Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

25 huhtikuuta 2023

Huhtikuun kosmetiikkaostokset


Huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna tuli tehtyä Ruotsinristeily. Se oli mukavaa ja yksi tavoitteeni oli käydä Sephorassa. Matka löytyi perille helposti metron ja jalan, mutta yksi juttu jäi vaivaamaan. Tuo kauppa oli täynnä. Siellä oli varmaan 100 ihmistä vaatekaupan kokoisessa meikkiliikkeessä. Liike oli siis todella suuri meikkikaupaksi. Sieltä löytyi monia erilaisia brändejä joilla oli omia nimikkoständejä.


Jotenkin en tarvinnut mitään ja tiesin, että tästä ei tule halpaa sillä tuotteille ei ollut mitään tarjouksia. Näytin myös minun kanta-asiakastiedot kassalla saadakseni jotain pisteitä, vaikka tuskin ihan heti olen mitään tilaamassa netin kautta. Kaupassa oli myös hassusti tosi erilaiset esiinpanot kasvojenhoidon ja vartalonhoidon tuotteille - hyllyt oli selkeästi tyhjemmät kuin meikeillä. Lisäksi kassalle kiemurteli sellainen reitti joka oli ympyröity minikokoisilla eri tuotteilla joita asiakkaiden toivottiin vielä nappaavan koriin.

Kieltämättä mieleni olisi tehnyt ostaa enemmän, mutta halusin ostaa vain vähän.

Sephora The Bubble Mask, kuplamaskia mulla ei ole ollut hetkeen joten tämä tuli napattua mukaan. Otin lisäksi Sephora Pineapple Face Mask myös, en ole nähnyt kauheasti ananasmaskeja Suomessa tai markkinoilla. Nämä oli yhteensä 128 kruunua (~11,35€). En ikinä ostaisi euroissa maskeja jotka maksaisi yli 5€ kappaleelta.. Pitää tehdä joku kuorinta ennen näiden käyttöä kasvoille.

Mulla olikin jo tästä sarjasta lilan värinen mattahuulipuna. Joten otin kaksi lisää, otin kyllä näistä swatsit kaupassa kädelle jotta näin miltä nämä suunnilleen näyttäisivät. Eli Sephora Collection Cream Lip Stain Liquid Lipstic sävyssä Alter-ego ja Sephora Collection Cream Lip Stain Liquid Lipstic Metallic jonka sävy on Fancy Peach. Alter-ego sopii kivasti arkeen ja tuo Fancy Peach voikin olla mulle hyvä huulipuna kesäjuhliin. Hintaa kappaleelle oli 149 kruunua joten nämä oli yhteensä noin 25,62€. 

Ostin myös laivalta tuliaisia ja siinä samalla nämä Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheetit tuli mukaan. Näissä oli sellainen osta 3 maksa 2 tarjous, pidin maskeista kaksi joten näiden kahden arvo oli 6,52€. En ole nähnyt näitäkään Suomen markkinoilla.

Ja sitten ihan Emotionista ostin 3+1 etukuponkien sekä S-edun saattelemana parit ripset ja uuden meikkivoiteen. Mun mielestä tässä Lumene CC meikkivoiteessa on vain täydellinen hinta-laatusuhde. Tämä on sellainen tuote joka sopii myös kuivalle sekaiholle tai normaalille iholle jollainen minulla on. Koska mulla ei ole paljon couperosaa tämäkin on melko peittävää, lisäksi tällä näyttää että iho hehkuisi. Jotenkin kaikin puolin vain todella sopiva tuote juuri mulle. Lisäksi hankin uuden Eylure Fluttery Light No. 117 Light & Wispy-ripsipaketin, jossa ripset tulee oikeasti edulliseksi kun hankkii tämän isomman paketin. Tykkään nykyään käyttää paljon maltillisempia ripsiä, näin luomiväritkin näkyy, tulos on luonnollisempi, mutta saa silti sellaisen pop-out efektin jota pelkillä ripsiväreillä en aina koe saavani. Eikä näitä tarvitse joka päivä käyttää, nykyisin lähinnä viikonloppuisin tai erityistapauksiin käytän irtoripsiä. Ostokset oli yhteensä noin 23 euroa.


Ostin itselleni Prismasta muuten taas pitkästä aikaa Biozellin Color Maskin sävyssä Silver. Mietin, että haluaisin käyttää jotain värimaskia hiuksiini mutta en ole hetkeen käyttänyt mitään maskia. Joten ajattelin että otan tämän nyt testiin. Peruskaupasta ei löytynyt mitään ruusukultaista, mutta semmonen olisi ehkä kiva kesäksi ja voisi sekoittaa sitä hoitoaineeseen saadakseen sävystä sellaisen vienomman helähdyksen, ettei se värjää hiuksia. Ostin myös uuden dödön, kun vanha alkaa olemaan loppua kohden. Tämä oli siis Carrefour Bio ja valitsin tämän koska jos oikein muistan, siinä ei ollut alumiinia eikä alkoholia incyssä. Tuotteet yhteensä 10,74€.


Lopuksi vielä Normalista tuli mukaan söpö Sence Pusheen Face Sheet Mask. Koska Pusheen on niin söpö internetkisu. Sitten ostin myös tuollaisen Sunkissed Peach Glow Lip Oilin, mikä pakkauksen mukaan sisältää vitamiini E:tä. Tämä on vähän kuin huulikiilto, mutta öljymäinen. Sanotaan että nämä maksoi yhteensä jotain 5,50€. Kuittia ei ollut enää tallessa ja tämä on arvio.

