Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

18 marraskuuta 2019

Meikki: Hillityt Glitterluomet


Moikka, nyt taas vuorossa vähän meikkipostausta. Tämä meikki on viime perjantailta, jolloin loin itselleni mahdollisimman vähin tarvikkein voimin kivan meikin -joka sopisi arkeen ja iltaan. Tässä on käytössä hillittyä glitteriä, joka tuo säihkettä iltaan ja sopii luonnolisuuden puolesta myös arkeenkin. Jostain syystä kuvien laatu näyttää kärsineen melko paljon siirrossa tai olen ladannut ne turhan matalakokoisissa tiedostoissa ja niistä tuli vähän pikselisemmät. 

Kirjoitus sisältää mainoslinkkejä.


Luomille tuli käytettyä viimejouluna ostamaani Smashboxin Major Metals Eyeshadow -palettia, kyseessä on limited edition, mutta vastaavia paletteja on jatkuvasti myynnissä Kicksillä. Kuten kuvasta näkyy, tämä on todella glitteristä ja melko pigmenttistäkin, ja tästä syystä paletti on vähän jatkuvasti sottaisen näköinen.

Tässä meikissä tuli käytettyä paletin kahta isokokoisinta perusväriä, Chandelier ja Rose Plated. Lisäksi meikin pohjaan tuli myös vähän punaista väriä: Heat Index.


Mukana myös tummansävyinen huulipuna NYX Liquid Suede Metallic Matte -mattahuulipuna, sävyssä Biker Babe. Sävy on tosiaan myös metallin hohtava ja melko räikeä, nämä Suede -sarjan mattahuulipunat on mun mieleeni ja voisin hyvin ostaa näitä jatkossa paljon kalliimpien mattahuulipunien sijaan käyttööni. Kyseinen sävy on myös saatavilla Kicksiltä.

Käytän satunnaisesti vielä vanhoja lävistyksiäni, jotka nyt näkyvät tässä meikissä. Muutenkin kasvojen ilmeeseen vaikuttaa näiden lisäksi todella paljon kulmakarvat, jotka ei multa onnistu välillä sitten millään. Nyt näissä kuvissa kulmat näyttävät ihan kivan muotoisilta, mutta usein teen aivan liian paksut kulmat. Vaikka katsoisi toisten tekemiä tai mitä vain opetusvideoita, on jo tottunut itse tiettyyn tekniikkaan kulmia luodessa. Mulla on todella vaalea karva, jonka takia olen aina tehnyt kulmani, enkä voisi kuvitella että kulmani olisivat yhtä vaaleat kuin hiukseni -sillä ne eivät ole paksut ja voimakkaat. Eli ne olisivat täysin näkymättömät, ilman tätä vaivaa. Tuuheat, paksut ja näkyvän vaaleat kulmathan sopisivat oikein kivasti, kun ne toisivat kasvoille ilmeet.


Meikkivoide Maybelline Dream Matte Mousse - sävyssä Ivory
Poskipuna/korostus Manna Kadar blush set
Kulmat Ardell Brow Pomade - sävyssä Medium Brown
Ripsiväri Lumene Essential Volume Mascara - sävyssä Black
Silmänrajaus NYX Matte Liquid Liner - sävyssä Black
Ripset Kiss Eyelashes
Huulipuna NYX Liquid Suede - sävyssä Biker Baby

2 kommenttia:

 1. Tosi kiva ja hillitty meikki joka sopii hyvin arkeen :)

  Aika jännä miten tuota glitteriä ja luomiväripölyä lähtee napeista noin paljon :D Mä olen palettien kanssa niin fanaattinen siisteydessä että putsaan aina kaikki irtohippuset pois jos niitä pääsee karisemaan paletin reunoille :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä irtoaa niin paljon, mäkin aina silloin tällöin putsaan mun palettien reunat pölystä, mutten säännöllisesti kun se ei häiritse niin paljon :)

   Poista