Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

16 huhtikuuta 2023

Maalis-huhtikuun suosikit '23

Jälleen viisi suosikkituotetta tämän kevään ajalta, joita haluan esitellä. Tosi moni hyvä tuote on mulla loppunut viimeisten kuukausien aikana, joita olen täällä jo esitellyt. Yksi tuote on ehkä jo ollut aiemmin suosikeissa, mutta nostan sen nyt tänne, sillä sehän on ollut mulla käytössä paljolti. Lisäksi olen käyttänyt enemmän kuin aiemmin taas huulikiiltoja, mutta nostan nyt tähän tämän niistä parhaimman.


Wella Luxe Oil

Tämä hiusöljy sisältää argan-, jojoba- ja manteliöljyä. Olen käyttänyt tästä juuri pienemmän testerikoon ja ostin tämän isomman pakkauksen jo itselleni maaliskuun lopulla. Ja tästähän näkee, että kyllä on tullut käytettyä, ainakin sentti on jo lähtenyt korkeudesta tuotetta. Tuoksu tässä on miellyttävä, edes kaksi pumppausta ei ole liikaa minun hiuspituudelleni yötä vasten. Päivällä voin lisätä tätä aina yhden pumppauksen latvoihin jos haluan hieman enemmän kosteutusta tai kiiltoa. En voisi enää kuvitella, etten käyttäisi vähintään joka-toinen-päivä tahdilla hiusöljyjä.

Lumene CC Cream sävy Fair

Meikkivoide joka tasoittaa ihon sävyä ja antaa heleän sekä tasaisen lopputuloksen. Olen varmaan nostanut tämän aiemminkin suosikiksi, ja ostin vasta oikeasti maaliskuun lopulla tämän tuotteen. Mutta haluan nyt sanoa, että tämä nousi uudestaan suosikikseni, kun käytin tästä tuotteesta testeri-koon joka oli tässä tummemmassa sävyssä Fair. Olen aina käyttänyt liian vaaleaa sävyä, kuvitellen, että se oli iholleni oikea. Tällöin kaikki virheet kuulsivat vielä voimakkaammin meikin läpi - mutta nyt tästä tulee peittävyyttä, eikä oikeasti eroa omasta ihonväristäni tai tule sellaista rajaa esim leukalinjaan tästä. Pidän aidosti tätä Lumenen parhaana tuotteena.

Buxom Full-On Plumping Lip Cream sävy White Russian

Rakastuin tähän White Russian väriin ja ymmärrän hyvin, miksi tuote on Buxomin myydyin tässä värissä. Sopivan rusehtavalla rajauskynällä tehdyt rajaukset vielä ja tätä, niin saa vähän sellaista näyttävyyttä meikkiin ja korostaa kauniisti hulia. Myös ilman väri on täydellinen, sopivan punaiseen taittava, mutta ei kirju mitään. Valoa vasten homasin, että tästä on jo ainakin 1/3 käytetty.

Urban Dekay stayNaked Threesome

Olen hankkinut tämän itselleni ööh, vuoden 2019 syksyllä? Kolmen sävyn paletti, joka kestää jopa 14 tuntia kasvoilla. Sisältää siis aurinkopuuterin, poskipunan ja hihgliterin. Olen pitänyt tästä vähän taukoa, mutta olen nyt tarttunut taas tähän useammin ja pannu on tullut esiin highliterin kohdalta. Välillä sutaisen niin, että otan yhteen siveltimeen vähän kaikkea, ja joskus käytän erikseen eri siveltimillä. Pidän tällaisesta pienestä koosta ja helppoudesta, kun kaikki tarvittavat värit löytyvät kasvojen korostukseen.

