Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

01 toukokuuta 2022

Vapputestaus, Cien Neon Splash kynsilakat

 

Ihanaa Vappua! Olen ollut tällä viikolla koiravahtina enkä ole juuri ehtinyt mitään blogi juttuja tekemään. Kirjoittelen nyt reaaliajassa tätä postausta sohvalla istuen puhelimitse. Selailin tällä viikolla mainoksia joita postimies toi ja Lidlin lehdestä silmiin osui uudet Neon Splash sarjan kynsilakat. Kävin tänään aamulla ruokaostoksilla ja päätin ostaa kaksi lakkaa testiin. Nyt kirjoittelen lyhyet arviot näistä tuotteista. 

Antakaa hieman armoa! Mulla ei ole pikakuivattavaa enkä pystynyt siveltimellä siistimään kynsien reunoja lakkauksen jälkeen. 


Valitsin itselleni vähän villimmän värin ja glitterisen päällilakan. Neon vihreä sävy oli mielestäni sopivan rohkea vapuksi ja ihanan pirteä - kyllä tätä tulee kesällä käytettyä. Tämä oli mielestäni turhan ohutta ja litkua. Kolme ohutta kerrosta olisi riittänyt peittävyyteen. Laitoin tätä kaksi kerrosta ja kerroksen viereistä glitteristä päälilakkaa. 


Tuossa kollasin oikeassa ala kuvassa näkee miltä lakka näytti 2. kerroksen jälkeen. Ihan ok, mutta kolmas kerros olisi tarvittu täydelliseen peittävyyteen. Päätin vetää aivan överiksi ja glitterit joka kynteen päälle. Päälilakka oli paljon paksumpaa. Glitteriä irtosi miedosti yhdellä levityskerralla. Koska nämä ovat nyt tismalleen ekaa kertaa käytössä ikinä, kuivui nämä tosi nopeasti. 

Kun menen illalla kotiin aion kyllä siistiä kynsinauhat vielä siveltimellä ja laittaa yhden top coatin jotta lakka kestäisi pidempään. Aika hauskat! Mielestäni lakat toimi hyvin ja oli kiva olla mainoksen uhri. Lakat oli 2€/kpl. 

Vappu meni tosiaan koirien kesken ja tuli syötyä överisti herkkuja. Join kaksi iloista joea kyllä ja nukuin hyvät yöunet! Ihana kun ei ole krapulaa ja voi ulkoilla ilman mitään hedaria näin sunnuntaina. 

4 kommenttia:

  1. Kivan pirteä väri mutta 3 kerrosta olisi liikaa...en muutenkaan ole oikein innostunut Lidlin lakoista :) vappu meni ihan kotosalla, mitäpä huvittaa tehdä kun lunta sataa. Tänään oli cruisingit kylällä ja siinä käytiin mutta tylsästi meni...ei tullut mitään vappusyömisiäkään hankittua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kyllä tuo glitteri sitten piilotti läpikuultavuutta hyvin ollessaan se kolmas vimonen kerros. En kyllä ihan heti osta uudestaan Lidlin lakkoja :) Katsoinkin sun IG:stä sen cruisi kuvan! Kiva, että tuli edes käytyä ajelulla! Jotenkin en oo semmonen juhlapyhien-ryyppääjä itsekään, että ei oo pakko olla mitään erityistä ohjelmaa sovittuna.

      Poista
  2. Ihana väri! Sopii loistavasti kesään ja just tällaisiin juhlapyhiin, kuten vappu :) Kolmea kerrosta en ikimaailmassa tosin jaksaisi itse lakkailla, kun se kaksikin tuottaa jo haastetta :'D Eipä sillä, en mä kynsiäni kovin usein lakkaile, vaikka nyt siihen onkin taas pitkästä aikaa mahdollisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tää on kyllä ihana ja mitä erikoisempi ja hirveämpi väri joidenkin mielestä on niin sen upeammat nämä mun silmissä ovat :D Hyvin on pysyneet tämän ekan päivän, ei mitään halkeilua tai katoamista havaittavissa ^_^

      Poista