Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

05 heinäkuuta 2022

BeautyAct Hydra Sheer Loose Setting Powder

Kirjoituksessa *-merkitty mainoslinkkiTänään esittelyssä on*BeautyAct Hydra Sheer Loose Setting Powder. BeautyAct on Kicksin uusi "omamerkki" joka korvasi aiemman Kicksin oman tuotelinjan. BeautyActin tuotteet on neutraaleja ja semmosta peruskosmetiikkaa omilta arvoiltaan, että tuotteet sopisivat kaiken ikäisille ja jokaiselle ihotyypille. Tuotteet ovat 100% vegaanisia ja hajusteettomia.

Minun puuterini on sävyssä "translucent" eli käytännössä väritön/universaali. Aiempi puuterini oli loppumassa joten päätin tilata tämän toisen tuotteen kanssa Kicksin verkkokaupassa. Kuten ylemmässä kuvassa näkee, rasia on aika ison kokoinen. Tämä puuteri on ulkomitoiltaan niin kookas, etten ehkä ottaisi sitä mukaan matkalle tai voisi kantaa sitä ikinä laukussa. Tästä tuotteelle rapsahtaa pitkä miinus. Vaikka rasiasta on jonkunlainen tuotekuva Kicksin sivuilla olin vähän järkyttynyt kun avasin tilaamani tuotteen pakkausta.


Tämä puuteri on silti siis vaalean sävyistä eikä täysin valkoista, kuten jotkut transculent sävyistet puuterit. Tämä pakkaus on normaalisti 19,90 € ja pakkauksen koko on 12g joten tämä on mielestäni melko edullinen siihen nähden. Puuteri tulee varmasti riittämään useamman kuukauden-6kk ajan minun käytössäni. Lopputulos on mattainen ja puuteri on hieman peittävä, mutta lähinnä kiinnittää ja viimeistelee meikin. 

Tämä puuteri ei piilota esimerkiksi Lumenen CC-voiteesta tulevaa kaunista luonnollista hehkua, joka tulee kasvoille, vaan mielestäni on juuri sopivan läpikuultava puuteri. Lisäksi tulos on mielestäni enemmän puolimattainen kuin täysin mattainen, ja tykkään myös siitä, että kasvot eivät mene kuivakoiksi puuterista. Lisäksi tässä plussaa tuosta 360-astetta kääntyvästä läpästä jonka saa siis käännettyä täysin reikien päälle, mistä tuotetta tulee.


Tuotteen normaali hinta on 19,90 €

Halusin kuitenkin nyt lähteä esittelemään tuotetta, sillä tarkempia arvioita teen varmaan turhan harvoin tuotteesta ja tästä löytyi monta erilaista plussaa ja yksi isohko miinus. Tässä alla näkeekin, miten iso "korkki" tuotteella on ja miten paljon ylimääräistä designia on pyöreän purnukan ympärillä. Summataan siis, pakkaus turhan iso, mutta tuotteena mielestäni hinta-laatusuhteeltaan täydellinen. Helppokäyttöinen kansi, joka estää tuotteen leviämisen jos rasia kellahtaa, kun voi kääntää tuon muovi osan reikien päälle. Harmittavan ison rasian vuoksi en osaa sanoa, lämpenenkö ostamaan tätä irtopuuteria uudestaan. 

15 kommenttia:

 1. En ole kokeillut tätä mutta mielenkiintoisen kuuloinen, ja mukava lukea arvostelua ihan yksittäisestä tuotteesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä kyllä löytyi mielestäni kivasti mielipiteitä ja plussaa, joten mukava jakaa vinkkiä

   Poista
 2. Olipa kiva lukea arvostelua tästä, sillä olen harkinnut tämän ostamista, kunhan vanha puuteri alkaa näyttää loppumisen merkkejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tuo suurehko koko ei tule esteeksi, suosittelisin testaamaan. Mielestäni tämä on kyllä ollut todella hyvä puuterilöytö muuten :)

