Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

10 syyskuuta 2019

Kesän 2019 meikkiroskat


Heippa, nyt on aika postata kesällä loppuun kuluneista tai muista meikeistä, jotka meni roskiin. Tässä postauksessa siis keskitytään viimeisten muutamien kuukausien aikana loppuneista meikkituotteista ja siitä, ostaisinko niitä uudestaan vai en. Joihinkin lähes täysiin kokeiltuihin tuotteisiin en viitsi paneutua, sillä ne ovat olleet suoraan sanottuna pettymyksiä. Eli roskiin meni myös tuotteita, joita en käyttänyt loppuun.


Sensai Lumious Sheer Foundation sävyssä Light Beige (54,50 € / 30 ml): Todella ohut meikkivoide joka jää läpikuultavaksi, kuivuu nopeasti kasvoille. Meikkivoiteen purkissa sisällä kuula, joten luulisi nopeasti sekoittuvan kunnolla. SPF 15. Peittävyys heikkoa, joten en ostaisi tuotetta uudestaan.

Diorskin Nude Teint Édant Skin-Glowing makeup foundation sävyssä 022 (lopetettu, n. 64 € / 30 ml): Todella peittävä ja ihana meikkivoide, jättää heleän ihon ja sopi hyvin kesällä mun iholle, kun otin vähän lämpimämmän sävyn. Harmittaa kovasti, kun tämän valmistus "loppui". kun meikkivoiteita uudistettiin. Ostan kyllä varmasti vielä joskus uuden Diorin meikkivoiteen.

Makeup Revolution Concealer & Definer sävyssä C1 (5-6 € / puikko): Kesti vähemmän aikaa käytössä kuin odotin, eikä levittynyt mun kasvoille riittävän pehmeästi -oli vähän jähmeää, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi vahamainen? Ei mene mulla jatkoon, vaikka on yksi Cocopandan kehutuimpia peitepuikkoja.

Isadora Cover Up Longwear Cushion Concealer sävyssä Fair Blonde (23,50 € / 4,2 ml): Oli mielestäni miellyttävä käyttää kynämäisyyden puolesta, pehmeä karvatyyny myös oli hyvä tuotteen levitykseen. Sävyjä oli myös kiva kirjo, tätä voisi käyttää ehkä myös halutessaan contouraamiseen. Kyllä varmasti voisin ostaa tämän uudestaan heti.


Seuraavaksi lyhyt listaus tuotteista jotka olivat pettymys ja ne on tullut kauneusbokseissa tai olen saanut ne käyttööni. Tuotteissa mua ei sytytä mikään, haluan aina ennemmin paletin, enkä yksittäin pakattua luomivärikiekkoa. Lisäksi irtopuuterit ja luomivärit ovat aina ollut mulle liian sotkuisia enkä välitä niiden käytöstä. Manna kadarin luomiväri -puuteri oli myös melkoinen pettymys eikä tartu tai toimi siten että saisin tarpeeksi terävät "insta browt". Cougarin 3-sävyn paletti oli pettymys vain siksi että sävyt olivat huonoja, näille turhakkeille en lähde edes hinta-arvoja kaivamaan.

Ei suosituksia millekään näistä tuotteista:
Cougar 3 Shades of Nude eyeshadow
Manna Kadar Prow Powder
Bella Pierre Cosmetics Loose Eye Shadow sävyssä Champagne
Glazel Loose Eye Shadow sävyssä G1
Affect High Pearl Eye Shadow


Dermosil All-In-One Mascara (9,80 € / 10 ml): Yksi mun suosikkiripsareista of all time, sillä se ei varise tai leviä mun käytössä ja sitä saa kerrostettua. Tietysti vedenkestoisena ripsarina putsaaminen ilman lämmintä vettä ja öljyistä putsaria haastavampaa -eli ei herkkäsilmäisille. Ostaisin jälleen lisää.

Bronx Skinny Mascara (täysikokoinen 9,90 € / 12 ml): Tämä testeri-kokoinen ripsiväri oli mun omaan mieleen huono ja se johtui täysin tuosta applikaattorista. Tykkään siitä, että ripsivärissä on harja, tällä tunnuin osuvan entistä enemmän luomiin. En pistäisi ostoskoriini.


En ole myöskään mikään kovin aktiivinen tai innokas näiden in-liner kajaalien kanssa. Näitä nyt on vain tullut vuosien varrella vastaan ja oli aika heittää niitä myös pois hygieniasyistä ja päiväykset ovat varmasti paukkuneet näissä kaikissa yli. Arvioisin näiden olevan noin 3-10 € luokkaa, koska nämä vain suhraantuvat mun käytössä en ostaisi kyllä enää kajaalikyniä omilla rahoillani.

Roskiin meni:
Isadora Inliner Kajal sävyssä Blonde
Essence Kajal Pencil sävyssä White
Dermosil Eye Pencil sävyssä Black

6 kommenttia:

 1. Cougarin paletti lähti mullakin eteenpäin heti, en tainnut edes swatchailla sitä. Ei vaan tule tollasiin pikkupaletteihin tartuttua, plus veikkaisin että multa löytyy hitusen myös laadukkaampia luomivärejä mitä toi oli :D Multa löytyy toi samainen IsaDoran vaalea kajalkynä ja vaikka käytänkin sitä ehkä kolmesti vuodessa, tykkään siitä sävystä hurjan paljon<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää jatkossa jättää vaan avaamatta nuo yksittäin pakatut luomivärit ja antaa ne jatkossa vaikka joulu- tai synttärilahjoiksi. Tuo Blonde on tosi hyvä väri Isadoralta, juuri kun ei ole se täysin valkoinen.

   Poista
 2. Se on kyllä harmi kun noita hutituotteita tulee aina. Mannakadarilla ei taida olla yhtään kunnollista ja toimivaa tuotetta, en ainakaan ole kuullut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja kun noi yksittäin pakatut tulee aina kaikista surkeimmissa rasioissa ettei halua edes kokeilla.

   Poista
 3. Mä oon paristi käyttäny nyt tuota COugarin palettia juhlissa. Ihan kiva niihin ollut, mutta muuten en kehuisi kauheasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumpa vähän panostettaisiin niihin tuotteisiin tuolla boksilla.

   Poista