Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

30 huhtikuuta 2023

Huhtikuussa loppuneet 2023

*saatu ilmaistuote


Voi vitsit, nyt se on jo huhtikuu käsitelty. On tullut käytettyä maltillisesti kosmetiikkaa ja vain vähän tuotteita on loppunut. Olen käyttänyt kuitenkin hyviä tuotteita pois kaapeista ja on siellä jo vähän alkanut tilaa tulla. Vielä pitäisi kuitenkin saada tuotteita käytettyä enemmän, jotta saisin tavoitelaatikon nostettua kaappiin. Eiköhän se päivä, toivottavasti, myös ole tässä lähiaikoina tulossa.

Toukokuussa on tiedossa kaikkea kivaa, kuten Rammsteinin konsertti jota on jo odotettu yli puoli vuotta. Lisäksi ihan se kesän alku, polkupyöräkauden starttaus ja vaikka taas töissä uusi työnkuvan muutos. Koitan kuitenkin jaksaa kirjoittaa tänne vähintään sen neljä kertaa kuussa, vaikka vähän tahti hidastuu. Kesällä ei kannata vain istua koneella! Lisäksi tein vähän muutoksia mun someen, seurailen kyllä hauskoja TikTok videoita, mutta oma instatilini on jatkossa yksityinen enkä enää aio jatkaa somessa mitään kosmetiikka/markkinointi juttuja vaan kaikki PR näytteet tai yhteistyöt tulevat tapahtumaan blogin puolella.

Loppuneita täysikokoisia tuotteita oli 11 joista 2 kappaletta oli kasvomaskeja. Lisäksi käytin 1 testerikokoisen ja 5 näytekokoista tuotetta. 

*Treaclemoon Fresh Mint Tingle 500ml, mintun tuoksuinen suihkugeeli. Tässä oli viilentävää tuntua joka ei ehkä sovi intiimialueille, mutta kesällä kyllä kiva. On siis raikas ja täytti tuoksullaan, mutta pidän enemmän makeista helmäisistä tai kukkaisista saippuoista. Pakkauskoko liian iso, sillä tuote oli hieman tylsä.

Garnier SkinActive Eye Make-up Remover 2in1 125ml, mun ainoa silmämeikinpoistotuote. 5/5

Coxir Green Tea BHA Cleaner 150ml, sisältää BHA-happoa, vihreää teetä ja etanaseerumia. Jätti kasvot tahmaiseksi, enkä kokenut tuotetta kuitenkaan niin kuorviaksi kuin vaikka joitain muita kasvovesiä joissa olisi AHA/BHA happoja molempia. En usko, että ostaisin tätä uudelleen.

*COSRX Propolis Honey Overnight Mask 60ml, pidin niin paljon tästä tuotteesta. Tuntui, että se propolis-tuotteen ominaisuudet toimivat, eli se rauhoitti ihoa ja poisti punaisuutta sekä tulehduksia. Tämä sopi niin hyvin talveen, sillä kasvovoide oli oikein runsasta ja hyvin kosteuttavaa. Jos pitäisi valita yksi yövoide koko loppuelämäksi, tämä olisi se, en keksi mitään muuta yövoidetta josta olisin pitänyt näin paljon. 

*LH Cosmetics Infinity Filter Loose setting Powder 7,5g, pidin tuotteesta, siinä oli sopivan ohut ja kevyt koostumus ja pysyi kasvoilla kauniisti eikä paennut ryppyihin ja juonteisiin. Sävy oli sopiva, väri oli siis Light ja tuotehan on vähän sellainen transparent tyylinen muutenkin. 

 *The Body Shop Breathe Weigthless Body Gel-Cream 200ml, tuoksuu aivan ihanalta eukalyptukselta sekä rosmariinilta, selkeästi kuitenkin enemmän eukalyptukselta. Sain tuotteen tosiaan käyttööni ja en ehtinyt siitä kirjoittaa täysin omaa esittelyä. Purkki kului reilussa kahdessa kuukaudessa, käytin välillä muitakin tuotteita. Tuoksusta siis täydet pisteet, ja tuote kyllä imeytyi ihanasti iholle, eikä jättänyt sellaista kalvoa joka alkaisi nihkeytymään vaikka hikoillessa salilla seuraavana päivänä. Voide oli täysin valkoista, mutta mielestäni tuote oli kyllä ehkä kuin ihonhoitovoide kuitenkin, eikä niinkään geelimäinen. Koostumus oli kuitenkin ohuempi kuin bodybuttereissa ja samaan aikaan vähän ohuempi kuin bodyjogurteissa. Pidin tästä, mutta tuote on hieman tyyriimpi kuin muut TBS:n voiteet. Ehdottomasti kokeilun arvoinen!

Elizabeth Arden Green Tea Body Cream 100ml, täydellisen tuoksuinen ihonhoitovoide joka imeytyi ihoon ihanasti. Sain tämän äidiltäni joululahjaksi ja tuotetta sai ilmeisesti Normalista. Tämä vihreä tee on ihanan tuoksuinen juuri tässä tuotteessa, tuoksu ei ole liian voimakas tai pistävä. Tästä tuli ihan suosikki ja ihonhoitovoiteeksi ihanan nopeasti imeytyvä. Pakkauskoko tietysti hieman pieni, mutta ehdottomasti sopiva sitten myös reissuunkin. Rakastuin!

Yves Rocher Milky Almonds Hand Cream 30ml, tuote loppui jo ihan huhtikuun alussa. Tuoksu on samanlainen, kuin monessa mantelikosmetiikassa. Ei mikään super hyvä, joten erikseen en kyllä hankkisi. Tuli viimevuoden joulukalenterissa.

The Body Shop Hand Cream British Rose 30ml, tuoksultaan siis ruusuinen. Tuoksu voimakas, käsivoiteeksi sopivan rasvainen ja nopeasti kuivuva. Pidin tästä.

Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet, eläimenä ranskanbuldoggi ja vaikutuksenaan ryppyjä vastaan. Ihan ok, perus maski.

Sephora The Bubble Mask Spirulina, tämä kupliintui kivasti, mutta ihan maltilla. Joissain kuplamaskeissa kuplinta on niin rajua, että kuplia pitää käydä pyyhkimässä pois, ettei ne valu silmille. Tässä kyllä tippui leukalinjalta alas vesipisaroita, mutta ei osunut silmiin. Jätti kasvot tahmeiksi ja vaati kunnon huuhtelun. 


Näytteet ja testerit

The Body Shop Shower Scrub British Rose 50ml, tuoksu on tosiaan aika parfyymimainen ruusu. Ehkä käsivoiteeseen British Rose sopi paremmin, mutta tuntui oudolta käyttää tätä keholle. Tykkäsin tästä kuorinnasta, sopivan ronski. 

Lisäksi pikku testerit: Lumene Glow Boost Essence ja Lumene Glow Boost Eye Serum, Biotherm Aquasource Nutri Cream sekä Lancome Renergie Peptide Cream. Näistä tuo Lancome tuntui kivoimmalta ja oli ainoa josta tuli semmonen olo, että voisi kokeilla tuotetta. Mutta hei, tämä maksaa 100€ 50ml joten tuskin tulee koskaan ostettua.

6 kommenttia:

  1. Kivasti loppui sulla tuotteita! Toi on harmillista, kun just tollaset Lancomen tyyliset tuotteet vaikuttaa monesti testerien perusteella loistavilta, mutta kun katsoo hintalappua, ei enää teekään niin mieli ostaa tuotetta.. :D Toi COSRX:n Propolis-sarjan tuote täytyy jossain kohtaa testata, kuulostaa ihan loistavalta tuotteelta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis toi Lancomen voide oli jotenkin tosi taivaallinen. Mutta onko mikään tuote oikeasti niin hyvä että olisi tuon hinnan arvoinen? En usko. Mutta ostaisin ennemmin tuon tuolla hinnalla kuin joitain niitä mystisiä merkkejä joita tuli kauneusbokseissa 😁 Voi olla että tässä vielä haksahtaa tekemään tilausta Beareliin piankin. Koitan selvitä kesäkuun puolelle 🤣

      Poista
  2. Mulla on sitä propolis -uutetta ja se auttaa kurkkuun jos on tulossa kipeäksi, joten uskon että nuo propolis -ihonhoitotuotteetkin toimii. Mulla joku taitaa jemmassa ollakin :) Olihan tässä ihan hyvin loppuneita, Ardenin Green Tean tuoksutin eilen Cittarissa ja totta, Normalissahan minä olen niitä nähnyt myös. Pitää katsella kun se avataan tänne että oisko tuota halvalla siellä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää propolis sarja on kyllä hyvä 🙏💗 tuo Ardenin Green Tea oli kyllä hyvä ja tuli kehuja kotonakin. Haluan hankkia tuota uudestaan vielä joskus (pian) toivottavasti 🌸

      Poista
  3. Paljon kaikkia kiinnostavia tuotteita tässä:) Tuo Cosrx yönaamio kuulostaisi ihanalta talveksi. Myös Elizabeth Ardenin vartalovoiteet on kiinnostaneet pitkään, kiva oli lukea arvio tuosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan. Tuo Green Tea voide tuli ihan suosikiksi!

      Poista