Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

10 helmikuuta 2022

Lyko Plaza Beauty Box no. 3

Kirjoitus sisältää -merkittyn affiliate linkin

Ajattelin tulla esittelemään Lykon Plaza Beauty Box numero 3. blogin puolelle. Tämä kauneusboksi on jo myyty loppuun ja sen jälleenmyyntihinta on ollut 29,90 €. Tykkään paljon *Lykon erilaisista ystävänpäivänä, kesänä ja jouluna ilmestyvistä lahjapakkauksista. Ne ovat aina hieman edullisempia ja niissä on usein jokaiselle jotain. Uskon, etten enää tule tilaamaan kuukausittaista kauneustilausta, vaan näiden lahjapakkauksien tilaaminen tulee olemaan se mun juttu. 


Lumene Lähde Nordic Hydra Oil-Coctail, tätä tuotetta en ole aiemmin kokeillut. Tätä on kiva päästä kokeilemaan! Sisältää prebioottista ksylitolia, pohjoista lähdevettä, luomukoivunmahlaa ja mustikansiemenöljyä. Tuote sopii kuivalle ja pintakuivalle iholle. Tämä on vähän seerumimainen tuote, joten sopii aamusin ja iltaisin voiteiden alle levitettäväksi. 

LH cosmetics Fantastick Multi-use Lipstick, sävyssä Ametrine. Tämä on kosteuttava, läpikuultava ja parfyymiton huulipuna joka sopii myös levitettäväksi poskelle poskipunana. Huulipunalla on SPF15. Tämä sävy on oikeasti hieman tummempi kuin kuvassa näkyy. Se on kylmän liilan värinen. En ihan innostunut väristä, mutta pitää katsoa avaanko tämän myöhemmin omaan käyttööni. 

Clarins Natural Lip Perfector, sävyssä 17 Intense Maple. Kosteuttava, geelimäinen huulikiilto, jota on helppo levittää pörröisen aplikaattorin läpi samalla, kun tuotetta saa puristettua ulos tuubista. Tuote maistuu hyvältä ja sisältää esimerkiksi sheavoita. Mulla on ollut yksi nuden persikkainen sävy aiemmin ja se klassinen pinkki. On kiva saada tämä vähän tummempi sävy myös tästä sarjasta käyttöön. Clarinsin Natural Lip Perfector -sarja on yksi parhaita huulikiiltosarjoja joita olen käyttänyt.


Dermosil Selftanning Mousse, aurinkotuote, jolla saa helposti purkkirusketuksen mihin aikaan vain vuodesta. Olen oikeasti testannut tätä tuotetta jo pari vuotta sitten ensimmäisen kerran ja se on mielestäni hiukan tahmainen. Juuri nyt mulla on jo aika paljon itseruskettavia tuotteita kaapissa, joten ei tule kyllä ensimmäisenä käyttöön. 


Continu Bamboo Refreshing Shampoo, boksi sisältää hassusti yhden irto-shampoon ja yhden shampoo+hoitoaine parin. Olen testannut Continulta yhden hoitoaineen, joten on tosi kiva saada tämä shampoo testiin. Mulle heti ensimmäisenä plussapisteet tästä pumppupullosta. Tykkään pumppupulloista, vaikka pohjalle voi jäädä hieman tavaraa käyttämättä. Sisältää aokado-öljyä, arganöljyä. bambu-uutetta ja hylauronihappoa. Kyseessä on kosteuttava ja hoitava shampoo, otan tämän testiin heti kun nykyinen shampoo suihkussa tyhjenee. 

Antonio Axu Volumizing Shampoo + Contidioner, sarjan tuotteet sisältää rypäleuutetta ja riisiproteiinia. Tuotteiden luvataan tehdä ohuista ja lättänistä tuotteista paksut ja elävän näköiset. Otan nämä joskus testiin siten, että käytän niitä yhdessä samaan aikaan. Usein tuntuu, että hiukset on aika littanat, varsinkin kun talvella pidän aina hattua ulkona päässä.


Love beauty and Planet hydrating infusion sheet mask, kiva saada maski tästä boksista. Tykkään kyllä love and beautyn maskeista, mutta en tiedä, tuleeko kookoksen tuoksuinen sheet mask kasvoilla olemaan lempijuttuni. 

Humle Apelsini, vain ruotsinkielisin tekstein varustettu kasvoöljy. Tuotteesta löytyi googlaamalla tietoa, että se sisältää kylmäpuristettua jojobaöljyä, aprikoosinsiemenöljyä, risiiniöljyä, antioksidantteja ja vitamiineja A, B, D ja E. Tuote oli jopa ilmeisesti 40 euron arvoinen, aika arvokas tuote. Taitaa olla ruotsalaista tuotantoa ja on varmaan vähän vastaava kuin meillä Saaren Taika tai joku muu käsintehty ihmetuote.


Kokonaisuudessaan miellyttävä sisältö tuotteita testiin! Pidin boksista paljon ja uskon, että näistä tuotteista lähes kaikki saan käyettyä itse. Ainoa on tuo yksi hieman tumma huulipuna omaan makuuni. 

4 kommenttia:

  1. Olipas kiva boksi, tykkään noista Clarinsin huulivoiteista todella paljon! Love beauty and Planetin tuotteet pn olleet poikkeuksetta hyviä, etenkin sarjan vartalogeeli ja hiustuotteet on olleet tuoksumaailmalta ihania ja muutenkin mieluisia.

    Täytyykin käydä varmistamassa et tykkään sun FB-sivusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä tuli paljon tuotteita omaan käyttöön ja nämä varmat brändit tässä on ainakin mieluiset :)

      Poista
  2. Tosi hyvä sisältö tässä! Clarinsin huulikiillot on aivan ihania<3 Itseruskettavalle mulla ei välttämättä olisi niin ollut käyttöä, mutta muuten sisältö vaikuttaa sellaiselta, mikä olisi ihan kokonaisuudessaan päätynyt käyttöön mulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä oli musta todella ihanat tuotteet ja valitsin boksin, koska shampoo+hoitoaine puoli oli vähän tyhjentynyt ja halusin piristää itseäni boksilla joka tulisi varmasti käyttöön :)

      Poista