Info

Tekijänoikeulaki suojaa luvattoman kopioinnin ja julkaisun.

Ethän kopioi tai julkaise artikkeleitani tai kuviani omanasi ilman sopimusta. 

 

Lyhyesti minusta

Kosmetiikkakatri-on minun kolmas blogini, olen helmikuussa 2011 aloittanut ekan blogini kirjoituksen. Nykyisessä blogissa keskitytään kosmetiikkaan ja meikkeihin, mutta välillä saatan sivuta muita juttuja. Kiinnostuin meikkaamisesta jo ylä-asteella ja innostuin ORiflamesta, Kanebosta ja muista marketmeikeistä tuohon aikaan.

Minulla on myös oma instagram-tili, jolla on sitten muita juttuja jotka keskittyy enemmän asioihin joista pidän tai joita haluan tehdä. Tilillä vilahtaa välillä myös laivakoirani Vappu. Tykkään myös valokuvata harrastuksen omaisesti, olen joskus opiskellut taidealan perustutkinnon. Mutta siitä ei tullut minun työtäni, vaan olen nykyisin logistiikka-alalla töissä.

Yhteistyöt ja näytteet

Teen mieluusti yhteistyötä sponsoroinnin tai tuotelahjoitusten kautta, mutta teen vain minua kiinnostavat yhteistyöt  sopivaa korvausta vastaan. Yhteistyö voidaan toteuttaa joko instagramissa tai blogissa. Myös artikkelien kirjoitus sekä valokuvien tuottaminen sovitusta korvauksesta onnistuu.

Ilman erillistä sopimusta kaikki yhteistöiden materiaalit ja niiden tekijänoikeus kuuluu blogille. 

Yhteydenotot kosmetiikkakatri(at)gmail.com

Aiemmat yhteistyöt nähtävillä tästä linkistä.
Blogissa nähdyt PR-näytteet tästä linkistä.


Mainokset ja linkitys blogissa

Välillä lisään mainoslinkkejä blogikirjoituksiini ja se on merkitty kirjoituksen alussa. Siirtymällä linkin kautta verkkokauppaan josta teet tilauksen voin saada erittäin pienen rahallisen palkkion. Sivuston oikeassa reunassa ja alareunassa ja kirjoitusten lopussa voi olla mainoskuvia.


Alle voi jättää muita kysymyksiä tai kommentteja blogiin liittyen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti