28 lokakuuta 2021

Ciaté London Mini Mani Month Set


Meinasin seota kun katselin kaikkia eri vaihtoehtoja, Lyko Skinderella ja K-Beauty joulukalenteri: Let Your Skin Bloom oli ne mitä mietin eniten. Sitten törmäsin mahdollisuuteen tilata Ruotsista melko kohtuulliseen hintaan Sephora Favorites Julkalenderin. Pitää katsoa jos sen arvo laskisi vielä, kun se oli syksyllä jo aikaisessa vaiheessa alennusmyynnissä. Ehkä eniten jännittää tilata kalenteri aivan sokkona tietämättä mitä siinä on. Päädyin siis hankkimaan itselleni aivan yllättäen ja samalla kertaa tilasin ensimmäistä kertaa LF:n kautta.


Ciaté London Mini Mani Month Set
66,95 € ostettu Lookfantasticista 

Olen siirtynyt siis kynsilakkaamiseen kesällä 2021 kun akrylaattiallergia alkoi selkeästi reagoimaan geelilakkauksiin. Päädyin hankkimaan itselleni adventtikalenterin jossa onkin Ciaté Londonin kynsilakkoja! Kalenterin kerrotaan olevan ympäristötietoinen ja sisältö on 80% luonnollisista ainesosista ja sisältää biohajoavaa glitteriä. Mielestäni paketissa plussaa se, että se ei ole kauhean kookas vaan mahtuu pieneen ja kalenterin saa helposti kierrätettyä pahveissa joulun jälkeen.

Kalenterin arvoksi etukäteen on ilmoitettu £150! Alkuperäinen myyntihinta briteissä on £59, tähän LF:n hintaan on varmasti pistetty tulleja/veroja joita tuotteen siirto Ruotsin varastoon on heille kustantanut. Mielestäni hinta on kohtuullinen ja yhden luukun hinta on 2,80 €.

Adventtikalenterin teemana on Mini-Mani Month eli kuukausittaiset manikyyrit. Tästä saa kivasti erilaisia kynsilakkoja sitten käyttöön.

 

Spoiler: Sisältää 22 Mini-kynsilakkaa, yhden täysikokoisen kynsilakan ja yhden Deluxe Watermelon Burst Hydrating Primerin. Alla näkyvässä kuvassa selviääkin, että tässä takakannessa on kalenterin sisältö/värit/lakat esiteltynä. Mielestäni plussaa siitä, että tämä ei sisällä yhtän mitään turhia kynsiviiloja, leikkureita tai vastaavia oheistuotteita. Osa sävyistä näyttää vaaleilta, mutta tässähän on siis top+base coatit oikealla alhaalla joten ne on siis läpinäkyvät eikä kalenteri sisällä kolmea valkoista lakkaa :) Tässä näyttää olevan mukavia murrettuja värejä ja pari pastellista sävyä keväälle!


6 kommenttia:

 1. Kiva kalenteri jos kaipailee uusia kynsilakkoja :) eikä ole hinnalla pilattu ja nuo minipullot saattaa joskus käyttää loppuunkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tää on hyvää vaihtelua eikä tuu turhia naamarasvojakaan! Mun mielestä tää on kohtuuhintainen :)

   Poista
 2. Onpa kiva kalenteri :) Oon joskus käyttänyt jotain Ciatén kynsilakkaa ja se oli laadullisesti tosi hyvä! Ihanan monipuolisesti näyttäisi olevan eri sävyjä ja mahtavaa, ettei mukaan ole lisätty mitään turhia härpäkkeitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin juuri Ciaten luomiväristä olen pitänyt kovasti :) Ja plussat kyllä ettei ole just kynsiviilaa tai mitään appelsiinitikkuja tässä setissä!

   Poista
 3. Olin sikapettynyt viime vuotiseen Essie kalenteriini sen sisältämien useiden samankaltaisten sävyjen takia, mutta nyt rupes houkuttamaan, vieläköhän näitä löytyis... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tarkistaa! Myös Lykon sivuilla nyt näkyi Opin kalenteri mutta se ei vieläkään ollut tilattavissa joten vaikea sanoa onko se vasta tulossa myyntiin :)

   Poista