Garnier Fructis Pineapple Hair Food 3in1 Hair Mask

Sopii hoitoaineeksi, hiusnaamioksi ja leave-in tuotteeksi. Nostin tämän tänne ihan siksi, että olen rakastunut tämän Pineapple-sarjan tuoksuun. Olen käyttänyt sarjasta tuoksuja banaani, papaya ja cocoa butter. Näistä vähiten suosikki oli viimeisin ja eniten mieleeni on ollut banaani. Mutta tämä Pineapple nousi nyt uudelle tasolle. Hoitotehot tässä hiusmaskissa on hyvät ja käytän tätä shampoopesun jälkeen hiuksiini suihkussa. Käytän tuotetta melko reilusti kerralla, jotta saisin siitä hiusnaamion hyödyt samalla. Tuoksu valtaa ihanasti koko suihkun, mutta jättää lattian liukkaaksi kun huuhtelen tuotetta pois. Mielestäni Hair Food on nostanut Garnierin taas uudelleen pelipaikoille, sillä he ovat saaneet luotua edullisen hiustenhoitosarjan joka ei kuivata tai latista hiuksia.

6 kommenttia:

  1. Buxomin kiillot alkoivat kiinnostamaan, tosin nyt on omasta takaa niin paljon huulituotteita että koitan himmailla uusien kanssa. Mä oon myös kokeillut tuota hiusöljyä, mutta mulla se jätti hiukset öljyisiksi. Tekeekö se sun hiuksille niin? Mulla nyt käytössä Morocconoli ja Maybeauty, pitkien hiusten kanssa on helpompi elää kun käyttää hiusöljyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Buxomin kaikki huulituotteet on kyllä hyviä, mulla on myös kyllä näitä kiiltoja jo jokalähtöön. Huulipunia mulla taitaa sen sijaan olla vain yksi, ellei Sephoran mattahuulikiiltoja lasketa. Eli on se varmaan nestemäinen huulipuna :)
      Mulla ei ole ollut mitään ongelmaa tämän Luxe Oilin kanssa, ei varmaan olisi suosikeissa jos tekisi noin. Mulla on ollut myös muitakin eikä niiden kanssakaan ole ollut ongelmaa. Kannattaa kiinnittää huomiota annosteluun jos ottaa liikaa omalle hiustarpeelle.

      Poista
  2. Ihania suosikkeja, tosi nätti tuo UD paletti <3 mä ostin tuon Wellan hiusöljyn ihan vaan kun kehuit sitä, uskon että se sopii mulle koska mulla on vielä paksumpi ja huokoisempi tukka kuin sulla :) ostan käyttöön kun kulutan ensin yhden pois...Garnierin hiusnaamiot on huippuja hintaansa nähden ja White Russian on mun suosikkisävy, yleensäkin pidän Buxomin kiilloista tosi paljon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli pitkä paussi tuosta UD:n paletista, mutta olen jo talven aikana aktivoitunut ja nyt se on ollut vakiokäytössä :D Toivottavasti pidät, mulle se on kyllä hyvä hiusöljy, eilenkin pistin 3 pumppausta hiuksiin ennen yötä eikä ne ole tahmaset mielestäni silloinkaan. Tuokin on ehkä mieltymiskysymys. Haluan ostaa Buxomilta sellaisen huulipunan seuraavaksi :)

      Poista
  3. Kivoja suosikkeja<3 Näkee kyllä, että UD:n paletti on ollut kovassa käytössä! Buxomin kiiltoja tuntuu kehuvan vähän jokainen, pitää varmaan itsekin ihan oikeasti joskus ostaa noita testiin :D Lumenen CC-voidetta suunnittelen myös edelleen testaavani jossain vaiheessa. Oon aiemminkin pohtinut, että voisin kesäksi ton ostaa, mutta en ole vieläkään saanut aikaiseksi. Ehkä tälle kesälle voisinkin ostaa, jos saan edes pari muuta meikkivoidetta ensin käytettyä loppuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, paletti on saanut kyytiä :D Buxomeissa oli se viilentävä olomuoto, mutta miellän kyllä hyviksi siitä huolimatta. Tuo Lumenen CC voide on vaan niin ihana, jotenkin se on musta parempi kuin 50 euron arvoinen EL:n meikkivoide, tekee vain juuri minun ihosta hyvän :) Koitan nyt arkipäivinä saada sitä MaxFactoria käytettyä alta pois ja sitten saan sen Estee Lauderin meikkivoiteen kesällä käyttöön kun hieman tulee rusketusta. Ja siinä olikin korkeampi 40-suojakerroin.

      Poista