Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

11 huhtikuuta 2023

Esittelyssä Max Factor Miracle Pure meikkivoide ja peitevoide

*saatu ilmaistuote


Sain näitä ihania Max Factorin meikkivoiteita testattavaksi ja mukana on myös yksi peitevoide. Tosi mukavaa saada uusia tuotteita tutuiksi. Sanotaan nyt heti, että meikkivoiteesta pidän paljon ja olen tarttunut jokapäiväiseen käyttööni meikkivoiteen.

Pidän siitä, että tuotteissa on kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia. Näissä Miracle Pure sarjan tuotteissa on hyaluronihappoa ja C-vitamiinia. Tykkään myös hehkua tuovista tuotteista ja näistä sitä löytyy. Katsotaan nyt lyhyet tuote-esittelyt ja linkit tuotesivuille, jotka eivät ole mainoslinkkejä!

uusi tuttavuus ja pitkästä aikaa normaali peitevoide. Tuote on täysin vegaaninen ja sisältää hyaluronihappoa, C-vitamiinia ja peptidejä. Tuote on puolipeittävä eikä jää juonteisiin käytössäni, mieleeni sopivan ohutta ja miellyttävää. Kosteutan tietysti ihoni normaalisti myös ennen tuotteen käyttöä. Uskon kosteuttavien ominaisuuksien pidentävän  aikaa, jonka tuote näyttää hyvältä kasvoilla. Eli ei elä tai kakkuunnu juurikaan itselläni päivän mittaan.
 
En ole hetkeen ostanut peitevoiteita käyttöön, mutta nyt kun tämä löytyy mun meikkipussukasta, olen käyttänyt tuotetta ihan arkimeikkeihin tuomaan valoa silmänalusille sekä tehdäkseni peittävämmän meikin viikonloppuisin. Minun todella siniset verisuonet näkyy ihon läpi selkeästi joten tämä on siihen oiva apu. Pidän myös applikaattorista joka on pehmeä sieni puikon päässä, helppo levittää haluamalleen alueelle ja työstää siveltimellä, meikkisienellä tai sormella loppuun. Tuotteen arvo noin 11,90€


*Max Factor Miracle Pure Skin-Improving Foundation,
myös täysin uusi tuttavuus ja positiivinen sellainen! Tämä Max Factorin uusi meikkivoide on inspiroitunut ihon- ja kasvojenhoidon pohjalta. Tätä tuotetta on myös tehostettu ainesosilla hyaluronihaposta, C-vitamiinista ja kollageeniyhdistettä. Tuote sopii kuivalle iholle ja sen voin vahvistaa omalta kohdaltani, ei tunnu jäävän juonteisiin, levittyy kauniisti kostealla meikkisienellä ja näyttää hyvältä päivän mittaan. Saatavilla 16 sävyä, ja sisältää SPF 30PA+++ UVA/UVB suojan.

Kuvat tuotteista on tosiaan otettu kuukausia takaperin, kun tuotteet olivat juuri tulleet ja olin testannut vaaleampaa sävyä ensimmäisen kerran. Nyt tuo vaalea väri on lähes loppuun käytetty ja tulee pian näkymään loppuneissa tuotteissa. Pidän siitä, että meikkivoiteissa on kosteuttavia ominaisuuksia ja olen käyttänyt tätä tuotetta aikalailla päivittäin sen saatuani. Oma ihoni vähän vaatii sitä, muuten tuotteet ei näytä hyviltä päivän mittaan. Pidän CC-voiteista ja tämä on ehkä hieman sen oloinen juuri peittävyydeltään ja toimivuudeltaan. Voimakkaampi aurinkosuoja tuo plussaa tuotteen huolettomaan käyttöön myös kesälle. Tuotetta saa kyllä pienellä voimalla puristaa ulos tuubista nyt, kun se on lähes loppunut. Tuotteen arvo noin 17,90 €.

6 kommenttia:

  1. Tuo meikkivoide kuulostaa kyllä hyvältä, varsinkin kun siinä on aurinkosuoja samassa. Olen huomannut että monien aurinkovoiteiden päälle ei meikkivoide kivasti levity, mutta toimii paremmin jos aurinkosuoja on jo itsessään meikkivoiteessa. En itse käytä Max Factoria enää kun eivät ole valitettavasti cruelty free.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä oli myös korkeampi aurinkosuoja kuin Lumenen CC voiteessa jota yleensä käytän. Aurinkovoiteet ei oikein sovi meikin alle, mutta pakko yrittää kesällä myös. Kommenttisi jälkeen myös itse etsin tietoa ja selvisi ettei Max Factor tosiaan ole eläinkokeeton. Minulla on varmasti myös muita hankintoja jotka eivät ole eläinkokeettomia, mutta en ole niitä enää tietoisesti hankkinut ja joskus tein listan brändeistä joita voisin ostaa tämän määritteen sisällä.

      Poista
  2. Oli kiva lukea sun ajatuksia näistä, kun oon itsekin saanut samaiset tuotteet testiin :) Toi peiteaine on ihan kiva arkeen, mutta tykkään kyllä vähän peittävämmistä peiteaineista enemmän itselläni. Meikkivoide on tosi kiva myös arkikäyttöön! Se jättää ihanan heleän lopputuloksen kasvoille, vaikkei mitään superpeittoa annakaan :) Loistotuote kesään<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin luinkin sun blogista. Mulle tuo peiteaine on hyvä, sillä en käytä tosiaan ihan jokapäiväisesti edes peiteaineita. Meikkivoidetta olen käyttänyt arkena että viikonloppuina, pidän tämän tyylisistä joissa iho saa sopivaa hehkua eikä tarvitse olla täysin peittävä :)

      Poista
  3. Kiva että kirjoitit näistä tuotteista, kuulostivat hyviltä:) Itse käytin Max Factoria paljon nuoruudessa ja pitkän tauon jälkeen olen vähän palannut merkin pariin. Tuo meikkivoide herätti etenkin kiinnostukseni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä varma että joitain näitä on varmasti tullut nuorempana käytettyä. Pian loppuu tämä vaaleampi sävy, eli on kyllä mukavan aktiivisessa käytössä ollut viime kuukausina.

      Poista