Tuli ostettua ehkä enemmän kuin ajattelin ja toivoin, mutta koen että Sephora poislukien nämä oli vain käyttötuotteita. Ja Sephorat tuli ostettua reissusta, joten se nyt sallittakoon näin harvoin kuin matkustaa. Koska päätin pistää tämän julkaisun jo 25.4. päivälle, niin nyt pitää vain loppuviikko olla ostamatta MITÄÄN. :)

15 kommenttia:

  1. Kivoja shoppailuja! Sephorassa olis vaikka mitä ihanaa, mutta jotenkin ne kruunut hämää ja mäkin oon ostanut sieltä aina aika vähän. Laivalta sen sijaan tulee aina ostettua vähän ylimääräistä, niin kosmetiikka kuin karkkihyllyillä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ongelmaksi tulee juuri noi kruunut, Suomessa en ostaisi noin kallista tavaraa ikinä. Ongelma on myös siinä että kun maksaa Suomenpankki-visalla niin sitten pankki ottaa oman muuntokurssin eli ostos on kalliimpi, kuin oikealla kurssilla.

      Poista
  2. Oi miten kivoja ostoksia<3 Vitsit kun pääsisi itsekin tonne Sephoraan, tosin mulle varmaan iskisi joku pihiysvaihe päälle, enkä lopulta kuitenkaan ostaisi mitään, mitä ei Suomestakin saa :D Noi tossa yhdessä kuvassa näkyvät Natasha Denonan paletit tosin huutaa mun nimeä, onneksi ovat sen verran kalliita, ettei ihan heti tee mieli lähteä tilaamaan noita. Noi Eyluren ripset on tosi kauniit, mä oon niin käytellyt Kissin ripsiä tässä viimeiset vuodet, etten oikein oo muiden valikoimia edes katsonut :D Mutta tollaset wispies-tyyliset ripset on kyllä aina olleet Eylurella ihan loistavia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, tää oli vielä varmaan ihan surkeimmasta päästä ja ihan s*tnan ahdas kun on tosiaan semmosen Cubuksen kokonen ja siellä sai ihan monta kertaa sanoa excuse me kun yritti mihinkään päästä.
      Natashan displayt kuten Tarten oli toki ihan super siistit, eihän tämmöistä Suomessa ole :) Mutta Espanja tai joku muu isompi liike jossain voisi olla paljon parempi! Näissä Eyluren ripsissä on täydellinen hinta-laatu kun voin ostaa ne pienen edun kanssa siihen hintaan että yksi ripsirivi on vain 3,5€.

      Poista
  3. Musta tuo Tukholman Sephora on aika pieni kioski, mutta ehkä mä olen tottunut maailmalla suurempiin. Täälläkin on isompi, ja tietty esimerkiksi Sveitsin-vuosina tuli käytyä Baselin Douglasissa, joka oli todella suuri. Douglasithan ovat tietyissä maissa hiukan Sephoraa vastaava kosmetiikkaliikeketju, jonka hintataso on mielestäni paljon Sephoraa edullisempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki on toki suhteellista, oli isompi kuin vaikka Jumbon Kicks myymälä. Jotenkin haaveilen vielä siitä että pääsisin Espanjassa tai jossain muualla auringon alla Sephoraan :)

      Poista
    2. Kaikki kun pakenee nettiin, niin ei isoja toimitiloja nykyään paljoa tarvita! Se kosmetiikan hypistelyn ja kokeilemisen kokemus jää saamatta :(

      Poista
    3. Se on kyllä vähän totta, mutta Suomessa myös väkiluku suht pieni joten kävijöitä on vähempikin. Kivijalassa pitäisi kaikkien kyllä käydä enemmän ja tukea oikeita kauppoja :)

      Poista
  4. Oih tuo Sephoran ND hylly, se huutaa minunkin nimeä :D samoja sheet maskeja ostin Sephorasta, tosi kivoja, etenkin ananas, mutta tosi kalliita. En osta yleensä tuon hintaisia. Nuita Baby Sheet Maskeja oli aikoinaan Elevenillä, olen nähnyt jossain Prismassa tai Cittarissa. Silloin kun kangasnaamiot tuli niin nuo eläinnaamiot oli olevinaan hitti, mutta sen koommin en ole itsekään niitä käyttänyt ;)
    Ihania ostoksia, on näistä vaan mukava aina lukea :) ja yllättyy aina vähän omista ostoksistaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Natashan tuotteet on todella houkuttelevia 🥰🙏 Välillä voi ostaa vähän jotain erilaista ja arvokkaampaa. En oo ikinä nähny noita animal baby sheetteja missään! Tässä oli kyllä mulle vähän enemmän ostoksia kuin yleensä.

      Poista
  5. Oih, tuo Tukholman Sephora olisi kyllä joskus kiva kollata läpi! Tosin pitäisi olla varmaan ennestään laadittuna joku ostoslista, ettei valikoiman laajuus vaan häkellyttäisi ja sitten ostokset saattaisi jäädä tekemättä. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan kiva kuitenkin piipahtaa ja on semmosella arvoalueella missä on muutenkin mukava ihailla vanhoja taloja ja hienoja ikkuna-asetelmia 😁

      Poista
  6. Anonyymi4.5.23

    Noita Animal Baby sheetmaskeja on ainakin Prismoissa :)

    VastaaPoista
  7. Anonyymi5.5.23

    Taitaa olla Tukholmassa kaks Sephoraa, siellä toisessa oli hyvin tilaa liikkua ja ihastella kaikkea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa jos on sellainen, tämä oli siinä ns. arvoalueella ja oli todella ruuhkainen, en löytänyt mitään muuta googlatessa tai oli ehkä selkeästi juuri sillä alueella minne turistina oli helpompi rynnätä. Ei ollu niin kiva kokemus, kun oli vähän sitä maailmanlopun meininkiä :D

      Poista