Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

03 huhtikuuta 2023

Maaliskuussa loppuneet 2023

*merkityt tuotteet saatu


Ihanaa huhtikuuta, ja toivottavasti viimeinkin kevään alun merkit ovat kohdallamme. Loppuneita tuli melko reilusti, mutta muistetaan taas, että osa tuotteista on kuitenkin testerikokoja, jotka kuluvat nopeammin loppuun. Lisäksi tässä on pari kynsilakkaa mukana jotka eivät varsinaisesti ole loppuneet, vaan aikalailla alkavat olla kuivumaan päin siinä kunnossa, että ikä tulee vastaan. 

Täysiä tuotteita loppui 16, niistä 4 oli sheet maskeja. Ja sitten vielä 6 testerituotetta, joista osa isompia ja osa pienempiä. Eli saadaan taas muutamasta tuotteesta lyhyet arvostelut luettavaksi.


Ciate London PlantPots, I Want Candy 5ml, oli ihan todella täydellinen ruusunvatukan värinen kynsilakka. Tämä kyllä oli jo ns loppu, ihan niin vähän oli purkissa että ei meinannut enää saada lisää väriä loppukynsille. 

OPI Infinite Shine 2, I'm Not Really a Waitress 15ml, pakkauskoko suhteettoman suuri ja kuivui huonoksi. Eli ei enää kuivunut kynsillä ja otti kolhuja vastaan vielä pitkään vaikka yritti käyttää pikakuivattavaa. Infinite Shine lakat on mun suosikkeja OPI:lta.

Xtra Kynsilakanpoistoaine 200ml, paras edullinen kynsilakanpoistoaine. Mitä sitä kalliimpaa hankkimaan.

Ziaja cupuacu bronzing body lotion 300ml, ihan hyvä perusvoiteeksi. Tuoksuu hyvälle, mutta mielestäni ei siis sisällä ihan hirveästi ruskettavia voimia. Plussaa cupuacun tuoksusta ehdottomasti, on myös mukavan ohutta. Ihan perusvoiteeksi sopisi minun iholleni ja hintakin mukavan edullinen.

Isle of Paradise Glow Clear Self-Tanning Mousse 200ml, ihan sopiva tuomaan sävyä iholle. Ei ole ehkä itseruskettava, antaa hieman juuri sellaista glowta varmaan vähän oranssiin taittaa. Jos laittaa siis yli kaksi kerrosta lyhyeen aikaan sen huomaa, että väri menee kolmannella kerralla kuivista kohdista oranssiin. Olen käyttänyt joatin muita tai tätä IoP valmistajalta ja voisin varmaan hankkia ihan self tanningin uudestaan taas.

*V10 Plus Pycnogenol Seum 30ml, miellyttävä seerumi. Tuoksuton, paksu, sopi hyvin myös kasvovoiteiden alle. Hintansa puolesta jää ostamatta uutta.

Wella SP Luxe Oil 30ml, hyväntuoksuinen öljy hiuksille. Nyt jo tiedetään, että olin ostanut tätä sen täysikokoisen pullon itselleni käyttöön. En pistänyt tätä testereihin, sillä tätä myydään matkakokoisena ihan myymälöissä myös. Sopivan kosteuttavaa ja samaan aikaan ei ole mitään ruokaöljyä eli ei lähmää, laitan yötä vasten ja myös aamuisin voin viimeistellä latvat tällä ennen kuin lähden ulos.

Lóréal Elvital Thickening Conditioner 200ml, en tiedä mitä ajattelin, kun ostin tämän. En enää aio ostaa näitä Elvital tuotteita, mun hiukset voi tosi huonosti kun käytin tätä - ne oli todella kuviat. En enää voisi ostaa mitään muuta ns edullista marketkosmetiikkaa, kuin Garnier Hair Food tai Aussien tuotteita. 

IsaDora Build-UP Mascara Waterproof 12ml, pidin tästä, mutta meni hetki että tämä alkoi ns paksuuntumaan. Aluksi siis ripset jäi tosi ohueksi ja kun ripsari kuivui sopivasti, niin sitten tällä sai volyymia hyvin. Vaikea pestä pois, koska oli waterproof. Sai aina aamulla pyyhkiä yön jälkeiset jämät pois ylä- ja alaluomilta.

KotiSalonki Eyeliner Musta, kynäkärkinen musta eyeliner. Ei tulisi hankittua uudestaan, vaikka oli super helppokäyttöinen ja kesti lähes vuoden.

NYX Micro Brow Pencil Taupe 0,09g, kuluu nopeasti loppuun, käytän tätä usein kulmien ulkorajauksien tekemiseen eli kulman muodon määrittelyyn.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Taupe 4g, kesti todella hyvin, en nyt muista, joskus viime keväänä tämän mielestäni hankin. On mieleeni kuitenkin todella löysää vs. monet muut pomadet. Joten ei ole niin pigmenttinen eli ei saa tehtyä voimakkaita ulkoreunoja. Ei myöskään kuivu nopeasti tai jää paikalleen heti, joten vaatii työtä. Voisin kokeilla vielä Ardellin pomadea tämän jälkeen ja sitten miettiä kumpi olikaan mieluisempi.

Kocostar Rose Lip Mask 3g, ihan perus huulimaski. Nämähän ei ole mitään kauhean kosteuttavia.

