Lyhyesti minusta

Aloitin ensimmäisen blogini kirjoituksen jo vuoden 2011 helmikuussa. Olen kirjoittanut useampaa blogia eri nimillä siitä asti, mutta pidin pidemmän vuoden tauon 2018-2019 välillä. Nykyisen blogini olen perustanut 2019 syksyllä ja tässä blogissa ajatuksena on oma kosmetiikka-harrastus. Olen aloittanut meikkaamisen jo 13-vuotiaana ja innostunut Oriflamesta, Kanebosta ja Sensaista tuohon aikaan. Tyylini on muuttunut ja kehittynyt vuosien aikana ja nykyään tulee selvästi seurattua trendejä, mutta edelleen tehtyä sitä omaa juttua. Blogini lisäksi päivitän omaa Instagram tiliäni pinkkininja-nimimerkillä, ja sieltä voi myös seurata minun kuulumisiani laajemmin eikä vain kauneuteen keskittyneesti. Lisäksi olen aiemmin opiskellut taidealaa ja tykkään valokuvauksesta, käytössäni on Canonin 90D järjestelmäkamera+4 eri linssiä.

Tekijänoikeulaki suojaa luvattoman kopioinnin ja julkaisun. Ethän kopioi tai julkaise artikkeleitani tai kuviani omanasi ilman sopimusta. 

 

Yhteistyöt ja näytteet

Teen mieluusti yhteistyötä sponsoroinnin tai tuotelahjoitusten kautta, mutta teen vain minua kiinnostavat yhteistyöt sopivasta korvauksesta. Yhteistyö voidaan toteuttaa joko instagramissa tai blogissa. Myös artikkelien kirjoitus sekä valokuvien tuottaminen sovitusta korvauksesta onnistuu.

Ilman erillistä sopimusta kaikki yhteistöiden materiaalit ja niiden tekijänoikeus kuuluu blogille. 

Yhteydenotot kosmetiikkakatri(at)gmail.com

Aiemmat yhteistyöt nähtävillä tästä linkistä.
Blogissa nähdyt PR-näytteet tästä linkistä.


Mainokset ja linkitys blogissa

Välillä lisään mainoslinkkejä blogikirjoituksiini ja se on merkitty kirjoituksen alussa. Siirtymällä linkin kautta verkkokauppaan josta teet tilauksen voin saada erittäin pienen rahallisen palkkion.