Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

16 joulukuuta 2019

Joulukalenterin luukut 9-16


Noniin, jatketaan taas siitä, mihin edellisissä luukuissa jäätiin, eli seuraavat kahdeksan luukkua Glossyboxin joulukalenterista! Luukku 9: Manna Kadar Lash Extending Primer, ripsiväriprimeri. En ole oikein näiden puolesta, sillä mulla kyseiset tuotteet eivät vain toimi odotuksen mukaan -kerrostan ennemmin tavallista ripsiväriä. Otan tämän nyt kuitenkin kokeiluun, tuotteelle ilmoitettu arvoksi 21 € / 8 g.


Tästä tuotteesta en oikein innostunut myöskään, Luukku 10: Nail Inc Golden Days Ahead Nail Polish, kynsilakka. Tuotetta luvataan runsaspigmenttiseksi ja kyseinen brändi on voittanut myös joitain palkintoja hyvistä kynsi-tuotteistaan. Tuotteen arvo on 12 € / 14 ml.


Luukku 11: Luxie 207 Medium Angled Shading sävyssä rose gold tullut luomivärisivellin. Tämä on koko joulukalenterin ainoa sivellin ja tosi kiva aina mun omasta mielestä saada siveltimiä, ne ei ole kalliita, mutta niitä ei vain tajua ostaa itse lisää. Tuote on valmistettu hypoallergisista vegaaniystävällisistä materiaaleista. Arvoa siveltimelle on 10,70 €.


Luukku 12: Annemarie Börlind Eye Wrinkle Cream, silmänympärysvoide. Tuotetta kuvaillaan rikkaaksi sy-voiteeksi, sisältää porkkanauutetta ja seesamiöljyä. Koska nämäkin on nykyään mulle aika tavanomaista kulutustavaraa, on kiva saada uusia tuotteita myös kokeiluun. Vaikka olen vielä nuori, ei koskaan kannata jättää ihon hoitoa vähälle, siten voin ennakoida sen ulkonäköä vanhemmille päiville asti. Tuotteen arvo on 19,90 € per 20 ml.


Luukku 13: Hey Honey Sweet Treat Wild Berry And Honey Yogurt Recovery Mask, kasvonaamio. Olipahan todella pitkä nimi tuotteella. Rauhoittava ja kosteuttava kasvonaamio hoitamaan kasvojen ihon pehmeyttä ja joustavuutta. Tuote on paraben-free, phthalate-free ja cruelty-free. Tälle hintaa on 69 € / 70 ml, laatikossa tuli 30 ml koko jota kyllä testaan mieluusti!


Luukku 14: Bellapierre Cosmetics Ltd HD Finishing Powder, irtopuuteri. En ole mikään irtopuuterien rakastaja, vihaan siis oikeastaan sitä pölinää. Olen viimeaikoina saanut vain irtoluomivärejä muista kauneuslaatikoista, joten oikeastaan puuteria onkin kiva kokeilla, jos mieltymys olisi muuttunut. Mattainen, kiinnittää meikin, vegaaninen tuote, mainostetaan sopivan "bakingiin". Tuotteen arvoksi ilmoitettu 29 € / 6 g.Luukku 15: MUDMASKY Hair Mask, Scalp Treatment & Miracle Shampoo, yhdistelmätuote? Nimessä luvataan aika paljon kaikenlaista ja tuote sisältää esimerkiksi argaaniöljyä, moroccan mudia ja kukkia. Tuote on kuvattuna tuote-esittelyssä sovellettu monikäyttötuotteeksi ja sopii kaikille hiustyypeille. Maskin luvataan korjaavan, kosteuttavan ja voimistavan hiuksia. Arvoksi on ilmoitettu 29 € / 75 ml.


Luukku 16: 3IN1 Makeup The Cream Eyeshadow, sävyssä 313 Light Brown. Tuote on kultaisen kuparinen ja tosiaan nestemäinen. En käytä nestemäisiä luomiväriä, sillä ne jäävät luomieni juonteisiin. Tuotetta kehutaan pigmenttiseksi, pitkäkestoiseksi ja sopii myös silmänrajaukseen. Arvoa sillä on 12,95 € / 3 ml.


Kuvassa luukut 9-16, tämä osa kalenterista ei ollut kaikilta osin niin täysin minun mieleeni. Onneksi tuotteita voi antaa aina eteenpäin, jos sopivia ei osu kohdalle. Toisen setin arvo on 164,10 €.  Yhteenlaskettuna edellisiin luukkuihin, saatujen tuotteiden arvo on 263,90 €, boksissa luvattiin olevan arvoa yli 400 euron edestä, joten todellinen loppusumma selviää seuraavassa, viimeisessä postauksessa! 

2 kommenttia:

  1. Luxien sivellin olisi näistä kaikista ollut mulle mieluisin :) Tykkään myös ripsiprimereista ja mulla onkin sellanen päivittäin käytössä. Joten vaikka Manna Kadar ei brändinä oo se kaikkein mieluisin, olis toikin varmasti päässyt käyttöön! Kiva sisältö kaiken kaikkiaan näissä luukuissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Luxien sivellin on oikein kiva, mutta tuotteista on nyt tullut käytettyä myös yllättävän paljon bellapierren irtopuuteria, mutta se on ihan arkimeikissä käytössä. Haluan kyllä pian kokeilla tätä hius-muta-maskia.

      Poista