The Body Shop Vitamin E Sheet Mask 18ml, ihan miellyttävä maski, kangas jäykempää matskua kun jotkut edullisimmat K-Beauty tuotteet. Tuli joulukalenterista myös.

Tonymoly I'm Peach Mask Sheet 21g, hyvän tuoksuinen. Märkä ja kosteuttava. Jostain alesta kuten seuraava, en ostaisi näin kalliita tavanomaisesti muuten itselleni.

Tonymoly I'm Coconut Mask Sheet 31g, tuoksu on mieluisa ja tosi raikas kookos eikä pistävä.


Testerikoot

The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Facial Wash 60ml, joulukalenterin tuote. Ei ollut erityisen mieluinen ja käytin tämän kokonaan suihkussa. Viilentävä olo ja tuoksu ei ollut mitenkään paras. Ei voinut pestä silmämeikkejä tällä joten kasvojen pesuun upposi.

Molton Brown Flora Luminaire Bath & Shower Gel 50ml, todella kukkainen tuoksu ja sisälsi varmasti myös ruusua. Voimakas hajuvesimäinen tuoksu. Melko arvokkaita tosiaan täysikokoisena joten ei ole hankintalistalla.

Clarins Natural Lip Perfector 01 5ml, pidän tästä tuotteesta, mulla on ollut tämä myös täysikokoisena aiemmin. Sain kivasti tämän loppumaan.

Lancome Renergie Triple Serum, ei muistikuvia. Taisi olla valkoisen värinen.

*Etude Moistfull Collagen Facial Toner 50ml, pidin tästä kasvovedestä paljon ja käytin tätä kosteutukseen pesun jälkeen ennen seerumia. Voisin hankkia tämän kyllä mieluusti uudestaan.

Cedro Musk Alyssa Ashley 5ml, jopa miehekkään voimakas tuoksu. Oli kyllä tosi hyvä jos halusi voimakkaan tuoksun. Tämän myös tuoksutti itse päivän aikana eli ei tullut tuoksusokeaksi - on siis tosi voimakas. En hankkisi tällaista.

8 kommenttia:

  1. Tosi kiva määrä loppuneita! Toi Etuden toner kiinnostaa kovasti, kun mulla on tällä hetkellä käytössä ton sarjan emulsiovoide kasvoille ja tykkään siitä tosi paljon :) ABH:n pomadea oon joskus käyttänyt, mutta tykkään enemmän kulmakynästä ja puuterisesta kulmaväristä. Tosin olisi kiva totakin testata taas pitkästä aikaa! TBS:n kangasnaamiot on ihan hyviä, mutta ihan liian hintavia, että ostaisin noita koskaan kaupasta. K-kosmetiikan kangasnaamioita saa kuitenkin niin paljon halvemmalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidän kauheasti Etude sarjasta ja voisin kyllä ostaa kaikkia sarjan tuotteita käyttööni näiden kokemusten perusteella, joita tuotenäytteistä olen saanut. Jotenkin tuo ABH:n pomenade vain liian voidemainen ja pehmeä, ei tosiaan jähmety kunnolla ja voi pienestä hieraisusta levitä kasvoilla.

      Poista
  2. Pitäisikin ostaa tuota Xtran kynsilakanpoistoainetta. Mulla varmaan ollut sitä aikoinaan, mutta viime vuodet Pirkkaa. Niin en muista millaista Xtra oli:) Kiva nähdä täällä Clarinsin huulituote, tykkään niistä itsekin<3 Etude ei ole pakkauksiltaan sellainen huomiota herättävä, mutta tuotteita kehuttu aika paljon. Tuo kasvovesikin kuulostaa hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo edulliset on mielestäni yhtä hyviä. Mavalat ja Sally Hansenit voi olla kalliimpia ja niissä on joku murto osa jotain kosteuttavia ainesosia tai vitamiineja. Etuden tuotteet ei ehkä ole ulkonäöltä niin houkuttelevia tai trendikkäitä tosiaan, kuin yleensä kaikki brändit nykyään.

      Poista
  3. Nuo Infinite Shine lakat on nomaaleja paksumpia, ja muutenkin minusta kuivuvat hitaasti. Tosi pitkään tulee kolhuja niillä lakatessa. Ostan joskus jos sattuu hyvä väri mutta tykkään normi-Opeista enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta ne on ollut hyviä ja vasta nyt kun tuo on ollut noin 2v auki huomaa ettei kuivu. Pistän kyllä tosi nopeasti vain ohuet kerrokset niin ei ole muita paksumpia olleet. Toki näissäkin vähän eroja väreissä 😊

      Poista
  4. Mulla on parhaillaan tuo Ziaja cupuacu käytössä ja musta se on just hyvä talvella antamaan hieman sävyä iholle ja toisaalta kesällä korostaa rusketusta, mutta itseruskettavista ei niitä tehokkaimpia.
    V10 Plus seerumit taasen on huippuja, mutta kalliita -muutoin mä käyttäisin niitä varmaankin aina. Clarinsin huulivoiteet on ihania <3 Mäkin oon koittanut muistaa käyttää naamioita ja minikokoisia tuotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta ei tuo cupuacu ole kuin päivettävä - ei missään nimessä ir. Pitää joku hyvä ir hankkia kyllä nyt kesän alkuun ja kesäjuhliin korostamaan rusketusta 👙

      Poista