   Poista
 3. Toi kansiosa vaikuttaa kyllä superhyvältä, miksei kaikissa irtopuutereissa oo samanlaista? :D Pakkaus muutenkin on tosi nätti, mutta harmi jos se on kooltaan epäkäytännöllisen suuri :/ Mulla on tällä hetkellä käytössä Ipsyn mukana tullut Complex Culturen irtopuuteri, joka saa kasvot näyttämään tosi kuivilta. Koitan käyttää sitä pois nyt kesällä, kun talvella en mistään hinnasta suostuisi tota kasvoilleni laittamaan. Harvemmin oon enää edes törmännyt noinkin "kuivattaviin" puutereihin, en edes muistanut kuinka inhottavia noi on :D Tää BeautyActin puuteri kuulostaa senkin suhteen huomattavasti paremmalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mulla on niin monesti puuteri kipannu jossakin ja sit puolet on tullut sieltä rei'istä ulos ja kiva yllätys kun avaa purkkia :D Mulla on myös ollut joskus niitä puutereita jolla saa ihoon +10v lisää ikää, kun ne vetävät niin kuivan näköisiksi. Tää on ollut mun suosikki puuteri mun kahdesta puuterista tänä kesänä ehdottomasti :) Jos tuo koko ei tule esteeksi, saatan vain ostaa suosiolla tämän uusiksi kuin lähteä taas kokeilemaan jotain uutta.

   Poista
 4. Onko tuossa puuterissa jotakin kosteuttavia ominaisuuksia, kun nimi viittaisi siihen? Tyyliin siis by Terryn puuteri. Mun pitäisi myös ostaa irtopuuteri, ja testailen nyt näytteitä erisävyisistä Ben Nyen puutereista, joita mm. Wayne Goss on kehunut Youtubessa. Niitä vaan on vaikea löytää EU:sta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itse usko, että millään puuterisella tuotteella voi olla oikeasti hurjasti kosteuttavia ominaisuuksia. Incin lopusta löytyy " Sodium Hyaluronate, Niacinamide" ja Kicksin sivuilla lukee myös sana "kosteuttava" mutten itse yhdistäisi tällaista väitettä yhteenkään puuteriin :)

   Poista
  2. Varmaan totta. Puuterin alle myös laitetaan sellaisia (silikoni)kerroksia, että vaikeaa kuvitella, että puuteri siitä läpi jotenkin "imeytyisi".

   Poista
  3. Sepäs se, jos käyttää primeria, sen tarkoitus on muodostaa suojakalvo ihon ja meikin välille, jota meikkivoiteet tai muut ei läpäise. Jos siis ostaisi kosteuttavaa meikkivoidetta, pitäisi miettiä uudestaan käyttääkö jotain primeria, vaikka minullakin on kosteuttava, niin kuitenkin primerin tarkoitushan ensisijaisesti on suojata iho meikiltä ja pidentää meikin kestoa :)

   Poista
  4. Aivan. Esim. kirjoittelin taannoin omaan blogiini Diorin seerumimeikkivoiteesta, ja olisi kai pitänyt myös mainita siinä yhteydessä, että sen alla ei ole määrä käyttää mitään pohjustustuotteita, koska muutenhan koko tuotteen idea menee piloille.

   Poista
  5. Niin, ja meikin kestoahan voi toki pidentää sillä puuterilla ja meikinkiinnityssuihkeilla myös.

   Poista
  6. Jep! Totta, siksipä vähän epäilen, että tuolle puuterin kosteuttavuudelle ei ehkä niin paljon voi antaa painoarvoa, jos alla on useampi kerros jo jotain muuta, toivottavasti kosteuttavampaa :)

   Poista
 5. Vaikuttaa tosi hyvältä ja tuo kansi on just hyvä. Mulla Paesen irtopuuterissa samanlainen ja tykkään tosi paljon kun siitä helppo annostella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, on kyllä plus ja miinus just koko vs tuo muuten täydellinen ominaisuus irtopuuterissa!

   Poista