14 syyskuuta 2020

Meikki: Viikonlopun luukki


Hei,
tätä palettia on tullut nyt kesän aikana kulutettua aika paljon. Siinä on hyvät lämpimät sävyt arkeen ja ne mielestäni on helppo häivyttää luomelle ja ne sopivat kaikki hyvin toistensa kanssa. Paletti on siis Cíate London Trend Edit -joka on tullut monelle varmasti viimevuonna Glossyn joulukalenterissa. Tämä oli luukussa 24 ja oli arvoltaan noin 25 €, eli edullinen ja toimiva paletti. Tämän kanssa hinta ja laatu on kohdannut kivasti. Glitteriset värit ovat hieman tahmaisia mutta pysyvät hyvin silmillä koko päivän.

Koska tämä on ollut nyt suuressa suosiossa, koitin viikonloppuna napata pari kuvaa meikistä puhelimella. Jotenkin harmiksi kuitenkaan kuvat ei ole sitten rajattuna niin hyviä laadultaan, mutta kun päätin kerrankin meikkiä esitellä, niin sitten esitellään.


Meikistä kuvaa silmät auki, tässä meikissä olen melkein koko silmäluomen ympärille tehnyt varjostuksen vaalealla sävyllä ja sisäsilmäkulmaan sekä liikkuvalle luomelle olen laittanut vaaleaa glitteriä paletin oikeasta alareunasta ja keskelle liikkuvaa luomea oranssin sävyistä glitteriä. Eyelineri ja irtoripset sitten täydentävät tämän lookin! Alla kuvaa silmät kiinni. Pakko myös todeta että rajaan hailakasti aurinkopuuterilla kasvot ja lisään hieman hohtoa ja poskipunaa, mutta näihin kännykkäkuviin nämä oli hävinnyt täysin.


Primer: Smashbox Photo Finish Smooth & Blur Primer
Meikkivoide: Lumene CC-voide sävy Light
Peitetuote: Vichy Dermablend SOS Peiteväri
Puuteri: Bella Pierre Banana Setting Powder
Poskipuna: Makeup Revolution Blush palette - kuva alla
Aurinkopuuteri: Makeup Revolution Bronzer palette - kuva alla
Kulmat: NYX Tame&Frame Brow Pomenade sävy Chocolate
Ripsiväri: Dermosil Maximising Moist Proof Mascara
Silmänrajaus: Rimmel Glam'Eyes Liquid Eye Liner
Luomiväri: Ciate London Trend Edit palette
Ripset: Eylure Flutterly Light Cayenne
Kiinnityssuihke: NYX Matte Finish Makeup Setting Spray
Huulikiilto: Buxom Full-On Lip Polish 

Nämä paletit on mun pitkäaikaisimmat poskienkorostuspaletit viime vuosina. Tämä poskipuna-paletti on ollut ainakin ankaralla käytöllä ja siitä on kansi irronnut, kun se on jäänyt tippuvan taulun alle. Nyt musta alkaa tuntua, kun sitä olen pitänyt melkein 8 kuukautta vielä kehissä ilman kantta, että alkaa aika tulemaan vastaan. Keltainen highlitteri tuosta paletista on ollut mun lemppari.

Tämä bronzer -paletti on myös ollut todella paljon mun mieleen, ja huomasin vastikään, että tätä ei enään myydä tai ei ole toistaiseksi saatavissa. Tuossa on hyvin sävyjä ja riittää pitkään kyllä käytössä. Saattaa olla kuitenkin, kun molemmat on jo useamman vuoden ikää takana, että nämä lentävät kohta eteenpäin että pääsen nauttimaan niistä mun uusista paleteista joita olen tämän vuoden aikana hankkinut. 

Ps. Onko kenelläkään vinkkejä miten otatte kuvia meikeistä? Saatteko otettua kameralla mitenkään kuvia, onko teillä etälaukaisin? Miten näiden ottamisessa voisi kehittyä, vai onko teillä kuvaaja käytössä ja miten koulutitte kuvaajan hommaan? :D Kiitos!

1 kommentti: