukkivat ihon/ovat todella puuterisia ja vaaleisiinkin hiuksiin tulee vähän liikaa ehkä jopa sitä valkoisuutta. Nämä oli tosi kiva löytö tämän näytteen kautta :)

      Poista
  2. Mun suosikkini olisi varmasti jompikumpi noista kahdesta ensimmäisestä, ruusun tuoksu/kukkaistuoksut kun ei yleensä oo niin mun mieleen :) Melkeen tekis mieli kokeilla näitä, vaikka oonkin vannoutunut Batisten käyttäjä :D Liian monet kuivashampoot tuo hiukseen rakennetta ja volyymia, kun itse kaipaan niiltä tasan sitä, että ne vie rasvaisuutta pois ja freshaa hiuksia ja päänahkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just kommentoinkin tuohon Minnalle, että Batiste ei ole koskaan ollut mun lemppari vaikka olen sitä juuri kuitenkin ostanut. Minulle tuo Batiste on liian raskas enkä ole enää ostanut niitä viimeiseen vuoteen ollenkaan. Tämä vaikuttaa juuri siltä että saa hyvän "föönauksen" hiuspohja, ei liikaa puuterisuutta ja saa puhtaan hiustyven mukavalla tuoksulla.

      Poista