Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

12 kesäkuuta 2021

Hutiostokset, kesäkuu 2021


Joskin moni kirjoittaa aina kuukauden suosikeista, ajattelin, että kirjoitan välillä tällaista sarjaa hutiostoksista. Eli mitkä eivät olleet sitten niin hyviä, kuin olisin toivonut. Ehkä en joka kuukausi saa juttua aikaan, mutta nyt tuntuu että meikkikaapissa on pari tuotetta jotka oikein harmittaa ja haluan niistä kirjoittaa.


Rituals Sugar Love Sparkling Body Mist, arvo noin 120 KR

Tästä vain ei tullut niin hyviä tuoksu-fiiliksiä, kuin odotin Ritualsilta. Tämä on todella makean tuoksuinen ja ei oikein säily keholla ehkä toivotusti. Tulee varmaan kohtaamaan loppunsa WC:n raikastimena. Rahaa tähän meni noin 12 euroa, ostin Sephorasta tämän erikseen netistä.

Too Faced Peach Mist Mattifying Setting Spray, arvo noin 214,5 KR

Mistä nyt alottaisi. Tuoksu ei ole mikään ihana persikka (kuten vaikka ne persikkakarkit) vaan todella makea ja esanssinen. Lisäksi tämä roiskii suihkuttaessa välillä isoja läiskiä kasvoille ja jokin ainesosa saa läiskistä jotkut muuttumaan valkoiseksi iholla. Eli joudun sitten häivyttämänä läiskiä naamalta sormin tai siveltimellä. Ei siis toimi, oli vielä tarjouksessa noin 24 euron hintaan. What a waste, olen tätä nyt kuitenkin koittanut tunnollisesti kuluttaa pois arkimeikeissä.

Alla vielä kuvaa tuosta suuttimesta, vaikka tuota aina putsaisi, niin silti kasvoille voi tulla ns. kalkkimaisia tahroja ja niiden valkoinen sävy/reunus pitää häivyttää pois. Ei kuulu kyllä meikinkiinnityssuihkeen ominaisuuksiin.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick, arvo noin 21,90 €

Mattahuulipunat on semmoinen viha-rakkaus juttu. Ne on ihania, mutta oikeasti hyviä on vaikeata löytää. Tämä huulipuna muuttuu huulilla päivän mittaan murusiksi ja oikein ruman näköiseksi, uppoaa huulten juonteisiin ja kun väri on tuollainen vaalean pinkki eikä esim joku huulten sävyä lähellä oleva punainen tai nude, niin näky ei ole kaunis. Tuote oli tällainen heti kun sen avasi eli ei ole nyt kuivumisesta kiinni. Joudun käyttämään tämän kanssa huulikiiltoa. Kuvissa kyllä näkyy, että sävy on todella kaunis. Tietysti kädellä näyttää hyvältä kun kuva on otettu juuri levityksen jälkeen. Tunnin parin päästä tilanne olisi varmasti täysin toinen myös kädessä jota käyttää kokoajan vaikka kirjoittamiseen tai puhelimen selailuun -kuten suussa normaalit liikkeet.

We Care Icon Magnetic Eyes eyeliner, arvo noin 7,50 €

Ajattelin, että otan tämmöisen "WWF" meikin, ja teen paremman teon. NYX:n Epic Ink Liner menee siis ihan samoissa hintaluokissa. Valitse se. Tämä eyeliner on erittäin kiiltävää ja lisäksi läpikuultavaa. Eli saa laittaa monta kerrosta tai pitää ihan oikeasti laittaa eyeliner-sivellin kokonaan sisällä ja ns. hölskytellä, että saa kunnolla väriä tuohon. Tämä on ollut siis 1 kuukauden vasta auki joten vaikuttaa olevan ihan ominaisuus. Alla näkyy tuo läpikuultavuus, samasta "tankkauksesta" tehty pari vetoa ja sävy alkaa menevään läpinäkyväksi. Lisäksi on melko kiiltävää, kuvassa on jo kuivahtanut. Mielestäni ei missään ole tietoa että tuote olisi kiiltävä, joten odotin olevan aika mattainen kuten yleensä kaikki eyelinerit.


Viva La Diva Metallic Eyeshadows & Liners, arvo noin 18,50 €

Tämä on harmittanut. Halusin joskus värikkäitä luomivärejä, niin ostin tämän. Tuotteet ovat kuitenkin glitterisiä/shimmaavia ja aika helposti varisevat vaikka koittaisi käyttää kiinnityssuihketta. Näkyy myös tuossa paletissa, että aika likaiseksi menee ja vain kerran olen käyttänyt tätä sen jälkeen, kun reunat olen viimeksi putsannut. Tämä on jäänyt vähän käyttämättä kaikkien vuosien aikana ja joihinkin sävyihin hädin tuskin on tullut koskettua. 


Onko jotkut näistä tuotteista teille tuttuja tai olisiko joku näistä teidän suosikki/vakkari ja ihmettelette, mitä se tekee tällä listalla? Jos joku haluaa nämä puoliksi käytetyt tuotteet voin sovitusta summasta lähettää nämä postipakettina perille, sähköposti oikeassa reunassa. En voi uskoa että näihin on upotettu 84 euroa rahaa siis suorastaan hukkaan. Harmittavaa!

4 kommenttia:

 1. Hutiostokset ovat niin harmittavaisia aina :/ Mulla ei tuota Jeffree Star Cosmeticsin huulipunasävyä ole, mutta monia muita löytyy. Muutamiin laadullisesti heikompiin yksilöihin olen törmännyt, vaikka pääosin ne mielestäni toimivat hyvin. En tiedä, mikähän tuossa voisi sitten olla vikana, että toimii noin huonosti :/ Harmi myös kuulla, ettei tuo Ritualsin vartalotuoksu ollut kovin hyvä, sillä tuo on ollut mun toivelistalla jo jonkin aikaa. Taitaa jäädä hankkimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan noissa Jefreen punissa sitten laatuheittelyä? En usko, että tulen enää ostamaan Jefreeltä mitään matta-liquid punia.

   Tietysti jos pääset jossain tuoksuttamaan tuota Ritualsin varatlotuoksua, niin pääset arvioimaan onko se itsellesi mieluinen. On tuo kiva lisä suihkun jälkeen, mutta tuoksu kyllä katoaa nopsaan eikä ole 'kummoinen' omaan makuuni juuri :)

   Poista
 2. Hutiostokset ei toki ole kivoja, mutta tykkään kun ihmiset kirjoittelee näistä rehellisesti! Toi TF:n suihke vaikuttaa ihan joltain maanantaikappaleelta, voiko oikeesti olla että noi on kaikki yhtä huonoja laadultaan kun toi sun, kun kyseessä on kuitenkin ton tason brändi :O Ihan uskomatonta, eihän tota suihketta voi käyttää! En itsekään jaksaisi alkaa mitään pisaroita häivyttelemään kasvoilta, siinähän menee jo se koko suihkeen idea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tekee mieli avautua ja nyt on pyörinyt pöydällä näitä hutiostoksia joita olen tunnollisesti yrittänyt saada käytettyä. Varmaan aikansa näitä jaksaa yrittää käyttää mutta kun ovat suoraan sanottuna niin paskoja, varmaan aika nopsaan lähtee roskiin.

   Poista